Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Requiem dla duszy...

Singielki z Gdyni łączmy się :)

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaah
a mogą być młodsze i z okolic ? :P

Gość dziewczyny powiedzcice jak
to jest,ze coraz wiecej wyksztalconych, sensownych , ladnych dziewczyn nie moze znalezc partnera na poziomie ( a byle jakiego nie chce). Chyba dlatego, ze straszny upadek wsrod facetow - gorzej wyksztalceni, mniej kreatywni - jak myslicie?

Gość chyba (nie)normalna.
dera umówiłaś się i spotkałaś ze studentem?

większość mężczyzn to oszuści i zasrane kłamczuchy:classic_cool:

Gość aaaaaaaaaaaaah
o własnie dera i jak tam ? :D Ja jestem z Wejherowa lat mam 21 :)

Słuchajcie, prawda jest taka, że faceci boja sie inteligentnych wykształconych i niezależnych kobiet... Takich nie moga sobie podporządkować- wychować. Lubią czuć władze. Wydawało by sie, zem i niczego nie brakuje....a jednak....

jeszcze sie nie widzialam ze studentem ale pisze do mnie i jestem z gdanska, może zrobimy wypad na browara?

Albo starają się dopóki , dopóty nie zdobędą tego czego chcą...potem odpuszczają...

Gość to slaby jestes
a gowno prawda :p jak kobieta ktora obnosi sie ze swoja inteligencja i niezaleznoscia trafi na faceta inteligentniejszego od niej z ktorym nie moze nawiazac dyskusji to sie wycofuje te ktore uwazaja inteligencje za swoj glowny atut tak robia, jakby nie chcialy go utracic i przekonac sie ze ktos moze je w dyskusji stlamsic te przecietne, ktore aspiracji takich nie maja lgna do inteligentnych z kolei i to wiadomo nie od dzis, ale kobieta z przerosnietym ego sama stroni od inteligentniejszych facetow a co do wyksztalconych, sensownych kobiet ktore nie moga znalezc partnera to jest wiele powodow glownym jest to, ze zazwyczaj sa one cyniczne, po prostu to ze ladna i inteligentna, jak juz sie tak zdarzy, nie robi z niej dobrej partnerki, potrzeba jeszcze ciepla i empatii albo chociazby szacunku dla innych, a wszystkich tych cech razem nie spotkalem jeszcze u samotnej kobiety pod... powiedzmy trzydziestke ;)

Gość aaaaaaaaaaaaah
chyba(nie)normalna - święta prawda! :O

Ale nie uogólniaj tak...? Fakt...znam wiele kobiet, która chce być traktowana z wyższością jakby postradała wszystkie rozumy. To chyba najczęsciej widać u prawniczek ale nie wszystkich. Tu nie chodzi by nie wiem jak sie obnosić. Chodzi o to, by nie rozmawiać cały czas o pogodzie czy filmie, tylko o wszystkim. Równie dobrze mozna zapytać gdzie prawdziwi mężczyźni ? Moje ostatnie dwie randki wyglądały tak ze musiałam płacić rachunek z nas oboje a niby dlaczego?- bo nie mieli kasy. To po co zapraszają? Ja chętnie za siebie zapłace, cenie sobie partnerstwo, ale w dzisiejszych czasach faceci to po prostu cioty :P

Gość to slaby jestes
nie ja tu zaczalem uogolniac ;) nie wiem z kim ty sie umawiasz :D no i pozjadala chyba, a nie postradala :P niech bedzie, ze cioty, dobrze ze tobie wolno uogolniac :D i zycze powodzenia z takim podejsciem i szacunkiem do ludzi :D inteligentny facet na pewno to doceni i nie ucieknie gdzie pieprz rosnie, a ty sie bedziesz zastanawiac o co chodzi

to slaby jestes--> Facet czy Ty masz jakiś problem? Po pierwsze nikt nie zapraszał tu mężczyzn, naucz się czytać ze zrozumieniem bo masz ewidentnie z tym problem. Po drugie temat tyczy się kobiet, które są singielkami i tego aby się poznać. Ja mogę się domyślać dlaczego pewne rzeczy są aczkolwiek nie jestem nieomylna czy idealna bo ideałów nie ma. A Ty sam pewnie nie potrafisz sprostać zwykłym prostym wymaganiom kobiet i odreagowujesz to udzieljąc się w ten sposób na takich postach...po co ja to pisze. Ty tego i tak nie zrozumiesz :P

Gość to slaby jestes
:D problem? widac kogos tu kilka slow prawdy zabolalo ;) ale juz nie przeszkadzam ;)

no przecież nie wyśle za kogo ty mnie masz a co ty mnie sprawdzasz

Gość fikuśny
ale w temacie nie jest napisane, że to topik tylko dla kobiet a tak w temacie to te, powiedzmy sensowne, piekne i wykształcone sa same bo nie umio prowadzić normalnego życia i dbać o faceta i dom. gotowanie jest dla nich pojęciem tak odległym jak wyprawa na marsa, w łóżku potrafią tylko rozłożyć nogi i leżeć uważając to za zajebisty seks, macie laski poprzewracane w dupach, brak wam skromności i dystansu do siebie, mylicie życie z serialem

Fikuśny--- > Ale o co Wam chodzi??? Czy ja mam Cie przekonać, że moje ego ni jest napompowane? Że potrafię ugotować coś więcej niż ryż? Że w łóżku potrafię być kocicą? No ok...masz prawo mieć takie zdanie o wykształconych kobietach,ale to kolejne uogólnienie. Facet wymaga by kobieta miała wymiary modelki, była inteligentna, w łózku zachowywała się jak dziwka. Dobrze jeśli sporo zarabia, potrafi gotować ,sprzątać, prać i prasować a to tlyko po to by zaopiekować się swoim mężulkiem, który potrafi tylko rzucać brudne skarpety i nawet nie trafi nimi do kosza, w łóżku sam jest mizerny, ugotować potrafi tylko wodę i oby aż wodę. Prasować nie potrafi a sprzątać mu się nie chce- no litości. Ja cenie partnerstwo- wszystko na pół. A wy macie jakoś z tym problem, czy może znowu się myle, to mnie oświeć prosze :D

Gość fikuśny
chodzi własnie o wasze uogólnienia, którego znowu dokonałaś, nie wszyscy faceci to bałaganiarze, brudasy, lenie i kurwiarze a z waszych wypowiedzi wyłania się właśnie taki obraz faceta więc o co chodzi?

Gość fikuśny
i nie mam problemu z partnerstwem, uważam jednak, że każdy powinien robić to co umie, jeżeli kobieta lepiej gotuję, to niech to robi, ja mogę posprzątać i pozmywać a to, że na swojej drodze spotykacie jakieś melepety i wiążecie się z nimi tylko dlatego, że na początku były motylki a po pół roku spadają różowe z nosa, to nie narzekajcie na wszystkich facetów:P

Nie... pewnie ze nie! Znam mężczyzn na poziomie...przyznaje racje tobie w 100%. Są wykształceni, inteligentni, pracowici- sami świetnie sobie radzą. Również tak samo jest z kobietami :) Są takie, którym ego przesłania wszystko co wartościowe, ale nie wszystkie są takie i już. To jest tylko forum, każdy wpisy odbiera jak chce...przeważnie odmienne od tego jak chciał to ując nadawca. Ja Wasze wpisy odebrałam jako atak...założę się, że Wy moje podobnie, więc nie ma o czym mówić.