Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeeeeech....

Nie moge już patrzeć na te BUTY NA KOTURNACH..bleeeeeeee

Polecane posty

Gość bleeeeeeeech....

Normalnie w kazdym sklepie wszechobecne koturny!!! Czlowiek chciałby kupić jakieś klasyczne botki i kozaki to nie ma szans bo te KOTURNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYy!!! mam już dość...ktos jeszcze????

Gość moje przemyslenie......
ja tez oblesne są te buciory, i kto w tym chodzi? w tym sie nie da chodzic, po co zasmeicac ziemie buciorami w ktorych nie da sie chdozic i mozna sobie polamac nogi?

Gość bleeeeeeeech....
Nigdy nie kupuję rzeczy jednosezonowych w ktorych chodzi cała wieś!! jak widze te buty to mnie skręca!za rok wyrzucicie je do kosza ale widac was to nie zniechęca bo chodzi w nich juz co druga dziewczyna

Gość bleeeeeeeech....
Warto kupwac rzeczy tylko klasyczne a nie isc slepo za jakąs modą!! jest to okropne, chodzi w tych butach juz rpawie każdy...cos paskudnego!!

Gość WeronikaaZaden Motyl..;)
Ja chodze bo koturny sa znacznie wygodniejsze od obcasów. Zawsze wolałam koturny.

Gość bleeeeeeeech....
najgorsze ejst to ze i ryłko i wojas i buts maja te buty na koturnach. Nie wiem zupełnie gdzie moge w takim razie kupic jakies klasyczne kozaki:-(

Gość moje przemyslenie......
w CCC sa ladne klasyczne kozaki ale za 200 zl

Gość powiem i ja .....
szczerze mówiąc nie mam ani jednej pary butów na koturnach bo mi się nie podobają wolę klasyczne obuwie .....no ale jak komuś się podobają cóż o gustach się nie dyskutuje

Gość bleeeeeeeech....
nie rozumiem jak wy mozecie kupować cos w czym chodzi 3/4 dziewczyn. Za rok juz nie załozycie tych koturn bo to tylko jednosezonówka. Czy nie lepiej kupic cos co wykorzytacie za rok i za dwa lata??

Gość święta prawda
jednosezonówki sa do du_py kilka lat temu było podobnie z butami w szpic. Te długie ostre czuby mnie irytowały na każdym kroku. Jak już wejdzie jakaś moda na taki shit, to wszyscy i wszedzie to sprzedają. 14 letnie dziwczynki muszą to mieć, a mnie krew zalewa, bo nie będę nosiła czegoś, co noszą prawie wszystkie gimnazjalistki. Moda doodstrzału: kalosze leginsy kominy plastikowe buty podróby Burberry itp. a dlaczego? bo na przykład taki komin, z 20 lat temu był hiciorem :) Wiem, bo miałam. Treaz moda powróciła i wszyscy się tym grzeją a to przecież nie żadna nowość. To samo leginsy czy buty plastiki. A te wszystkie bezguścia podążające ślepo za modą, często bazarową nie mają własnego styli i gustu. Wystarczy iść na bazar i zobaczyć, co wisi na każdym stoisku i zwyczajnie TEGO NIE KUPOWAĆ :)))

Gość bleeeeeeeech....
no wlasnie ja tez omijam wszytskie te "hity sezonu" bo wieś tanczy wieś spiewa. cała tandeta jest tym zawalona zapomnialas dorzucic jeszcze do tego "kolor musztardowy" ktory tez nosi kazda 15 latka:-)

Gość bleeeeeeeech....
a te buty w szpic to tez była jakas masakra:-D najlepsze było gdy taka lalunia wystroiła sie włozyla na nogi te buty a szpice wywijały sie jak u klauna buhahahhahaha . Nieraz tez widzialam takich facetów z wywinietymi szpicami, myslalam ze padne ze smiechu:-D

spróbuj kupić inne i pokazać na forum to zaraz banda pomarańczek zwyzywa Cie że tamte były modne 50 lat temu - dodając przy okazji różne - czasem soczyste - określenia :D 🖐️

E tam, bez przesady.. jak się coś komuś naprawdę podoba to niech sobie chodzi. Znam parę dziewczyn co lubią wysokie bity a w szpilkach nie umieją i wybierają koturny ( mi się nie podobają i w tym nie chodzę, ale nie mi oceniać co mają inni nosić) Ja np zapierałam się ręcami i nogami przed wiązanymi bucikami - a jak trafiłam jedną śliczną parę to musiałam nabyć i stała się moją ulubioną :) Owszem ślepe podążanie za modą jest do doopy, ale nie każda tak robi, czasem po prostu w aktualnej modzie trafia się akurat na swój gust ( ja nie śledzę gazet modowych, ale wchodząc do sklepów aktualnie mogłabym wydać niestety majątek) "jednosezonówki sa do du_py kilka lat temu było podobnie z butami w szpic. Te długie ostre czuby mnie irytowały na każdym kroku. Jak już wejdzie jakaś moda na taki shit, to wszyscy i wszedzie to sprzedają" Za to teraz jest MODA na krótkie, zaokrąglone noski - jak się zmieniała z czubów na czubeczki to pamiętam też było gadanie, że wprowadzili taki "shit" i każda teraz ślepo te zaokrąglone noski kupuje 🖐️ Ale jak widać to trafiło w Twój gust więc Ci już nie przeszkadza, że takie teraz każda nosi ;) :classic_cool: 🖐️

Gość święta prawda
"Za to teraz jest MODA na krótkie, zaokrąglone noski - jak się zmieniała z czubów na czubeczki to pamiętam też było gadanie, że wprowadzili taki "shit" i każda teraz ślepo te zaokrąglone noski kupuje Ale jak widać to trafiło w Twój gust więc Ci już nie przeszkadza, że takie teraz każda nosi " No właśnie mi nie przeszkadza, bo tych malutkich nosków też nie lubię. Lubię klasyczne krztałty.Takie pośrednie. Nie czubiaste, nie malutkie okrąglaczki, ale takie zwyczajne średniej długości czubki :) Kwadraty też oczywiście odpoadają. Wiem, wiem... Ciężko mi dogodzić, ale przecież taki ulubiony fason jest ponadczasowy i zawsze modny.

Gość jolineee
przeciez w kazdym sklepie sa kozaki na koturnie gdzie wy chodzicie na zakupy?? :D

a ja kocham koturny!!! dla mnie to sa najwygodniejsze buty na swiecie, oczywiscie jesli maja platforme bo jesli nie to ciezko sie chodzi i nogi bola. cale lato przechpodzilam w koturnach 10 cm i siwtnie sie czulam, nienawidze plaskich butow.. ble... toleruje jedynie adidasy (na rower) i japonki(po domu i np plaza) a tak to tlyko koturny i obcasy (ale obcasy niskie bo na wysokich niewygodnie) juz nie moge sie doczekac znow wiosny i lata kiedy bede chodzic w moich ukochanych koturenkach! :):):)

z ta moda to roznie bywa swoja droga co komu sie podoba niech i to nosi Olewajac opinie innych takie moje zdanie skromne

Gość o maj god o maj god
ZDZ - co to znaczy zeTwoje buty sie nie nadaja, zeby zalozyc ponownie?? bo moda nie ta?? bo jakis pajac powiedzial, ze w tym roku nie sa modne?? ja tam nosze to co mi sie podoba i na mnie wyglada ladnie, a nie to co modne w danym sezonie

Gość thdrhtdrtfgesrgfde
buty na koturnach są modne już drugi sezon jesienno - zimowy, i na pewno jeszcze kolejne sezony będą modne bo są szalenie wygodne i kobiece, nie chcecie to nie noście, proste!