Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gułama

gdzie i jak może pracować zgodnie z wykształceniem inżynier transportu?

Polecane posty

Gość gułama

też odnosicie wrażenie, że to studia o wszystkim i niczym?

Gość gułama
tak myślałem, nikt nie wie

Gość kmpwmpheh jacy pierdolnieci
transport to świetne studia ale jak mieszkasz w pcimiu dolnym to nie dziw sie że nie masz pracy - to jeden z lepszych kierunków

Gość gułama
noż kurwa wszyscy mówią jaki to wspaniały kierunek studiów ale co KONKRETNIE można po nim robić (w zawodzie!) tego nie wie nikt! nie interesuje mnie czy to świetny czy nieświetny kierunek studiów tylko czy można po nim dostać pracę w zawodzie czy lepiej zrobić uprawnienia na wózki widłowe (no co? działalność pokrewna...)

Gość możesz zostać kierowcą
:classic_cool:

takie studia o niczym : ) mozesz tylko zatrudnic sie w jakies firmie i robic za umysłowego gdzies na magazynach czy coś ale mnostwo jest chętnych na takie stanowiska wiec lipka : )

Gość łubudubu,łubudubu
Możesz, na przykład, zbierać i transportować do punktu skupu surowce wtórne- puszki po piwie, butelki, karton, złom. Na pół litra i jakąś bułkę zarobisz, a potrzeba to więcej?

Gość sefsegcdfgxsegg
pracowac w logistyce

Gość gułama
pracować w logistyce - a co to w ogóle znaczy??? to już też słyszałem! i jest to kolejny ogólnik.

np pracowac nad udoskonaleniami linii produkcyjnej : ) ogólnie zarzadzac by to sprawnie szło i rozwiązywać problemy, rozne innowacje wprowadzac itp, jesli chodzi o magazyny to w kazdych firmach pracuja tam dupolizy wiec jeszcze ciezej : ) oczywiscie jest kilka takich osób albo nawet kilkanaście i kazdy walczy o posadkę : ) no ja po gorniczej szkole i to wiem a ty po studiach i nie : D no daj spokoj... : D

a zeby szczegolniej o magazynie to logistyk ma na celu zapewnienie materiałów, towarow poszczególnemu działowi w firmie czy tam linii : ) liczenie, sumowanie sprawdzanie komu co potrzeba itp : ) jak to na magazynach

Gość gułama
czyli to samo, co można robić po dużo łatwiejszej logistyce?

kazdy świeży student po takich szkołach to tzw zapchaj dziura we firmach : ) jak sie wykażesz to zostaniesz proste : )