Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brovar

Wygląd nie ma znaczenia

Polecane posty

Gość IMO13855
Lucyno - odradzam. Skoro będziesz "udawała" kapitulację, to śmiem przypuszczać, że staniesz się milczącym obserwatorem, a to niezdrowe jeśli o uczucia chodzi. :P

Gość IMO13855
Lucy Windsor "wręcz przeciwnie, dear IMO, staram się udawać zazdrość..." Świetnie Ci to idzie, niemal na równi z 'przypadkowymi' spotkaniami na losowych tematach. :P

znasz teorię, że ludzie najłatwiej widzą to, co chcą zobaczyć? :P co się zaś tyczy "niezdrowe jeśli o uczucia chodzi" to rozumiem, że te 150 lat spóźnienia postanowiłeś w imię wielkości swych uczuć do mnie zignorowac i jeszcze się nie poddajesz. normalnie jak tak dalej pójdzie to jjuz sama nie wiem :P ;-)

Gość IMO13855
Lucy Windsor "normalnie jak tak dalej pójdzie to jjuz sama nie wiem" Nie walcz z tym Lucyno. :P

znaczy, że proponujesz mi kafeteryjne "chodzenie"? bo przecież chyba znasz mnie na tyle, ze wiesz iż udawany cyber seks nie wchodzi w rachubę? :P

Gość IMO13855
Lucyno - "chodzenie" nie jest odpowiednim słowem, albowiem tutaj jedyne uczuciowe medium istnieje w formacie jpg. co pociąga za sobą konieczność użycia innej części ciała niż nogi. :P

a, to o to chodzi. you've run out of muzy do swojej foto montażowej złośliwości i uznałeś, że czas na jakiś obiekt wydający się live up to Twoje podwyższone ostatnio standardy jpg wyjątkowości ;-)

Gość IMO13855
Ostrożna i nieufna z Ciebie bestyjka - prawdziwa płocha sarenka. :P

Gość IMO13855
W garści powiadasz. Wreszcie zaczynasz się otwierać. :P

no wiesz, jest późno, to raz, dwa - widać dojrzałam jakieś nowe oblicze Twej motywacji, ale na wszelki wypadek pamiętaj, że wszytko na wodzie pisane i nie śpij zbyt niespokojnie ;-)

Gość IMO13855
Lucyno - Ty także śpij spokojnie i uważaj aby Ci palce nie zdrętwiały - od niewygodnej pozycji oczywiście. :P

te którymi pisze na wodzie? no racja, trzeba uważać, bo reumatyzm pewnie czyha również na całkiem okazałe osobniki naszego gatunku :P

Gość IMO13855
Lucyno - jak już sama zauważyłaś, jest późno. Dlatego żegnam się, a skoroś miłośniczka wody, to mokrych snów życzę, ;)

dzięki, podobno od przybytku głowa nie boli na szczescie kiedy juz będzie wcześnie nie będziesz pewnie mógł liczyć na to, ze ja się dla kontrastu przywitam ;-)