Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamama007

PAMPERSY

Polecane posty

Gość mlodamama007

Mam pytanie do wszystkich mam: Za pare tygodni zostane mamą i chce kupic pampersy nie drogie ale dobre. Jaka firma waszym zdaniem jest najlepsza i nie droga??

u mnie najlepiej sprawidziły się oryginalne pampersy, kupowałam w promocjach za 39-45zł. huggiesy beznadziejne, mały dostawał jakichś podrażnień...

tylko pampersa, na poczatku kupowałam PAMPERS PREMIUM CARE są najlepsze ale najdroższe, jednak nie mają sobie równych, ppotem juz zwykłe pampersy, na koniec przy odzwyczajaniu pieluchomajtki pampersa. :)

też używałam pampersów, jak była promocja to zawsze kupowałam 3-4 paczki lub w tych wielkich pudłach i wcale dużo drożej nie wychodziły

Gość MaMAMAMAMAMAMAMAMAMAMAM
DADA Z Biedronki. Kiedys były sztywne, ale teraz sa prawie jak Pampersy. Dada w dzien a pampersy na noc :) dłuzej wytrzymuja a w dzien i tak sie czesto zmienia.

Gość mlodamama007
a co myslicie o pampersach Bella Happy???

ja przez długi czas nie kupowałam po porodzie pampersów, bo dostawałam je po prostu w prezencie :) Jeśli ktoś się pytał co kupić ja prosto z mostu mówiłam, że najpraktyczniejsze będą pampersy :) używałam oryginalnych przez jakieś pierwsze 4 miesiące. Fakycznie jest to dość duży koszt, zważywszy na to, że w pierwszych miesiącach życia dziecka zużywa sie ich bardzo dużo, natomiast teraz- skuszona dobrymi opiniami mojej bratowej, zakupiłam pieluchy DADA w Biedronce i muszę przyznać, że nie odbiegją wiele od Pampersów, są bardzo cieniutkie a zarazem chłonne, moje dziecko nie dostało żadnych podrażnień. Są 2 razy tańsze od Pampersów więc myśle ze nie zaszkodzi Ci spróbować :) Pozdrawiam

Gość Miraculum5
Teraz jest promocja i można kupić niedrogo zestaw huggies z pieluszkami, chusteczkami i czapeczką. Ja mam dodatkowo kupon rabatowy na 30% do reala. ALe czytałam wiele negatywnych opinii, że pieluszki przesiąkają, nie trzymają itp itd... Testowała któraś?

ja używałam praktycznie cały czas huggisów. ale ostatniuo wypróbowałam pampersów z rossmana - baby-dream i są świtne. Nie kupuj na początku pampersów jednej firmy bo może się oakzać że dziecko jest na nie np uczulone lub go odpażają.

ja korzystałam przy dwójce dzieci z Huggiesów. Jestem zadowolona. Wg mnie nie przeciekają, oczywiście jeśli pamięta o zmianie pieluchy :) Oryginalne pampersy dobre, ale drogie i maja mniejsza rozmiarówkę - a więc szybciej przechodzisz na wiekszy rozmiar - tym samym za każdym razem mniej w paczce. Happy kiedys były lepsze. Dada nie mogłam stosować bo dzieci miały uczulenie

Gość smerfetkaaaaaaaaaa
DADA po starych mały też miał uczulenie ale te nowe rewelacja. Nie przeciekaja, cienkie i miłe w dotyku.

Gość moim zdaniem najlepsze bedzie
po urodzeniu bella happy - mają wycięcie na pępuszek, więc go nie podrażniają, potem próbowaliśmy wszystkich; huggiessy- odradzam, pampersy- najlepsze, ale drogie, dada są prawie jak pampersy,ale prawie robi różnice. Obecnie używamy dady w dzień( albo wickies z kauflandu- też są dobre, albo babydreamrossmann), a na noc paampers active baby!!! jesli chodzi o te pampersy pomarańczowe sleep&play - beznadzieja - przeciekają. Na początek kup beella happy z wycięciem na pępek.A potem zobaczysz.