Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca czyni wolnym

piatek. ostatni dzien odpoczynku przed weekendem :)

Polecane posty

Gość praca czyni wolnym

Napiszcie o swoich planach na weekend, co bedziecie robic, jaki alkohol pic i gdzie :)

Gość dgdsssgsdafsdas
75% spedzi go na kafe popijajac tani trunek

ja spedze dośc "nudno" weekend , bo z książką Kavy i zieloną herbatą, może pójdę na siłownie ...od niedawna mieszkam w Polsce i w sumie nie mam zbyt wielu przyjaciół , także jakieś wyjścia odpadają , niestety;)

Gość praca czyni wolnym
Razza- piekna z Ciebie pani :)

Gość niunia_a
a ja pójdę na wystawę Turnera w Krk, do teściów z mężem, na spacer i wieczorem sobotnim upijemy się z w/w przy muzyce, już nie mogę się doczekać!!!

Gość praca czyni wolnym
niunia oszalalas? Do tesciow? Przemysl jeszcze swoje plany :)

praca czyni wolnym Dziękuję bardzo;) don fiasco to co ja piszę jest przygnębiające?!ale dlaczego?:D

Gość niunia_a
to teściów, bowiem - UWAGA - ich lubię. TADAM!!! Ale do nich to w nd do południa, na kacu :))

Gość niunia_a
ale gdy wychodzimy się alkoholizować, to oczywiście na Kazimierz, Rynku nie lubię, w showtime piwo po 9,50

Gość praca czyni wolnym
Razza- opowiedz cos wiecej o sobie, gdzie wczesniej mieszkalas co tam robilas itd

Gość praca czyni wolnym
Krakow, piekne miasto, to tam wyrzucili mnie z uczelni, tam dostalem po ryju na przystanku i tam zakochalem sie w mezatce ktora obiecywala ze zostawi meza dla mnie hahahaha uwielbiam krakow!

praca czyni wolnym Nie chcę Cię zamęczyć swą nudno historią ;) Moja mama jest Polką , ojciem Włochem , w wieku 4 lat , wyjechałam do Rzymu , mieszkałam tam 10 lat , potem przenieślismy się do Napoli, w miedzyczasie odwiedzałam rodzinę w Polsce z mamą;)

Gość niunia_a
to w sumie się ciesz, bowiem nie musisz chodzić na piwo za 10 zeta :))

Gość niunia_a
to było oczywiście do autora

a ja ... hmmm dzis koncze prace wczesniej, wiec pewnie zakupy, wieczorem winko z przyjaciolka, jutro pranie, sprzatanie, gotowanie i randka z moim M... a niedziela hmmm... to zalezy jak sie uda sobotni wieczor :)

Gość praca czyni wolnym
Strasznie drogie to piwo :(. Razza to jestes polwloszka :). A gdzie Ci sie bardziej podoba we wloszech czy w polsce? Wiem ze to dosc glupie pytanie ale odpowiedz. No i dlaczego przyjechaliscie do polski? Co bylo powodem tak desperackiej decyzji haahha

Gość Kapucynek, nie walinek
Właśnie ładna z Ciebie kobitka :-) A skąd jestes?

Gość niunia_a
beautifulsin, winko z przyjaciólką (lub -ami) to jest również to co Tygryski lubią najbardziej

Gość praca czyni wolnym
Niunia - to z przyjaciolkami czy tesciami sie upijesz?

Gość praca czyni wolnym
Sorki, nie skumalem, przyznaje sie do bledu :)

praca czyni wolnym Wiesz no Polska też jest pieknym krajem ,jak każdy ma w sobie coś wyjątkowego...Przyjechałam do Polski do mojej siostry , która jest tutaj od kilku lat...rodzice zostali we Włoszech , dlatego zawsze mam mozliwości tam wrócic , brakuje mi tylko ładnej pogody , chociaz wczoraj tata mowila , ze tez padalo u nich...;)A jestem z pomorkiego;)

Niestety dzisiaj nocka 12h.. a w niedziele dniowka :/ Takze jedynie w sobote pójde do Farmaconu (klub studencki)- pic nie bede bo jade jak zawsze autiem. Za to tydzien temu piatek farmacone sobota apogeum:) Za tydzień powtórka.

Gość praca czyni wolnym
Razza Bedzie dobrze, te kraje wiele sie nie roznia, w zasadzie tylko jezykiem :). Baltyk prawie taki jak adriatyk, gory alpy to jak tatry, slonce tez czasami u nas swieci....a jak z jezykiem polskim radzisz sobie? Bo po 10 latach we wloszech, od 4 roku zyci.....

praca czyni wolnym tak jak widac;) mam nadzieje , że nie źle...u mnie w domu rozmawiało się po polsku ,regularnie tutaj bywałam, przynajmniej na miesiac wakacji u babci od strony mamy i siostry :) pozatym chodziłam do nauki polskiego we włoszech;)

Gość praca czyni wolnym
Cudowna a czymzesz sie ty zajmujesz ze masz taki zjebany grafik na weekend?

Nie nie...ja mieszkałam 10 lat w Rzym od 4 roku życia , potem przenieślismy sie do Napoli , w Polsce jestem od 3 miesiecy , w Rzymie też studiowałam...pokrecone to wszystko;)

Gość praca czyni wolnym
Razza Faktycznie niezle radzisz sobie z ortografia i interpunkcja A teraz konkretnie odpowiedz: dlaczego wrocilas do polski? Przeciez tutaj jest gowniano.... nie mow ze stesknilas sie za siostra i to byl powod