Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spanikowanaaa

bardzo dziwne dolegliwosci - prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość spanikowanaaa

witam. biore tabletki anty od ok pol roku z tym ze przeszlam ostatnio na inne. Teraz biore 2 opakowanie tych nowych i nie wiem co sie dzieje. czuje sie slabo, odczuwam mdlosci i bardzo duzy bol piersi, ale nie przy dotykaniu a tak ogolnie. Przy pierwszym opakowaniu nie mialam takich przebojów. czy skutki uboczne nowych tabletek moga wystapic dopiero po 2 opakowaniu? ciaze raczej wykluczam, gdyz tydzien temu mialam prawidowe krwawienie z odstawienia, po za tym uprawialam jedynie petting i bardzo krotki i plytki stosunek z prezerwatywa bez wytrysku ( mielismy problem z wlozeniem czlonka, dopiero rozpoczynam wspolzycie. Wiec to chyba nie ciaza. Prosze o pomoc i rady.

Gość spanikowanaaa
prosze o odpowiedzi

Gość fasada
typowe objawy kobiet bioracych tabsy anty

Gość fasada
pamietaj ze to sa hormony i te skutki uboczne ktore sa wypisane na ulotce to jest nic :)

Gość fasada
ja po tabletkach czulam sie okropnie, notoryczne bole glowy, zero ochoty na seks, zaburzona flora bakteryja w pochwie co sprawialo ze przed okresami mialam wrazenie ze mam gryzbice, bardzo nieprzyjemne, moja kolezanka przy tabl.miala dusznosci,inna swirowala-raz sie smiala by za chwile plakac, hormony zageszczaja krew przez co szybciej dorobisz sie pajeczynek na nogach, na twarzy, maja wielki wplyw ogolnie na zdrowie kobiety w tym po 30stce wogole nie sa polecane