Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betr

czy sięgnęliście kiedyś dna? i jak się od niego odbiliście?

Polecane posty

Gość betr

co to było i czym spowodowane?

Gość betr
czy moje topiki są niewidoczne czy jak?

Gość betr
To zapewne wina mojego upadku na kostke brukowa w wieku 3 tygodni i 2 dni z 34 pietra :o

Gość Ja siegnąłem
dna, pierwszy raz wchodząc na kafeterię. I do tej pory nie mogę się odbić. :(

Gość zdrada albo rozwod
zalezy pod jakims wzgledem. bralam kiedys narkotyki, to bylo dno, wyszlam z tego, wiec sie odbilam. emocjonalnego dna to nie wiem czy juz osiagnelam ale jestem chyba bardzo blisko, i nie moge sie odbic. wagowe dno osiagnelam na poczatku tego roku, ale przez moja bulimie odbijam sie powoli.

Gość nieeprostytuuuutkkkaaaaaaaaaaa
ja sienelam strasznego dna w domu picie bicie niechce otym pisac....zaczelam jarac ziolo...i pic...codziennie tak do domu przychodzilam a zalamalam sie wlasnie tym co sie dzieje w domu(do tej pory naszczescie tam niemieszkamm) i bol po 1 milosci... pozniej zaczelam cpac fetke regularnie to byl okres ok 3 miesiecy ...masakra... a udalo mi sie wybic dzieki mojemu obecnemu partnerowi;)

Gość aaaaaaarwena
dna, pierwszy raz wchodząc na kafeterię. I do tej pory nie mogę się odbić. hahahah piona ;)

Gość zdrada albo rozwod
a i z ta kafeteria tez sie podpisuje :D

Gość xfdk35434
ja wiele razy osiągałem dno ale zawsze potrafiłem się od niego odbić jak na sprężynie by ponownie znaleźć swoje miejsce na świeczniku. Tak wiem że jestem wielki. Potrafię wstać i podnieść te wszystkie belki na moich plecach - zwalam je z siebie i idę dalej do przodu. Wiem że jestem wspaniały i nie mam równego sobie wśród ludzi żadnej nacji.

Gość bvcvc
czasem warto siegnac dna bo jest sie po tym silniejszym niz gdyby sie tego dna nigdy nie sięgnęło .

Gość xfdk35434
ja wiele razy osiągałem dno ale zawsze potrafiłem się od niego odbić jak na sprężynie by ponownie znaleźć swoje miejsce na świeczniku. Tak wiem że jestem wielki. Potrafię wstać i podnieść te wszystkie belki na moich plecach - zwalam je z siebie i idę dalej do przodu. Wiem że jestem wspaniały i nie mam równego sobie wśród ludzi żadnej nacji.

Gość xfdk35434
ja jestem wielki - nie wiem co to depresja albo zmartwienie bo nawet z najgorszej sytuacji potrafię znaleźć wyjście. Jestem the best of all.

Gość xfdk35434
the best of all others!!!

Gość aaaaaaarwena
ja wiele razy osiągałem dno ale zawsze potrafiłem się od niego odbić jak na sprężynie by ponownie znaleźć swoje miejsce na świeczniku. Tak wiem że jestem wielki. Potrafię wstać i podnieść te wszystkie belki na moich plecach - zwalam je z siebie i idę dalej do przodu. Wiem że jestem wspaniały i nie mam równego sobie wśród ludzi żadnej nacji. a juz cie chcialam pochwalic ze jak Chrystus jestes wspanialy, ale zrzuciles te belki zamiast z nimi dzielnie kroczyc :(

Gość xfdk35434
mam silną psychikę - uprawiam sport: bieganie, rower, pływanie i wiele innych... Nie ma dla mnie dna - bo ja nie wiem co to nawet jest. Ja tylko jedno wiem - że jestem wielki i że urodziłem się po to by odnieść sukces o jakim niektórzy mogą sobie pomarzyć tylko. Pan i władca przestworzy to właśnie JA.

Gość aaaaaaarwena
mam silną psychikę - uprawiam sport: bieganie, rower, pływanie i wiele innych... Nie ma dla mnie dna - bo ja nie wiem co to nawet jest. Ja tylko jedno wiem - że jestem wielki i że urodziłem się po to by odnieść sukces o jakim niektórzy mogą sobie pomarzyć tylko. Pan i władca przestworzy to właśnie JA. no no ;)