Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artera22

Czy moge sie tak odezwac do chlopaka podczas stosunku ?

Polecane posty

Gość Artera22

Rznij mnie jak szmate huju. Jak myslicie nie bedzie mial nic przeciwko ? Bardzo mnie to podnieca

Gość Anonimowa188
mozesz jak najbardziej ! jeszcze mu pojęcz troche napewno bedzie zadowolony

Gość retoryka fizyka
lepiej nie, on pewnie pomyśli że z poprzednim partnerem ruchałaś się naprawdę hardkorowo i zacznie się tym zajmować w swojej głowie. Mysleć o tym że jakiś inny Cię ruchał

Gość i w pisdu idz stad
a mow sobie co ci dusza zapragnie...jecz,wyzywaj go od cipek meskich,mow jak bardzo chcesz by cie ruchal a na koniec zesraj sie mu na twarz.o! Tajemnica udanego zexu:P

Gość Anonimowa188
a tak pozatym ja sama lubie jak facet w łóżku mówi do mnie ostre słówka hmmm... bardziej to podkręca atmosfere ;) wiele mężczyzn chce żeby kobieta chwilowo zamieniła się w "niegrzeczną dziewczynkę " niestety wielu z nich nie ma odwagi powiedzięc o tym swoim wybrankom ::) ale spróbuj zobaczysz jego reakcję ! jak mu sie nie spodoba no to cóż.. jeo strata :)

Gość linkowies
Lepiej podczągnij nogi do głowy!

Gość to zalezy od faceta.....
nie kazdy facet to lubi. Ja raz sprobowalam z moim i sie obrazil i bylo po zabawie.....Jezeli juz, to nie zwracaj sie do niego "ty chuju", bo to go moze urazic. I w ogole zacznij od czegos delikatnego i obserwuj jego reakcje. Kiedys bylam z jednym gosciem, ktory to uwielbial. Ale to on zaczal wiec wiedzialam ze tez sobie moge pozwolic. Inny, chociaz byl niezlym zboczencem, na podobny tekst zareagowal obrazajac sie.....

Gość tabliczka2011
trochę szacunku do siebie kobieto!!!