Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorzka czekolada218

POMOCY!!! przytylam

Polecane posty

Gość Gorzka czekolada218

Czesc macie jakies dobre rady na schudniecie? Bo mam problem z waga. Mam 171cm i waze 106kg. Podajcie moze jakies dobre diety

Gość lolka898
Mówiąc szczerze - nie polecam Ci żadnej. Na diety trzeba mieć czas, pieniądze i duuuużo silnej woli, a na końcu i tak zazwyczaj nadchodzi efekt jojo bo odpuszczasz sobie diete gdy osiągniesz wagę docelową, która szybko wróci. Ja schudłam 25kg, bez ćwiczeń, bez diet. Jak? Zaczęłam jeść regularnie. Mała porcja tego na co miałam ochotę co 2,5h. I dużo chodziłam. Bo studiuję dwa kierunki i w zwiazku z tym latałam z wydziału na wydział. Myślę, że to da najlepsze efekty. Teraz zaczęłam chodzic również na taniec brzucha. Polecam Ci, bo nie wymaga to wielkiego wysiłku a ładnie kształtuje sylwetkę. ;)

Gość aleś doradziła
:o Laska waży dobrze ponad stówę, jest wiec otyła... Moim zdaniem powinna ważyć ok 65 kg przy swpim wzroście a to 40 kilo nadwagi, jesli uważasz że regularne posiłki wystarczą to idź sie leczyć:O Po przeczytaniu "przytyłam" spodzeiwała się czegos takiego jak jest obecnie u mnie: z 52 kg, nagde ni stąd ni z owąd zrobiło się 55, wiec mogę powiedzieć: "przytyłam" Autroka jest chorobliwie otyła...

Gość Gorzka czekolada 218
4 lata temu wazylam 62kg. Nigdy nie bylam taka gruba. Wyglada okropnie. Dzis mam wizyte u dietetyka i mam nadzieje ze on pomoze mi z tego wyjsc

czekoladko masz problem nie da sie ukryc. masz otyłość II stopnia. rowerek to dobra dodatkowa opcja (potwierdzam teze poprzedniczki) bo nie obciązy ci stawów a przy twojej wadze w szczególności. dasz rade troche determinacji i bedzie ok ;)

Gość Gorzka czekolada 218
Oj tak:) troszke silnej woli i bedzie dobrze