Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelina

KOKS przestań wkręcać !!!

Polecane posty

Gość kamelina

Przejrzałam Cię :-) :-) :-)

Gość kamelina
po co ? wiesz o co chodzi :-)

Gość vgjhbknm,
siedzisz caly dzien na kafe i pierdolisz z nim nie moglas powiedziec na innym topie? koorwa tak wazna wiadomosc jak-przejrzalam cie zasluguje na oddzielny watek:o:D

Wlasnie nie wiem, zapytalem Cie grzecznie abys rozwinela swoja mysl , nie zachowuj sie nagannie kotku, pokaz ze masz klase i potrafisz prowadzic rozmowe na poziomie ;)

Gość kamelina
według mnie zasluguje na osobny wątek, ale szanuję twoją opinię i dziękuję, że wpadłaś chociaż słowo na "koo" było zbyteczne :-)

Gość kamelina
Nie bedę Cie wsypywać przed wszystkimi, skoro dobrze sie bawisz...

Gość gili gili gili
dawaj dawaj ;)

vgjhbknm, jestes nie wychowany, wtracasz sie do cudzej rozmowy, nie proszony i bluzgasz, Kobieta miala wazna sprawe wiec zalozyla sobie odpowiedni temat, a ciebie ktos powinien nauczyc dobrych manier bo zachowujesz sie jak burak...

Gość kamelina
Koksik jaki ty słodziak jesteś mrrrrrrrrrrrrrr :-)

Gość na udzie skończyliście
teraz wyżej trochę

Gość kamelina
na tym, ze pieknie sie uczysz nowych rzeczy, jak być miłym dla drugiego człowieka, chcesz sie jeszcze czegos nauczyc, kotusiu? czy na razie odpoczniesz i przystopujemy z materiałem na dziś? :-)

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
17:44 [zgłoś do usunięcia]_LordKoks PocalujMojPierscien@tlen.pl'; vgjhbknm, jestes nie wychowany, wtracasz sie do cudzej rozmowy, nie proszony i bluzgasz, Kobieta miala wazna sprawe wiec zalozyla sobie odpowiedni temat, a ciebie ktos powinien nauczyc dobrych manier bo zachowujesz sie jak burak... chce zwrocic uwage, ze jest to forum publiczne:)wchodzi tu kazdy kto chce i kiedy chce jesli tak podchodzisz do sprawy, to przejdzcie na prywatny komunikator i nikt do was wtracac sie nie bedzie:)

buhahahahaaaaaaaaaaaaa zgadza sie masz w pelni racje, ale jest taki maly szczegolik Kamelia zakladajac tego posta w nazwie zaadresowala go do mnie, owszem inni moga cos napisac od siebie, ale mogli by zachowac tyle przyzwoitosci i nie wtracac sie do rozmowy dwoch ludzi jezeli nie byli o to proszeni bynajmniej nie w tak wulgarny i niekulturalny sposob.. " to przejdzcie na prywatny komunikator i nikt do was wtracac sie nie bedzie " A skad wiesz ze Kamelia akurat nie zalozyla tego posta i zaadresowala go do mnie, po to zeby przejsc na prywatny komunikator ? a wy przeszkadzacie w tym...

Gość lordkoks i jego bledy hahh
nie ,,nie wychowany,, ale niewychowany jezeli rozmawia kobieta z mezczyzna to nie ,,dwoch ludzi,, ale dwoje ludzi

ale jaki wygadany za to cwaniaczek hehehe

a jeszcze ,,nie proszony,, bleeeee

Gość KOKS.
:D hej lordzik!! ale tyt. nie zawiera twojego niku, a wyraznie KOKS:D i masz w niku caly czas podany tlen, wiec twoje tlumaczenie jest jak kula w plot:D ps.tak zalogowani moga wejsc?:D

Oj tam Oj tam prosze sie nie czepiac drobnych bledow tylko wziac do siebie czesc metoryczna... oczywiscie jest KOKS nie ma wpisanego calego mojego niku, ale tylko malo pojetna osoba nie pojmie ze to jest kierowane do mnie, zwlaszcza ze w temacie toczy sie konwersacja ze mna i z Kamelina i jak byk widac moj nik "_LordKoks" tylko malo pojetna osoba moze uwarzac ze to topic akurat kierowany do niego...

Gość kamelija
to jak Koks, co proponujesz?

Gość olala.
a lordkoks uwaza sie za wszech miar pojetnego i inteligentnego, ze az nie czai ironii kierowanej do niego:D:D:D:D:D:D:D:D

,,czesc metoryczna,, a co to do diabla jest?????

Gość kamelija
Nie bądźcie niemili dla Koksa, on jest nadpobudliwy i łatwo go sprowokować, prezentuje braki wykształcenia (heh) i mnóstwo (nie)zamierzonych ortów, ale to nie powód by sie z niego nabijać.

Nie bede plebsu, tlumaczyl takich rzeczy, trzeba bylo sie uczyc w szkole... hmm w sumie mogla bys mnie jeszcze czegos nauczyc sloneczko ;) ale nie tu wsrod tych wscibskich nochali co nie maja swojego zycia, przeniesmy sie gdzies w bardziej konfortowe miejsce, spotkajmy sie na zywo, hmm powiedzmy przy kawce, oczywiscie ja stawiam ;) najwyzej nastepnym razem to ty w ramach rewanzu zabierzesz mnie :) Bedziemy mogli w spokoju pokonwersowac i nauczysz mnie czegos wiecej, jak widzisz nie nalezy ulegac stereotypom i nawet najwiekszy cham i koks potrafi byc reformowalny i nie taki straszny jak go maluja... myszeczko :) Podaj mi gg do siebie umowimy sie na konkretny dzien i godzine :D

Gość kamelija
MIśku, s kont klikash ? ;-)