Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inresponsableperson

duzy problem z wypadajacymi wlosami.co jest normalne a co nie?pomocy

Polecane posty

Gość inresponsableperson

hej kochane mam wlisy na wykonczeniu dwa lata temu przedluzallam wlosy mialam tez duzo razy rozjasniane ogolnie ich stan sie duzo poprawil odkad biore inneov do farbowannych ale na temat...otoz na poczatku roku zaczely mi wypadac wlosy olalam ten temat tak sobie wypadaly wypadaly w okresie wakacji troszke przestaly a teraz znow sie nasililo martwi mnie to bardzo bo przebywam za granica a do lekarza moge isc dopiero w grudniu...chodzi o to ze doszukuje sie skutkow wypadania przegladm skore i nie widze plackow jednak z tylu na czubku widze calkiem spory przeswity nie wiem czy to odgnioty od spania czy co juz sama nie wiem...chcialam spytac czy wam przy myciu wypadaja wlosy w ten sposob ze widzicie duzy splywajacych do scieku potem przy suszeniu caly xlew wyscielony wlosami i wszedzie w domu wlosy...?stracilam dystans juz do tego nie wiem czy to naturalne czy jest cos nie tak no i te prEswity...powiedzcie mi jak jest z tym u was?;/boje sie...i stanowczo odradzam clip on to lamie wlosy i bardzo oslabia ale coz za glupote trzeba placic nie sluchalam mamy jak radzila nie farbowac nie prostowac teraz chce wrocic do naturalnego koloru i zapusxic boje sie ze dorobie sie plackow;(

Gość inresponsableperson
napiszcie mi jak to mniej wiecej jest u was z wypadaniem ile tego jest jak przejezdzacie reka po wlosach to wychodza?tak okolo 4,5?

mi też tak wypadają włosy dlatego postanowiłam nie farbować już i wrócić do naturalnego koloru. Żeby nie mieć takich głupio rzucających się w oczy odrostów raz na jakiś czas (co 2 miesiace jakoś)używam szamponu koloryzującego. Wcześniej były to farby bez amoniaku (co miesiąc). Myślę że za jakieś 2 lata będę już miała swoje naturalne włosy i bez farbowania zaczną się wzmacniać i mniej wypadać.

Gość inresponsableperson
?

Gość inresponsableperson
oki a przejmujesz sie tym?prostujesz?szampon koloryzujacy polecam richesse diacolor jest cudny bez amoniaku wogole wlosy sa mieciutkie...