Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drRRRRRRRRR

Kobiety lubią drani , by potem wyjść za mąż za spokojnego frajera

Polecane posty

Gość drRRRRRRRRR

taka prawda, tu tkwi problem niepowodzenia prawiczków

Gość olala.
loooser czy krem ?:D

Gość lkkakskks
Faceci lubią kurewki a poślubić chcą spokojne a najlepiej dziewice:P

Gość ja86sia
ja nie lubię ani drani ani prawiczków :P i jaki z tego wniosek? Twoja teoria jest głupia i błędna ;)

Gość drRRRRRRRRR
lubicie byc ostro traktowane ,olewane , lubicie kiedy on się oglada za innymi , ma konta na portalach randkowych , wychodzi z kumplami i nieodzywa sie przez 3 dni , lubicie byc zdradzane a potem pisac ze chcecie pojednania. Kiedy definitywnie was kopnie w dupsko szukacie spokojnego normalnego faceta ktory bedzie waszym męzem.

Gość jajkkaaka
Głupie gadki sa faceci i mescy i do tego fajni z charakteru zadna skrajnosc nie ejst dobra mozna znalezc faceta normalnego!

Gość jajkkaaka
To nie prawda z tym olewaniem wiadomo ze facet jak sie narzuca to jest dziadostwo i szybko nudzi ale jak jest normalny i ma cos ciekawego do powiedzenia to takich sie szanuje lubi tacy sa najlepsi zadne gapowate istosty ale tez zadni brutale normalni Bez zadnej oprzesady WSZYSTKO w nadmairze nudzi i nie sa dobre

Gość jajkkaaka
Taki co szuka na portalach to niedojarzały emocjonalnie facet i sznas u mnie nie ma zadnych ale facet który ma swoje zdanie cel w zyciu i pasje napweno punktuje wysoko

mysle ze to zalezy od kalendarzyka u kobiety :classic_cool: w jedne dni chca byc ostro traktowane stad marzą o jakims maczo ktory ja zeszmaci a innego dnia znowu marza o spokojnym rodzinnym bezkonfliktowym facecie ktory nie podniesie reki na kobiete :classic_cool:

Gość jajkkaaka
Moze sie nie odzywać nawet i kilka miesiecy miałąm takiego który tak robił i zależało mi na nim ale wiedziałąm ze cos mądrego robi przez ten czas rozwija sie robi kariere buduje dom ma na głowie jakies wazne sprawy które sa widoczne w postaci tego co osiaga a nie znajmuje sie siedzeneim na portalach i szukaniem dowartosciowania i Nic poza tym.Takim czyms nie zaimponuje sie Chyba ze ktos ma niska saooocene i to dla niego jest Najwieksza Męskosc to super niech sie z takimi zadaje

Gość jajkkaaka
Wiadomoze sa pewne cechy bardziej meskie i mozna nimi przyciagnac uwage ale na Boga nie mozna na tym bazowac trzeba miec cos wiecej w sobie niz tylko "męskie"zachowanie jakis cel w zyciu pasje

A ja powiem tak - temat jest niedoprecyzowany. Jest to jak najbardziej prawda, ale najlepiej gdyby był to ten sam facet :)

Gość pseudonima
własnie ze nie spotykaja sie z draniami by pozniej docenic tego fajnego spokojnego ... a dranie jak konca?

Gość pseudonima
"Kobiety lubią drani , by potem wyjść za mąż za spokojnego frajera" a ty jestes dran czy spokojny facet?

Gość zpk
"a dranie jak konca?" inną sobie znajduja. co poruchają to ich.

Gość pseudonima
""a dranie jak konca?" inną sobie znajduja. co poruchają to ich." aaaa i to my puszczalskie jestesmy :) szmaty bez uczuc? tak? :)

Gość drRRRRRRRRR
to ja loooser

Kobiety lubią drani , by potem wyjść za mąż za spokojnego frajera otoz to bo taki dran da jej peeeelnoooo emocji a kobiety to emocjonalne istoty i zywia sie emocjami, taki dran nie jest pantoflarzem nie da sie uglaskac a wiec w tak waznej sprawie jak slub wybieraja cichych cieplych cieplakow spokojnych ale potem brakuje im tych emocji bo to jak narkotyk i robia dzieci na boku z takimi draniami maja w domu takiego frajera pewnego frajera ktory chetnie wychowa dziecko myslac ze to jego... tak to wyglada w skrocie... :)

Gość ja86sia
takie bzdury to mogą pisać tylko faceci... "lubicie byc ostro traktowane ,olewane , lubicie kiedy on się oglada za innymi , ma konta na portalach randkowych , wychodzi z kumplami i nieodzywa sie przez 3 dni , lubicie byc zdradzane a potem pisac ze chcecie pojednania." - dla mnie taki facet jest wart zero, w życiu bym się z takim nie umówiła, to jest nikt! wiecie jakich lubimy? zaradnych, opiekuńczych, ale nie ciotowatych, WIERNYCH, zapatrzonych w nas jak w obrazek, ale nie mięczaków...

Gość bo jak ktoś jest mega ciotą
bez charakteru, pracy, wyglądu czy czegokolwiek, to tak sobie tłumaczy niepowodzenia przykro mi panowie, ale są na świecie super faceci, którzy przy okazji nie są draniami i za takimi wlaśnie latamy :D

Gość dziunia125.
Zaradny,zdecydowany w działaniach,opiekuńczy TAK! Ciotowata klucha,agresor NIE!

Gość ciotowata klucha - agresor
"Ciotowata klucha,agresor NIE!" czyli mało testosteronu źle, dużo testosteronu źle, ni chuj wam nie dogodzi, szukacie kogos nadzwyczjanego ale najbardziej to wam odpowiada przeciętniak bo i same w zdecydowanej większości jesteście przeciętne leniwe kluchy

Gość icoztego2
drRRRRRRRRR zgadzam się z Tobą w 100% mialam z dwoma takimi typami do czynienia odzywali sie do mnie jak się im zachciało..wiadomo czego, a tak to na portalach randkowych szukali kolejnych naiwnych i chętnych dziewuch.Wydawało się Im że w łóżku nie ma lepszych od Nich,a kutasy to mają największe.jednak gdy tylko zauwazyli ze ja ich zaczynam olewac mieli do mnie o to pretensje.Książkę o tych dwóch typach mogłabym napisac:wszystko maja najlepsze, sa najprzystojniejsi,ślepiami tylko wodzili za innymi, imponowało im że ja taka ułożona, zaradna, że mam super auto, oczywiscie, ale Oni muszą ruchać kilka dziewuch bo inaczej sa chorzy, chcą się przez to dowartosciować a jakże. Chciałabym wyjść za spokojnego, uczciwego frajera-dokładnie.