Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Requiem dla duszy...

Singielki z Gdyni łączmy się :)

Polecane posty

Gość romatyk w XXI wieku
ajjj

Gość romatyk w XXI wieku
sprawdzam czy udało mi sie założtyć konto, przepraszam

Gość fikuśny
właśnie, że jest o czym mówić, bo na forume jak w życiu rozgorzała dziwna wojna damsko-męska i ciągłe przepychanki, która płeć jest lepsza i więcej wnosi do związku a może lepiej jest po prostu ze soba rozmawiać o swoich potrzebach i oczekiwaniach, odnoszę jednak wrażenie, że ta sztuka umiera....

Gość z prawdziwymi kobietami
a gdzie niby

Gość chyba (nie)normalna.
😭

Gość fikuśny
dera z takimi pogladami to sama sie chyba do niczego nie nadajesz

Fikuśny masz racje. Może jest tak, że ludzie już nie potrafią ze sobą rozmawiać. Tylko wiesz kwestia jest rozmów gdy już jest związek a co dopiero gdy znajomość dopiero się tworzy. Ja Ci powiem szczerze, że ostatnio zaliczyłam 3 randki. Facet sam zaprosił na pizze. Miło, sympatycznie. Ja uważam, że miło jak facet zapłaci, ale mam taki charakter, że wole płacić sama za siebie, no chyba, że on mi nie pozwoli to inna kwestia. Ale mi zdarzyło się tak, że facet po jedzeniu informuje mnie, że idzie do wc, po czym pisze sms, że czeka nam nie na zewnątrz zostawiając mnie z rachunkiem. Wiesz korona mi z głowy nie spadnie jak zapłacę, ale takie sytuacje miałam juz 3 razy i mam powoli dość. Zero klasy i taktu.... Nie odczuwam motywacji do tego by znowu próbować, bo mam wrażenie, że oni szukają sponsorki po prostu. :(

Gość fikuśny
ja też wiele razy trafiłem kulą w płot i byłem na nieudanych randkach ale jakoś nie uważam, że "wszystkie baby to huje".:D owszem, ciężko jest znaleźc kogoś wartościowego ale uwierz mi, że są tacy ludzie i to po obu stronach "barykady":)