Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danabanana

Strasznie wkurzają mnie ochroniarze stojący w drogeriach

Polecane posty

Gość Danabanana

Zwłaszcza jak wchodzę do rossmana a tam ochroniarz który obserwuje każdy mój ruch i jakie kosmetyki wybieram jak bym miała napisane na czole że jestem złodziejka czy coś. Jak mnie to wkurwia nie raz!

Gość do autorkiiiii
to sie zatrudnij jako ochroniarz i zabaczysz na własnej skórze. Jak byś musiał płacic z własnej pensji za kradzieże to też każdego traktowałabyś jak złodzieja, niestety.

Gość Danabanana
a często chodzę do rossmana to ten ochroniarz już mnie poznał z wyglądu, ja się po prostu krępuję jak czuję się obserwowana, czuję się jak złodziejka którą trzeba pilnowac

Gość Danabanana
przecież nawet jeśli ktoś by coś ukradł to jak by wychodził z budynku to by się włączył alarm więc na huj te ochroniarze

Gość powiem i ja .....
ja tam nie zwracam na nich uwagi ....wykonują po prostu swoją pracę ...a ja mam czyste sumienie więc nie ma problemu

Gość papierowa
dokladnie! a przeciez tam jest wielu klientow. nie da sie obserwowac wszystkich na raz, a mimo tak tak sie czuje

Gość do autorkiiiii
a ja nie zwracam uwagi, taka ich praca. Patrzą niech patrzą. :) może zabardzo zwracasz na nich uwagę i dlatego tak cię obserwują. A jak mówisz że cie poznał może wpadłas mu w oko. ;)

Gość 948394893
Szczytem wszystkiego jest sephora. Raz byłam i uciekłam po minucie jak oparzona, gosc chodził za mną bez zadnej zenady, krok w krok.

Gość Danabanana
to nie ma znaczenia czy mu wpadłam w oko czy nie po prostu czuję się skrępowana, staram się też nie zwracac uwagi ale trudno jest mi czuc się dobrze jak czuję jego wzrok na sobie

Gość papierowa
a mi sie wlasnie sephora i douglas wydaja dyskretniejsze pod tym wzgledem. drogeria natura tez jest ok. ale w rossmanie to przesada! poza tym obsluga jest niemila, sprzedawczynie wulgarne.

Gość Danabanana
najlepiej to jest mi kupowac w smyku kosmetyki tam przynajmniej nie czuję się jak złodziejka bo nikt mnie nie obserwuje tyle że nie wszystko co potrzebuję jest w smyku a w rossmanie

Gość lelum belum
Rzeczywiście w Rossmanie się z tym spotkałam, nie raz. Mnie też irytują. Tyle że jak przesadzą z nachalnością a mam zły dzień, to dostają zjebkę ode mnie. Swoją drogą to na prawdę często tępaki, i nie mają wyczucia, bo go chocby nie wyzsali z mlekiem matki. Tylko miernotę, tępotę i prymitywizm. Ktoś powiedział pilnuj, nie dodał dyskretnie, i jest taki efekt.

Gość do autorkiiii
w smyku są kosmetyki? ja tam się żle nie czuje, ani w rosmanie, ani w sephorze. Kupuje co mam kupic i tyle ale jak już to w rosmanie jest lepiej bo w sephorze to rzeczywiście sie gapią i pytają w czym pomóc a przecież oczy mam i widzę i czytać tez potrafie... :)

Gość Danabanana
lelum belum dokładnie...

Gość dlaczego ratuje sie
bo to nieudaczniki tepaki nieuki uczyc sie nie chcialo to łazi w rossmannie jak smród po gaciach i zaglada przez ramie rozlewajac swe frustracje na niewinych ludzi

Gość Danabanana
to nie wiesz że smyk to też sklep z kosmetykami? tylko że taki duży samoobsługowy podobny do supermarketu

Gość lelum belum
To wszystko zależy od właściciela sklepu. Wiadomo nie w każdym rossmanie tak jest czy innych sklepach. Każdym, nawet sieciówką zarządza ktoś inny. Ja np lubię robic zakupy w Biedronce koło domu, i jestem zdziwiona jak słyszę złe opinie, bo u mnie jest zawsze czysto, kupujący sami młodzi ludzie, na kasach młodzi uprzejmi, zawsze słyszę dzień dobry, potem dziękujemy i zapraszamy ponownie. I tak każda osoba i zawsze mówi. Poszłam ostatnio do innej, i o matko, smród, emeryci podśmiardujący, ochroniarz kłócący z menelem i ogólnie tragedia. Także wszystko zależy od miejsca i ludzi tam kupujących i sprzedających.

Gość lelum belum
Ja miezkam w Wawie i tutaj to SMYK to sklep z zabawkami i ubraniami dla dzieci. Kosmetyków nie ma.

Gość Danabanana
W moim mieście w smyku też są zabawki dla dzieci ale głównie to tam są kosmetyki, myślałam że smyk to tylko siec z kosmetykami...

Gość do autorkiiii
ja tez znam SMYKA z zabawkami, ubrankami dla dzieci, kosmetyki też ale tylko dla niemowlaków. stąd moje zdziwienie. Ale ok.

Gość lelum belum
W Wawie to ogromna siec sklepów z zabawkami, w każdym centrum handlowym jest ogromny smyk.

Gość Danabanana
może kiedyś był to sam tylko z zabawkami dla dzieci ale teraz tam są kosmetyki i trochę przyborów dla dzieci

Gość mądra po szkodzie...
dlaczego ratuje sie bo to nieudaczniki tepaki nieuki uczyc sie nie chcialo to łazi w rossmannie jak smród po gaciach i zaglada przez ramie rozlewajac swe frustracje na niewinych ludzi bądz np: cukrzykiem i poszukaj gdzieś indziej pracy-nigdzie cię nie przyjmą!!!!- a tam jak masz szczęście to tak. Praca jak praca , oprucz ochroniarzy sa tam tez kamery ,więc jak nie będzie chodził i patrzył na ręce klientom dostanie wypowiedzenie. Więcej zrozumienia , nie jesteś złodziejką to co się przejmujesz, przy okazji ciebie też nie okradną bo się na ciebie patrzy:D

Gość mądra po szkodzie...
oprócz:)