Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjazd

jak go przkonać ze za bardzo sie boje jechać pomocy! mam 14 lat

Polecane posty

Gość wyjazd

mój tata mówi zebym sie zaczeła uczyć angielskiego bo chciałby zebym wyjechała do australi (sama) do mojej ciotki bo tam moge coś osiagnąć. ja sie boje sama tam pojechać nic tam bym nie znała tylko moją ciocie której nie widziałam od wielu wielu lat jak mam mu to powiedzieć zeby go nie urazić??

Gość camerun
rzuć w niego plecaczkiem :classic_cool:

Gość lkmv
No rozumiem, że ojciec zdesperowany tym, że córka po polsku pisząc (i pewnie mówiąc) wali takie bykole jak w tym poście - zamierza się jej pozbyć z domu. Szkoda tylko, że nie odciął jej neta...

Gość stępień reaktywacja
No rozumiem, że ojciec zdesperowany tym, że córka po polsku pisząc (i pewnie mówiąc) wali takie bykole jak w tym poście - zamierza się jej pozbyć z domu. Szkoda tylko, że nie odciął jej neta... gdzie tam widzisz jakiegoś byka?

Gość o maj god o maj god
stępień reaktywacja Ci sie czepiaja,co sami pisac nie umieja hehe co ty nie wiedziales o tym?;)

Gość wyjazd
wyjechała z jakimś turkiem

Gość wyjazd
mam ale to by było prawie tak samo ja z Australią moi rodzice są po rozwodzie i u mamy w okolicy tez nikogo nie znam tylko mame i jej chłopaka

Gość wyjazd
ten co sie pode mnie podszył i napisał ze moja mama wyjechała z jakimś turkiem o nie prawda!!!! to ni ja pisałam bo moja mama nigdzie nie wyjechała