Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madialenkaaaboom

Dziwne dolegliwości i dziwna zmiana funkcjonowania organizmu

Polecane posty

Gość madialenkaaaboom

Witajcie ! Od paru dni boli mnie podbrzusze oraz dzisiaj zauważyłam nadwrażliwość piersi, jak to bywa u mnie przed okresem. Jednak aktualnie jestem 3 dni po. Przed okresem zauważyłam plamienie zapowiadające miesiączkę i dostałam ją terminowo. Owe plamienie występuje u mnie bardzo rzadko, dlatego się zdziwiłam oraz normalne plamienie miesiączkowe było skąpsze niż zazwyczaj, jednak trwało tyle co zawsze - 5-6 dni. Podczas okresu i po bywałam dość senna i zmęczona oraz było mi niedobrze (choć miewam tak przed okresem) - możliwe, że łapie mnie jesienna chandra:) jednak te dolegliwości już minęły. Dodam, że w ostatnich badaniach sprzed miesiąca miałam jakieś bakterie w moczu, czy to mogło jakoś wpłynąć na tą dziwną i nową dla mnie sytuację? Również od jakiegoś czasu towarzyszą mi wzdęcia i naprzemiennie biegunka z zaparciami oraz często się wypróżniam. Byłam także przeziębiona, podejrzewając że mogłam mieć grypę żołądkową na co wskazywał ból żołądka, biegunki, przeziębienie i gorsze samopoczucie. Także ostatnio miałam wiele stresów związanych z uczelnią. Cierpię także na niedoczynność tarczycy, co ma wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dodatkowo współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia na początku miesiąca, przypuszczalnie po wystąpieniu dni płodnych. Jednak tak jak mówiłam, okres wystąpił terminowo, trwał tyle co zwykle, tyle że był skąpszy. Moje pytanie brzmi: Skąd takie zmiany w moim organizmie? Czy to normalne ? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam - MB

Gość zalllll
jestes w ciazy, beda blizniaki