Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna idiotka

Mój facet ma mnie tylko do seksu chyba...

Polecane posty

Gość taka jedna idiotka

Jestem z facetem kocham go on mówi że też ale wydaje mi sie że jest ze mną tylko dla seksu ponieważ gdy mu odmówie że nie chce to jest na mnie bardzo zły,mówi że wszystkiego mu odmawiam.Jest taki kochany dla mnie czuły,opiekuńczy,troskliwy jeszcze nikt taki dla mnie nie był.Tylko martwi mnie ta jego reakcja na moją odmowe może tylko do jednego jestem mu potrzebna.Już nie wiem co mam myśleć

Gość Kurewka66
A czemu mu żałujesz seksu, przecież się nic nie wymydli!

Gość niedojrzały jest najwyraźniej
niedojrzały emocjonalnie jest chyba. bo facet to owszem, może okazać rozczarowanie, niezadowolenie, ale złośc? jak ta jego złość na ciebie, za odmowę, wygląda? krzyczy, obraża się>? no i: ile macie lat/jak długo jesteście razem / czy mieszkacie razem?

zlosc moze okazac jak mu dlugo odmawia w ogole wali mi tu egoizmem on daje jej to czego potrzebuje sama pisze ze jest cudowny a zaluje mu seksu :D raczej autorka jest niedojrzala

Gość taka jedna idiotka
Nie krzyczy na mnie,zazwyczaj obraża sie na mnie.Ja mam 20 lat on 28 nie mieszkamy razem jesteśmy razem prawie pół roku

Niedojrzaly emocjonalnie jest. Nie rozumie ze czasem nie chcesz, bo jest na to za glupi zwyczajnie. Nie przejmuj sie, wytlumacz mu po prostu ze nie zawsze bedzie to mial, i zobacz jego reakcje. Jezeli nie bedzie sie chcials potykac, no to sprawa jasna.

to on powinien zrobic to samo i nie zawsze powinien ci dawac oparcia czulosc itp i tez powinien ci wytlumaczyc ze nie zawsze to bedziesz miala... jak bog kubie tak kuba bogu :)

Gość taka jedna idiotka
_LordKoks: juz raz mi tak powiedział że jeśli mu bede często odmawiać to on nie bedzie mnie przytulać itp. To dla mnie to taki jakby szantaż i oznacza to że tylko na jednym mu zależy

to nie szantaz nie mozna BRAC A NIC NIE DAWAC OD SIEBIE.. zwaz ze on tez nie zawsze moze miec ochote sluchac jak mu marudzisz pocieszac cie i przytulac... trzeba umiec sie tez poswiecac a jezeli on jest dla ciebie cudowny pod kazdym wzgledem a ty dla niego nie to jest cos nie tak.. i najwyrazniej wychodzi ze nie dojrzalas do zwiazku ewentualnie masz mniejszy poped seksualny niz on i nie pasujecie do siebie pod tym wzgledem on sie meczy mimo ze dla ciebie jest kochany i cudowny... niestety... predzej czy pozniej albo sie rozstaniecie albo on zacznie rozgladac sie za innymi bo seks jest bardzo wazna sprawa w zwiazku... pozostaje powazna rozmowa z nim, porozmawiajcie o tym nie unikajcie tego tematu, ewentualnie sie rozstancie sie bo bedziecie sie meczyc on w sumie bardziej... ale ciebie tez bedzie wyniszczac jak bedzie ciagle nie w humorze...

Gość taka jedna idiotka
Dzięki LordKoks dało mi to do myślenia to co napisałeś.

z tego co przeczytalem wynika ze dosc czesto mu odmawiasz... wiec sie nie dziw ze sie robi nerwowy ;) no i wyglada na to ze jednak nie jestescie zgrani pod wzgledem popedu seksualnego

Gość taka jedna idiotka
Myśle że popęd to mamy taki sam z tym że odmawiajac mu chciałam zobaczyć jak on zareaguje,chciałam go sprawdzic czy zalezy mu tylko na jednym

aha chcialem byc mily ale musze ... jestes tepakiem :D i szukasz dziury w calym masz jakies problemy ze soba i sobie wkrecasz "ze tylko chce cie bzykac" mialem racje ze to ty nie dojrzalas :D odmawiasz mu seksu zeby sparwdzic jak zareaguje i dziwisz sie ze chodzi zly.. odmawiasz mu seksu mimo ze mowi ze cie kocha zawsze mozesz na niego liczyc zawsze jest dla ciebie cudowny i kochany po to bo cos sobie wkrecilas mimo ze wszystko wskazuje ze jest calkiem inaczej... baw sie tak baw potem nie placz na forum ze cie zostawil... nie kumam tych lasek niby maja cudowne zwiazki a szukaja jakis wyimaginowanych problemow... FACE PALM