Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...dkd

ona jest w ciąży ;/

Polecane posty

Gość ...dkd

dziewczyna z ktora sie rozstalem jest ze mna w ciazy. zerwalem z nia bo mnie zdradzila. teoretycznie nie bylismy juz razem ale spotykalismy sie w wiadomym celu ;/ ona z nikim innym sie wtedy nie spotykala. jej zdradza byla jednorazowa. w sumie wiedzialem ze mnie kocha i ze to byl jej blad. ale nie chcialem z nia byc i dalej nie chce pomimo ze okazalo sie ze jest ze mna w ciazy ;/ co robic?

Gość malinkowy sad i bez
idz do pracy bo bedziesz alimenty płacił a zenic sie z nia nie musisz przecież juz te czasy minęły ze trzeba sie hajtac bo jest ciaza wiec tyle dobrze no a płacic mozesz, a najlepiej po urodzeniu dziecka zrobic badanie dna i wszystko bedzie jasne

Gość ...dkd
mam pewnosc ze to moje dziecko. kurwa nie bylismy razem ale postapilem jak typowy samiec i skoro byla chetna to korzystalem ;/ i taka wtopa ;/ zaufalem jej ze bierze tabletki, teraz cos mi sie wydaje ze ona specjalnie to zrobila zeby zlapac mnie na dziecko bo wiedziala ze nie chce z nia byc ;/ wiem ze slubu nie musze brac ale tego dziecka tez nie chce

Gość mała lenka i bozenka
juz nie cofniesz czasu, pomysl ze dziecko jest darem bozym, wiele par sie stara i nie moze a ty jestes płodny, to twoje dziecko, kto wie moze za iles lat bedziesz sie cieszył ze slicznej córki lub zdolnego syna skad wiesz? widzisz jak zycie zaskakuje:)

Gość ...dkd
jestem studentem, mam 21 lat i nie mam pieniedzy na dziecko, na te wszytskie wydatki. nie kocham matki tego dziecka !!!!

Gość mdlejąca1
faktycznie cię kocha, złapała cię na dziecko:( cóż, była wyrachowana a ty niemądry bo nie mogłeś się powstrzymac, powodzenia rodzinko

Gość ...dkd
stalo sie. nie wiem co mam teraz robic. nie kocham jej, powiem wiecej czuje do niej obrzydzenie za to co zrobila

Gość tamtaramtam tam tam
trzeba bylo prezerwatywe zalozyc to bys teraz nie plakal na babskim forum

Gość ...dkd
jak bylismy razem to brala tabletki, teraz twierdzila ze dalej bierze. nie sadzilem ze jest do tego zdolna

spotykasz się z kobietą której nie kochasz i nie chcesz z nią być, na seks? gratulacje tatusiu :) faceci naprawdę są z Marsa :O

Gość ...dkd
wiem ze zle robilem, czasu nie cofne. nie wiem jak sie z tego wyplatac. nie dosc ze mam 21 lat to jeszcze bede mial dziecko z kobieta ktorej nie kocham. mozecie darowac sobie zloscliwosci

nie da sie z tego wyplatac, bedziesz teraz zapieprzal i placil alimenty albo beda sciagac z twoich starych. p.s. jestes zwyklym smieciem 🖐️

Gość ...dkd
dlaczego nazywasz mnie smieciem? przeciez nie gwalcilem jej , sama tego chciala

Gość jijlk,jkou
Juz nic nie zrobisz. Nie musisz sie z nia przeciez zenic, i fakt, ze postapila chamsko oklamujac cie i lapiac na dziecko. Tylko, ze ona sama sobie zaszkodzila, bo bedzie panna z dzieckiem, a ty bedziesz musial "tylko" placic alimenty i bedziesz wolny jak ptak. Stalo sie i musicie poniesc tego konsekwencje, mowie ci, z was dwojga i tak ty jestes w lepszej sytuacji.

jestes meska kurva ktora robi to bez uczucia, wiec dla mnie jestes smieciem i przegrales zycie bo porzadna kobieta juz cie nie zechce, nikt nie bedzie bral sobie na glowe faceta obarczonego alimentami i innym dzieckiem 🖐️

Gość jijlk,jkou
Nie rozumiem dlaczego wyzywasz go od smieci, nie zaciagnal jej na sile do lozka i to ona go wrobila, a ze okazal sie mlody i glupi, to teraz bedzie za to placil przez nastepne 20 kilka lat.

Gość ...dkd
ja jestem meska kurwa i smeiciem? a jak nazwiesz ja? sama wydzwaniala do mnie po naszym rozstaniu zebym przyjechal, zlapala mnie na dziecko, a jak jeszcze bylismy razem zdradzila mnie. no prosze nazwij teraz ja jakos !!

nadal jestes smieciem malo wartym skoro pchales nic nie warta dziewczyne ktora cie zdradzila :D to trzeba byc kompletnym idiota :D 🖐️

Gość nie sraj ogniem
do roboty idź. alimenty płać. po prostu masz gorszy start w życiu niż rówieśnicy. ale nie najgorszy.

Gość ...dkd
ja nawet nie umiem sobie tego wszstkiego wyobrazic. dziecko, dziewczyna ktora mnie na nie łapie. musze skonczyc studia bo inaczej nigdy nie znajde normalnej pracy

Gość rrrrrrrewwwwwwwwww
biedactwo :( moze jeszcze twoj chuuj sam je zrobil a ty biedny nie miales z tym nic wspolnego ;( hahahahah placz i plac.

Gość na hooj go wyzywacie lumpiary?
prawda jest taka że faceci dymają takie łatwe panienki, a żenią się z takimi które będą dobrymi matkami ich dzieci. pewnie same byłyście w ten sposób dymane i wam głupio. kolego - ciąża to nie choroba.

Gość ...dkd
no moze dla ciebie nie choroba mi na sama mysl robi sie niedobrze. jak ona mogla zrobic cos takiego ;/ przeciez wiedziala ze juz nie chce z nia byc

Gość na hooj go wyzywacie lumpiary?
no i po co panikujesz? czego się boisz? że będziesz miał dziecko?

Gość pewnie sie boi ze bedzie placi
l, a bedzie czy tego chce czy nie ;)

Gość ...dkd
tego tez sie boje. ze nie bedzie mnie stac na jego utrzymanie, ze kiedys mnie znienawidzi ze nie bede z jego matka, ze zadna inna mnie nie zechce , ze jej rodzina i moja beda przeciwko mnie. bo przeciez TO JA TEGO DZIECKA NIE CHCE

Gość mireczkaa
jesteś po prostu żałosny. Trzeba było prezerwatywę założyć i po problemie. Jeśli już uprawiałeś seks z laską, której nie kochasz, ale wiesz, że ona kochała ciebie...

Gość hehehe heh
dkd tego tez sie boje. ze nie bedzie mnie stac na jego utrzymanie, ze kiedys mnie znienawidzi ze nie bede z jego matka, ze zadna inna mnie nie zechce , ze jej rodzina i moja beda przeciwko mnie. bo przeciez TO JA TEGO DZIECKA NIE CHCE ----------------------------------------------------------------------------- mając 21 lat zachowałeś sie jak naiwny gówniarz,wierząc na słowo kobiecie z którą nie jesteś.Zastanowiłeś sie nad tym iż równie dobrze mogła Cię czyms zarazić bo tak chciała ?