Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zima idzie już

Która z was jest już niewydepilowana, bo nie odsłania nóg i pach?

Polecane posty

Gość Zima idzie już

W zimę golicie/depilujecie się tak samo jak np. w lato czy zdecydowanie dużo rzadziej?

Gość Kapucynek, nie walinek
hej, ja juz zarosłam pod pachami. Pozdrawaiam

Gość niunia_a
ja depiluję wszystko zawsze, nie lubię kłaków

tak samo. wiadomo,ze pachy nie sa tak intensywnie odslaniane jak latem ale chyba bym kurwicy dostala z niewydepilowanym wlosiem :O

Gość jestemgłupiajakbut
Pachy golę zawsze, chociaż nie tak często jak latem. Nóg wcale nie depiluję, nie chce mi się.

w zime dokladnie tak samo sie depiluje jak w lato. zle sie czuje z wlosami i nie chce meza straszyc:D

Gość sdncvs
pach gole, ale nóg w zime nie ;]

Gość do jestemgłupiajakbut
jestemgłupiajakbut - fajna musisz byc sdncvs - ty tez jestem facetem, nie lubie super wydepilowanych kobiet

Gość do Kapucynek, nie walinek
co na to twoj facet?

Gość polki w zime zawsze
sa nieogolone. wstyd wtedy z wami na randki chodzic

Gość jestemgłupiajakbut
Zapomniałam dodac, że nie mam faceta i w najbliższym czasie nie będę mieć. Mi wloski na nogach nie przeszkadzają, po co więc mam się depilować?

Gość do jestemgłupiajakbut
chce taka dziewczyne jak Ty :)

Ja wolę być wydepilowana i jakoś naturalnie to robię. Nigdy nie zarastam. Za to znam kobietę, młodą, która latem gdy ma bluzkę na ramiączkach ma busz pod pachami. Jej sprawa, ale jakoś powoduje to u mnie obrzydzenie i niesmak :o

Gość jestemgłupiajakbut
Ok ale pytanie było o późną jesień i zimę, gdy nie nosimy krótkich spodni i bluzek bez rekaw. Nie chodzi tu o epatowanie włosiskami, obnaszanie się z tym.

Gość as cold as beer
No dobra, ale poza tym, że nie pokazujesz tego, bo nie nosisz spódnic czy szortów, to jeszcze pozostaje ci spanie z mężem/chłopakiem/narzeczonym/kochankiem :o To więc chyba oczywiste, że się depilujesz, żeby 1. go nie wystraszyć 2. być w komfortowej sytuacji podczas bzykanka :o

Gość niunia_a
ale chodzi o nasze samopoczucie. Jak ktoś lubi kiście pod pachami, to niech je ma, ja nie lubię, pora roku dla mnie nie ma znaczenia. U męża też nie lubię włosów w okolicach intymnych. I już

Ja też o tym mówie.. Wole założyc rajstopy pod spodnie niz zapuszczac włosy co by mi ciepło było :D Gole się zawsze.. jakbym brała kąpiel i widziała albo czuła włosy np. na nogach to w sekundzie bym sięgnęła po maszynke. Ja po prostu nie czuje sie dobrze z włosami, czuje sie wtedy nie zbyt zadbana. A po 2 po domu chodze w ktorkim rękawku i spodenkach, co z tego ze nikt mnie nie widzi ale robie to dla SIEBIE i bede to powtarzac non stop.

Gość niunia_a
wenus, ja również maluję paznokcie u nóg w zimie, też lubię to poczucie zadbania, ale rozumiem też babeczki, które tego nie robią

Dokladnie własnie to dzisiaj zrobiłam:D tzn pomalowałam paznokcie u stóp. Tzn nie wiem czy wiesz teraz są lakiero-żele.. (jesli masz lampe do tipsow to polecam) kolor wybierasz jaki tylko chcesz, to tez jest pędzelku , malujesz jak lakierem tylko do lapmy wkladasz na 2 minutki i przemywasz cleanerem . Dłuzej sie trzymaja, nie odpryskuja :) także spokoj na długi czas. Lubie byc zadbana, jak wiekszosc kobiet

Gość Cukierkowa panna
Dla mnie pachy to podstawa. A nozki i pipka to tylko jak z moim chlopcem sie widuje;)

Gość Sorrrryyyy
Zapominacie o kwestii higieny, jak się nie depilujecie, bo nie macie dla kogo, to jak się spocicie to z pachy bardziej wali, z cipy też, może nogi są neutralne.

Gość Sorrrryyyy
właściwie to niegolenie pach w zimę, to jak zapytanie czy jak nie macie faceta, to czy myjecie pipkę?

Gość joaśka23
Warto pamiętać, że zimą długie włosy na nogach są bardzo przydatne, ponieważ jest cieplej :D

A co to za różnica???? Czy lato ,czy zima???? To co wy sie golicie dla kogos czy dla siebie???? Jestescie obleśne. Cipy tez mi nikt nie ogląda ,latem czy zima a ja gole. A wy-zima idzie to busz chodujecie....oblecha.

Gość do joaśka23
a twoj facet to widzi?