Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojoij

Allegro - pytanie do sprzedajacych!!

Polecane posty

Gość jojoij

Czy jezeli mam wystawiona aukcje "kup teraz" i ilosc dostenych sztuk towaru np. 20, to czy moge podczas trwania auckji zwiekszyc ilosc sztuk, jezeli prawie wszystkie zostaly wykupione, a do zakonczenia aukcji zostalo jeszcze kilka dni??

lepiej nowa aukcje wystawic z kolejnymi sztukami - bedzie wiecej czasu do zakonczenia i wieksze szanse na sprzedaz i zawsze mozesz podac ile sztuk juz sprzedalas

nie można zmienić ilości sztuk w czasie trwania aukcji. Jak wszystko sprzedasz, to ta aukcja zostanie zakończona automatycznie i musisz wystawić nową. I znów zapłacić za wystawienie przedmiotu:) Ostrzegam - wystawiając na allegro w sposób ciągły przedmioty musisz zarejestrować działalnośc gospodarczą i płacić podatki. Urząd skarbowy sprawdza to!

Gość jojoij
Madz, no wlasnie nie, z tego co zauwazylam, to ludzie decyduja sie na moja auckje, bo mam najwiecej ofert kupna i nie chce tego stracic. Czy mozna zwiekszyc liczbe sztuk?

nie mozna,ale mozesz dodac tekst do aukcji,ze wystawilas druga z tym samym towarem, daj link do tej aukcji :P

Gość jojoij
ginorossi, to jest jakis pomysl:D A czy jak dostepna liczba sztuk bedzie wynosila O, to czy aukcja automatycznie nie zostanie zakonczona?

Gość jojoij
gdybym przypuszczala, ze ludzie kupia 50sztuk towaru, to bym wystawila i 100:D

Gość jojoij
50krotna dziewica? Istnieja takie:D

Gość jojoij
ginorossi, nic z ciuchow czy przedmiotow. Mozna powiedziec, ze to usluga, ktora ludzie sa zainteresowani.

w nowej aukcji mozesz tez zalaczyc prtscn ekranu z lista kupujujacych w poprzedniej aukcji

Gość jojoij
madz, wiem, ale jak mowilam, ludzie chetniej kupuja na aukcji, gdzie jest juz kilkanascie ofert kupna. Obok sa podobne aukcje i maja 0 ofert.

Gość jojoij
na aukcji oferuję dojazd do klienta i zrobienie kupy przed drzwiami wejściowymi.