Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NEOMADZIA

PORADA

Polecane posty

Gość NEOMADZIA

Witam serdecznie wszystkich chciałabym powiedzieć jakie mam objawy do tej pory mam objawy typu wymioty zawsze mam na pusty żołądek. dużo jem ale zawsze taka bylAm, pale papierosy tylko ze mnie nie odzruca od tego, mam potworne bole brzucha one sa wieczorem jak klade sie spac , badz w ciagu dnia ale troche mniejsze . Cykl miesiaczkowy mam nieregularny okres mi sie spoznia juz 2 tygodnie . ostatnie wspolzycie z moim chlopakiem mialam 3 tygodnie. testy robialm 2 razy negatywne wyniki zawsze rano na czo jak pisalo. poszlam do gina zrobil USG dopochwoe i widzi tam takie male cos ale nie jest pewny co to moze byc powiedzial zeby przyjscs po dziesieciu dniach jak nie bede miala okresu. . CO WY KOCHANI O TYM MYSLICIE SLUCHAM KTOS TAKIE COS MIAL Z WAS MIAL OPOWIADAJCIE :)

Gość n ikitapolska
Może poprostu masz widoczny pęcherzyk graffa, albo nie daj boże torbiela na jajniku( ale da radę to wyleczyć tabletkami) A może poprostu testy były do bani i rośnie w tobie mała fasolka:):)

Gość n ikitapolska
Czasmi testy się mylą, w moim przypadku nigdy się nie myliły i zawsze pokazywały wynik negatywny. ;/