Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jmklklaaaaaaaaaa

Od kiedy zaczełyście chodzić z dziećmi na basen?

Polecane posty

Gość jmklklaaaaaaaaaa

Pytanie jak w temacie...Moja córa ma 3mieś i położna mówiła że jak najbardziej można zaczynać

Gość jmklklaaaaaaaaaa
nikt nie chodzi?

Gość mamama27
chodziłam jak mały miał jakieś 7 m-cy - mały uwielbia basen - za to nielubi wychodzić z niego, ubierać się itd - więc jak było lato to było znośnie - bo ubrany w body i wychodziliśmy na upał, ja z mokrą głową itd - teraz jakoś nie chodzimy - synek zaczał chodzić, trzeba iść przynajmniej w 2 osoby żeby jedna się ubrała a druga była z nim - trzeba suszyć głowe i ubierać sie strasznie grubo więc odpuściliśmy

Gość Mamamamamamamamamamamamama
Córka miała 5 miesięcy to zaczełam z nią chodzić na Oswajanie z wodą :) Dzis ma rok i 5 miesiecy i uwielbia wode :)

Gość od 4 miesiąca próbowałam
ale najpierw to była porażka, mały drał się już przy wejściu, jak tylko te przytłumione odgłosy usłyszał.... wodę tak na prawdę pokochał dopiero około roczku, na pierwszych wakacjach pływał już praktycznie bez rękawków i bez podtrzymywania - nie miał probkemów ze wstrzymywaniem oddechu.... .. ale myślę że następnym razem poczekałbym do pół roku z pierwsza wizytą na basenie.

Gość jmklklaaaaaaaaaa
Aha....Czyl co? Czekać?

Gość jmklklaaaaaaaaaa
Bo widzę, że nikt z takim maluchem nie chodził

jak mieszkałąm w Niemczech często chodziłam na basen i widziałam, że matki przychodza juz z 3-miesięcznymi szkrabami. Były nawet specjalne zajęcia dla mam i maluszków. Świetna sprawa, mój synek ma m-c ale też szybko chcę go oswoić z wodą..kapiele uwielbia.

Gość jak najbardziej możesz
z tym ze jak pisała poprzedniczka teraz jest zimno, trzeba się dobrze suszyć, ubierać, i nie przyjemnie tak w ogóle prosto z wody na dwór, więc ja bym się wstrzymała chociaż do wiosny.

ja się wybierałam z małą, jak miała 4 miesiące, ale lekarz nam zabronił. Powiedział, że układ moczowy u dziewczynek jest niedojrzały i że bardzo łatwo o infekcje. Powiedział, że można - jak skończy rok. I wybieramy się w najbliższą sobotę

ja się wybierałam z małą, jak miała 4 miesiące, ale lekarz nam zabronił. Powiedział, że układ moczowy u dziewczynek jest niedojrzały i że bardzo łatwo o infekcje. Powiedział, że można - jak skończy rok. I wybieramy się w najbliższą sobotę

ja chodzilam tzn chodze.. ALE zaczelam dopiero jak syn mial 1,5 roczku ... z pierwszym zaczelam chodzic jak mial 3 lata . wczensiej jakos o basenie nie myslelismy .....

Gość hoolajnoga
Jak miala 6 miesiecy. Bardzo sie jej podoba