Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekhekheeeem

Dlaczego faceci tak robią?????

Polecane posty

JESTEM TU LORDEM a wy MOZECIE CO NAJWYZEJ CALOWAC MOJ PIERSCIEN... ROZUMIEM WASZA FRUSTRACJE ZE JESTEM PONAD WAMI.. to jest jak z bogiem ciezko zrozumiec jego madrosci i podazac za nim tak samo jest ze mna ;)

Gość pseudonima - Królowa lodu
juz normlanie jestem prez nich wrakiem emocjonalnym, wypalonym na prochach ... tym sie konczy zadawanie z nimi :)

Gość chyba (nie)normalna.
Koks czytam te twoje wypowiedzi od dłuzszego czasu i nadziwić się nie mogę, że istnieją na świecie jeszcze tak ograniczeni umysłowo mężczyzni , którym wydaję się , że są inteligentni , błyskotliwi i mają co nie co w główce...błąd kochanieńki...po przeczytaniu twego pierwszego postu wnioskuje , ze jestes zakompleksionym wymoczkiem , ktory nie ma ani pracy ani szkoly wiec szuka szczescia na BABSKIM forum porozumiewajac się samymi wulgaryzmami i myslac , że kobiety to w jakikolwiek sposób "kręci"...jesteś żałosny:D

jestes babom i masz prawo sie mylic ;) .............. KOCHANIENKA to ty jestes zalosna z tymi wyssanymi z brudnej dupy teoriami :D ja wnioskuje ze zbyt oceniasz ksiazke po zakladce i huj mnie obchodzi co sobie natworzylas w tej swojej malej glowce kochanienka, i nie probuj sobie schlebiac ze chce cie "krecic" bo wczesniej zarzucalas mi ze cie podrywam w innym watku... za duzo sobie wyobrazasz na ciebie nie polece... KOCHANENKA i sie do mnie nie podpierdalaj :D

Gość ekhekheeeem
ale Ty jesteś zepsutym człowiekiem,tyle w Tobie jadu..ktoś Cię musiał skrzywdzić w przeszłości mocno.

Gość ekhekheeeem
ale siara :D:D a w temacie zamiast dzieciom napisał dziecia :D ya yebie. ..z czym do ludzi???? :D

Gość chyba (nie)normalna.
i książkę ocenia się po OKŁADCE koksiku , nie po ZAKŁADCE :D

Gość ekhekheeeem
kochanenka :classic_cool:

Gość babą
koksik za duzo sie naczytal tego swojego forum ze stopki i probuje szczescia jak widze :D ale marnemu muzykowi nawet nuty przed nosem nie pomoga melodii zagrac

ekhekheeeem ale Ty jesteś zepsutym człowiekiem,tyle w Tobie jadu..ktoś Cię musiał skrzywdzić w przeszłości mocno. ekhekheeeem - mylic sie babska rzec ;) ------------------------------ chyba (nie)normalna. i książkę ocenia się po OKŁADCE koksiku , nie po ZAKŁADCE po chuju baklazanie... jebane polonistki sie zlecialy.. nie pomylilyscie fora ? po chuj wam pisac poprawnie jak wy czesci meroterycznej nie rozumiecie ? hahaha

Gość babą
my nie, ale ty chyba tak ;)

Gość aaaaaaarwena
my nie, ale ty chyba tak lol :D

Gość aaaaaaarwena
strasznie zlosliwy ten topełe ale wywolal usmiech na mej smutnej twarzyczce :D

Gość ____LordKoks....
Ostatnio nawet dziwka mi odmuwiła. Powiedziała, rze z babom nie bendzie tego robić choćby i milijon dotała.

____LordKoks.... nolifowy przegrancze twoja malosc mowi sama za siebie... ale urzekla mnie twoja historia wiec moze jakas kurewke z tego roruma zarzuce ci za free tak na godzinke ;) znaj moja laske i caluj moj pierscien :D

Gość ekhekheeeem
chooya fasolke nie pierścień :O idź mi stąd.

Gość ekhekheeeem
spadaj leszczu,brakuje Ci empatii ,leczysz swoje kompleksy ubliżając ludziom na forum, nie ładnie tak :P :O:O

hmm jakich pseudo macho ? opisz mi tych zlych drani co tacy oni chamscy sa i mysla ze sa macho moja miku miku ;)

Gość ekhekheeeem
dobre und motzne :classic_cool: ale pocisk :D