Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onijukoo

moje plany do zrealizowania

Polecane posty

Gość lubię cięte kwiaty w domu
życzę Ci tego z całego serca, naprawdę ja poprzedniej pracy szukałam raptem 2 tygodnie, dostałam od razu umowę o pracę a teraz cicho

Gość onijukoo
lubię cięte kwiaty w domu ogladam filmiki na Yt o pracy , CV , rozmowie itd .czasem fajne i pomocne rady . Teraz przynajmiej mam co w doswiadczeniu napisac ;D jakos sobie trzeba radzic w tej naszej kochanej PL

Gość krgkgrke[hk
cholera...chciałabym,żeby los się do mnie uśmiechnął :/ tak się cieszyłam,że może te dotacje z UE dostanę :/

Gość onijukoo
krgkgrke[hk A moze zle zrobilas biznesplan . A jaka firme chcialas otworzyc ? Jaka branza??

moja koleżanka nastawiła się na dotacje, też nie dostała, ale postanowiła ruszyć z firmą, bo ponad pół roku bezowocnie szukała pracy rok już minął, a ona ciągle jest na debecie, z kredytem do spłacenia bywa gorzej

Gość onijukoo
a moze dotacja z UP wiem ze to gowniane pieniadze bo tylko 30 tysiakow ale tu sa wieksze szanse

dotacje to już trochę pic na wodę, oficjalnie są faworyzowane dziedziny - u mnie sport i zdrowie, rehabilitacja itp., i grupy osób, a nieoficjalnie dostaje córka naczelnika jakiegoś tam urzędu, brat kogoś tam itp. dla licznej reszty zostaje nieliczny przydział nikt z moich znajomych nie dostał ostatnio parę lat temu było łatwiej

Gość onijukoo
lubię cięte kwiaty w domu mowimy o dostacjach na wlasny biznes . ok ja spadam spac jutro tez jest dzien i mam wolne;p

dotacje unijne to i coś ok. 18 tys. (UP) i 40 tys. (bardziej skomplikowane, egzamin w UM i inne) UP się nawet wycwanił i wybiera sobie np. osoby po 40 roku życia, z terenów wiejskich jako uprzywilejowane u mnie tak ostatnio było dla bezrobotnych osób 40+ a następne w przyszłym roku

Gość krgkgrke[hk
z unijnych jest 40 tys, z up do 18 (zazwyczaj nawet tego nie dają)