Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeech....

Nie moge już patrzeć na te BUTY NA KOTURNACH..bleeeeeeee

Polecane posty

buty na koturnach nie sa mozde w tym sezonie na pewno.. to wam moge reczyc.. jezeli chodzi o mode, jak cos bylo modne kilka lat temu to wstyd zakladac cos w czym wyglada sie glupio bo kazdy widzi ze to przezytek. to juz lepiej kupowac cos uniwersalnego jak nie ma sie ciagle kasy na zmiane garderoby.

nie zgodze sie mojo koturne wczle a wcale nie wygladaja na przezytek ..bo co 1-2 lata robia wszystko na jedno kopyto

wlasnie wlasnie teraz w sklepach nic ciekawego nie ma ! ja w tym roku nie kupuje nic ..a pomykac bede w plaskim i na zminae w obcasku ciut czubatym z zeszlego roku bo w tym roku to same brzydactwo

Gość fddfgff
domowa zona ty bylas w programie milion w minute???????????????

tydzień temu byłam w dość dużym centrum handlowym i teraz moden są racze buty ala oficerki na minimalnym obcasie ok 1cm:) ja też kupuję klasyczne i przede wszytskim wygodne buty

o tak! ja również nienawidzę butów na koturnie!!! Dla mnie wyglądają jak jakieś kosmiczne buty ortopedyczne. Może w tym chodzić jakiś kosmita, ale kobieta? No dajcie spokój ;)

Gość gość
OHYDA już lepsze byłyby płaskie, na niewielkim obcasie to jest WSTRĘTNE wygląda ciężko, jak kopyto jakieś

Gość gosiekos
Mam tylko jedne ładne - to botki od Merg, właśnie na koturnie. A inne? Raczej średnio mi się to widzi. Koturny to nie jest krzyk mody, chociaż też zależy wszystko od tego, jaki styl wam najbardziej odpowiada.

Gość gość
klasyke lubie nie stosuje do modowych pomysłów pomarszczonych chudzielców bo mam ich w d***e

Gość gość
Na przekór narzekaniom, nadal buty na koturnie są modne. Widać po najnowszych trendach http://odkryty.net/buty-na-koturnie że jest zapotrzebowanie na takie fasony...