Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje zycie uczuciowe

jak u faceta wygląda stan zakochania?

Polecane posty

Gość Vegeta1994
A więc stało się... niestety jest to mój najgorszy dzień w życiu po pół godziny temu właśnie pocałowała mojego kolegę (miała pretekst bo leżeliśmy na łóżku we trójkę oglądając film myślałem, że coś z tego będzie ale nagle dała plan aby mnie łaskotać i tak właśnie po 10 minutach zobaczyłem jak się całują... (jestem dobrym obserwatorem)

Gość na powaznie
Vegata1994, nie sądziłeś że będziesz to tak szybko wspominał co ?

Gość heheh no ja akurat
też nie potrafie się zakochać, tzn martwie sie o dziewczynę, chce zeby była szczęśliwa, ale tak jeśli chodiz o mnie, to za bardzo nic nie czuję, całować mi sie nawet jej nie chce, bo mnie to nudzi, ;/

Gość koksutonaskce
u faceta... stoi pała!

Gość Vegeta1994
Takich rzeczy nie chcę wspominać... Ja wiem czy chorzy? to było zwykłe oglądanie filmu a potem takie wygłupy... wygłupy nie na moją korzyść Życie jest do dupy bo dostał ją ten który olewał sprawę kompletnie...ale dobra lekki zawód przejdzie mi

Gość Roman Tico
Non stop mu stoi!!!

Gość orangio
9 lat to nie jest duza roznica,ale w przypadku gdyby ona miala min. 25 ... Jako 30latek postaw sie na jej miejscu i przypomnij sobie czy majac 21 lat byles gotow na staly zwiazek.Osoby w tym wieku jesli kochaja to mocno,ale krotko.Dla niej powazny zwiazek to strata mlodosci.U niej ksztaltuje sie swiatopoglad dopiero,sama nawet nie wie jakiego faceta potrzebuje.Chcialbys by za kilka lat Twoja swiadoma/dorosla juz partnerka powiedziala Ci,sorry ale jednak nie jestes w moim typie?...Przemysl to.

Gość orangio
Moj wczesniejszy post skierowany jest do osoby o nicku" jestem normalnym facetem!" oczywiscie:)