Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StalkeRrr

jest tu jeszcze ktoś? bo mam problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić...

Polecane posty

Gość StalkeRrr

witajcie. chciałbym się dowiedzieć czy Was również wkurwia przeszłość seksualna partnerów? jesli tak to jak sobie z tym radzicie? czuje, że coraz bardziej się zakochuje i jednocześnie coraz bardziej boli mnie to że obciągała innym... zawsze byłem nieśmiałym chłopakiem i moje życie erotyczne było naprawdę ubogie, może stąd taka teraz frustracja u mnie, nie wiem... wiem że coraz trudniej mi z tym zyć

Gość komentatorka apokalipsy
nie zapomnisz o tym, a nawet śmiem sądzić, że podświadomie zaczniesz ją za to karać.

Gość StalkeRrr
no właśnie najgorsza jest ta moja ciekawość, kiedyś nie wiedziałem i było OK, w końcu coś się jej wymknęło i worek się rozwiązał ( na moją prośbę) "podświadomie zaczniesz ja za to karać" Matko.. właśnie mi uświadomiłaś że zaczynam to robić!

Gość mkmlm;lm
hmm z tym karaniemniem cos jest,ja mialam17 lat kiedy poznalam mojeg o pierwszego on mial 24. na poczatku spoko, nie przeszkadzal mi jego przeszlosc,ale pozniej owszem. zaczelam sie czuc..hmm gorsza? wydaje mi sie ze on podswiadomie czul nade mna przewage z tego powodu co sie przekladalo na zcyie codzeinne,koniec koncow poczulam potrzebe ''pokazania'' ze ja tezpotrafie, wiec przespala sie z innym kolesiem ale zalowalam tego pozniej. jednak nierownosc seksulana moze stwarzac problemy ale glowny powod tkwiw twojej niskiej samoocenie, to nad nia powinines popracowac a kompleksy znikna

Gość Tomasz Sz. S
Mi też obciągała jak i Tobie

Gość Tomasz Sz. S
Co Ci powiedyiała nasya piękność - gadaj i pisz.

Gość Tomasz Sz. S
Co Ci powiedziała nasza piękność - gadaj i pisz. Ustarka :P:P:P