Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...dkd

ona jest w ciąży ;/

Polecane posty

O IRONIO!!!!!!! czlowiek sie stara z mezem począć dziecko a tu dwa głupki zaliczaja wpade zaraz po odstawieniu tabletek

Czytają te wypowiedzi popieram nazwanie Cię śmieciem ! Bo jak można tak wykorzystać dziewczynę ona cie kochała popełniła błąd a ty po prostu chciałeś sobie po bzykać żałosne...

Może ona nie była Ok wobec ciebie ale ty zachowałeś sie jeszcze gorzej niż ona.

Gość etryjlok
KARMA!! :D Byłeś chujem i wykorzystałeś to, że Cię kocha, żeby sobie poruchać, to teraz masz za swoje. Musisz ponieść konsekwencje. I nawet jeżeli zrobiła to specjalnie, tzn nie brała tabletek(ale przecież antykoncepcja nie jest 100%zabezpieczeniem), to świadczy że ona jest głupia, że chciała mieć dziecko z takim dziecinnym baranem, a Ty za to jesteś wyrachowanym skurwielem. Możesz jeszcze się zrekompensować zachowując się odpowiedzialnie w tej sytuacji, to tyle. Weź to na klatę po męsku. A test dna i tak lepiej zrób, wcześniej byłeś też pewny, że ona się zabezpiecza, więc tak to jest z pewnością :P

Gość zcxa
sa tabletki aborcyjne i po sprawie lub wyjedz do normalnego kraju typu anglia i tam aborcja od reki

Aborcje to ty sobie zrób ale mózgu bo i tak Ci nie potrzebny jak go nie używasz !

Gość A czym ty jesteś
Ona go kochała dając dupy innemu no nie rozpierdalajcie mnie!! Śmiech na sali. Chłopak co można powiedzieć że głupi bo za bardzo myślał chujem i dał się wrobić. Nie zwalnia go to od poniesienia konsekwencji ze swojej głupoty ale i nie przekreśla jego szans na normalne życie

Gość czarownica_bez_kota
dobrze ci tak

Gość ...dkd
moglbym podac wile epitetow pod jej adresem bo zachowaala sie jak sie zachowala ale bedzie matka mojego dziecka. jedno jest pewne ... nie bede z nia bo jej nie kocham. nienawidze ja za to co zrobila

Gość gość
Powiem tak jesli nie ma związku i uczuc to dla mnie to ona k***a a ty szmata która ****** jak suka da . Proste ? proste , po 2 drugi raz sie nie wchodzi do tej samej rzeki ale tak to jest jak sie hooyem myslia nie głową . I wiesz co ? Wogole mi takich jak ty nie szkoda a po 3 to ze żre tablety to nie zawsze jest tez pewnosc ze nie zajdzie . Ja kochając sie z dziewczyną mimo ze ona bierze tabletki to zawsze uzywam tez gumy , aby miec 100 % . Jestesmy razem 8 lat ze sobą i za 4 miesiace slub :) .

Gość gość

Polki to jednak gorsze od zwierząt, nic tylko dają dupska i wrabiają w dziecko..