Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spelniona kobieta1970

Nie moge sluchac juz o tych leniach, ktorym nie chce sie pracowac!

Polecane posty

Gość Spelniona kobieta1970

Jesli ktos jest inteligentny i kompetentny, nie ma problemu z praca. Niestety w Polsce spoleczenstwo czeka, jak ktos sam zaproponuje im prace i to najlepiej za kilka tysiecy. A dlaczego - po skonczyli studia pokroju pedagogiki, socjologii czy innych badziewnych kierunkow

Gość offerma.....
ja uwazam ze najlepsi sa ci co uwazaja ze to przez tuska sa bezrobotni, przeciez jakby przyszedl weszechmocny i milosierny jarek to na bank by zarabiali miliardy

Gość własnie!!!!
rząd ma mi zapewnić prace!..........bo do UK nie mam zamiaru jechac!

Gość zdrada albo rozwod
abstra.hując od tematu pracy, to tusek powinien juz dawno byc wypier.dolony na ten swój rudy i kłamliwy, zbity ryj. zdrajca Polski.

Gość zdrada albo rozwod
abstrah.ując kurwa jebana cenzura

Gość offerma.....
takich jak ty prymitowo to na stos..nie dziwie sie ze nie masz roboty wcale

Gość gdyby Jaroslaw byl krolem
to na pewno bysmy w ogole nie musieli do roboty, bo sam by nam na tacy co miecha przynosil pare tysiakow

Gość media opłaty qrewsko kosztują
niech se rządzi kto chce i tak tam przy korycie niewiele sie zmienia .......... byle nam płacili a nie tylko jakieś głupoty ciągle wmawiali choćby ze sens życiu nadaje praca :D jak przecie za samą prace sie nic nie kupi a jak żyć .......... jaki to ma sens jak nie masz na chleb ? na rachunki ? na podstawową egzystencje ze nie wspomnę już o jakiś przyjemnościach choćby maleńkich.......... dopiero jak dostanie sie pieniądze to można je sensownie wydać albo się zacząć głowić na co to przeznaczyć bo na podstawowe potrzeby to za mało .............. i to ma sens ? pracować przez miesiąc za gówniane pieniądze ?!!!!!!

spelniona kobieto... nie wszyscy bezrobotni to lenie, ktorym nie chce sie pracowac. ja sama bylam przez kilka miesiecy bez pracy, wysylalam cv, chodzilam po sklepach, firmach itd., mam skonczony trudny kierunek studiow, jakies tam doswiadczenie rowniez. a mimo to przez ponad pol roku nie dostalam pracy! spojrz w ogloszenia.. szukaja samych przedstawicieli itp. nie kazdy nadaje sie zeby jezdzic po firmach/ludziach i wciskac im super pioracy odkurzacz czy perfumy jakich w sklepach wiele za 10razy nizsza cene...

Gość zdrada albo rozwod
nie pierdol z tym jarosławem, przynajmniej najbiedniejsi mieli jakies fundusze pomocowe ktore tusek polikwidowal. i wtedy i teraz ludzie maja z praca. nawet wyksztalceni. ale to zalezy od regionu. sa regiony gdzie bezrobotni to zwykle lenie a sa takie ze pracy naprawdę nie ma.

Gość niusnetowy
Ludzie kurna nie narzekajta Jezd dobrze, fajne reklamy som, a kiedyś nie było Tusek jezd taki cool, że nie wiem Fajne seriale som o bogatych ludziach Fajne gazety kolorowe też som o sławnych ludziach. Super programy o tańczeniu i śpiewaniu som. Jezd dobrze, nie narzekajta.

no masz racje, za Jarka bylo lepiej, on to umie przenosic gory a juz na pewno ukrasc ksiezyc

Gość zdrada albo rozwod
problem z pracą *

Gość zdrada albo rozwod
a co ci ten tusek dal? wyzsze podatki!

podzielilby by sie skurczysyn a nie zapierdoili ksiezyc z bratem i nic z tego nie mamy do cholery

Gość zdrada albo rozwod
ja to bym w ogole chciala zeby ta cala komuchowata ekipa wypierdalala z rzadu bo nam Polske psuja. i zeby nowi ludzie przyszli.

Spełniona kobieto-> NIe słuchaj... Ja osobiście jestem w stanie wiele rzeczy zrozumieć i wiele widzę. Ale to sie nazywa empatia. Ty nigdy nie miałaś przestoju w pracy? Ile masz lat a ile juz firm zaliczyłaś? Ja pomimo bogatego doswiadczenia i młodego wieku miałam kilku miesieczny przestój. W duzych firmach widać to pod koniec roku bardzo->wiadomo budżet sie skończył. Więc nie marudź i zajmij się robota.

a co ci ten jarek dal? posmiewisko i nienawisc innych narodow, wstyd do przyznania sie ze jestes z Polski? Ciemnogrod i wspieranie krzyzy i rydzyka? zajmowanie sie przez nastepne sto lat smolenskiem?

Gość nie pieprzta
nie ma leni tylko kasy brak

Gość Juzek spod sklepa
a ulzyjcie sobie we wlasnej niedoli, zwalcie wszystko na Tuska PISuary, wtedy Jaroslaw K na pewno was uslyszy i rzuci worek zlota z gory

Gość zdrada albo rozwod
nie glosowalam na jarka ani lecha, ale majac porownanie jak bylo a jak jest, stwierdzam ze wczesniej bylo lepiej :O ps. nigdy nie wstydzilam sie tego, ze jestem Polka 😴

a poza tym widac jaka jestes ograniczona, jakbys miala choc odrobine inteligencji to bys dawno sie skapnela ze wszystko drozeje, jest kryzys i inflacja i tu rzad nie ma nic do rzeczy, pokaz mi choc jeden kraj w ktorym nic nie drozeje? Nawet wszechmocny Jaroslaw by tu nic nie pomogl durnoto, pewnie jestes z polud wsch Polski i masz slabe wyksztalcenie skoro cos takiego gadasz

Gość nie pieprzta
żeby znaleźć prace nieźle sie trzeba napracować a jak pracować (szukać pracy) na głodniaka ?!

Gość zdrada albo rozwod
"a poza tym widac jaka jestes ograniczona, jakbys miala choc odrobine inteligencji to bys dawno sie skapnela ze wszystko drozeje" wskaz mi choc jedno slowo w moich postach dotyczace cen! gdybys nie byl analfabeta wtornym to bys rozumial co pisze 😴

Gość Ksiądz Natanek
Dziwie się postom dotyczącym Jarosława bądź Donalda. Największy wpływ na własne życie mamy my sami i tyle. Jednak najłatwiej jest znaleźć sobie wroga i przyczynę naszych niepowodzeń w jednym czy drugim i przeklinać do telewizora. Trudniej jest popracować nad sobą samym

Gość zdrada albo rozwod
@ natanek niestety, o ustawach decyduje rzad, a wiele ustaw ma bezposrednie przelozenie na nasze zycie, wiec pierdolisz glupoty 🖐️

Gość Ksiądz Natanek
zdrada albo rozwod - prowadzę swoją firmę od ponad 10 lat i jakoś do tej pory nie mam żadnych problemów a w tym czasie rządziły różne opcje. Mam natomiast przyjemność obserwować wiele rozwijających się firm i naprawdę nie dzięki ustawom tylko zaangażowanym ludziom.

Gość ci co mają kase maja władze
Ten ma dużo kasy i władze kto ma w ręku media......... Ludzie sami się na swój los godzicie bo z mediów korzystacie oglądalność ciągle podbijacie dzięki Wam ceny reklam rosną i ludzie tam pracujący coraz więcej zarabiają .............a Wy ? co z tego macie ?............. poza marnowaniem czasu i poczuciem ze się komuś daje zarobić ? .............. Nie trza wychodzić na ulice wystarczy wyłączyć media niech spadnie oglądalność ........... Niech stracą możliwość manipulacji Wami .......... Liczy się papier bo papier rządzi .

Gość zdrada albo rozwod
no własnie, podatkow, nie cen, kretynie 😴