Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubionywczasie5434

Czy moja kobieta jest zagubiona?

Polecane posty

Gość Zagubionywczasie5434

Ciągle przemeczona, praca, obowiazki w domu mieszkamy jakies 50 km od siebie.. teraz dochodza studia zaoczne.. nie ma dla mnie czasu.. Jest jakas zobojetniona.. nic milego nie mowi.. Mowi ze sie zle czuje itp. Nie wiem co sie z nia dzieje.. Moze jej juz nie zalezy? Kiedys miala ochote sie widywac codziennie a teraz jakby wcale.. albo zwisa jej to..

Gość chcesz rade to masz
raczej zwisa

Gość dźizzzas
niech sobie zbada hormony tarczycy' objawy przemęczenia są nieswoiste i pojawiają sie przy wielu dolegliwościach, cukrzyca, anemia, niedoczynność tarczycy, do wykrycia w badaniu krwi, niedobory witaminowe w wywiadzie u lekarza rodzinnego depresja, zespół wypalenia, po ewentualnym skierowaniu do specjalisty

Gość pseudonima
"Ciągle przemeczona, praca, obowiazki w domu mieszkamy jakies 50 km od siebie.. teraz dochodza studia zaoczne.. nie ma dla mnie czasu.. Jest jakas zobojetniona.. nic milego nie mowi.. Mowi ze sie zle czuje itp. Nie wiem co sie z nia dzieje.. Moze jej juz nie zalezy? Kiedys miala ochote sie widywac codziennie a teraz jakby wcale.. albo zwisa jej to.." nie wiesz co sie z ia dzieje? to ja ci powiem :) ""Ciągle przemeczona, praca, obowiazki w domu mieszkamy jakies 50 km od siebie.. teraz dochodza studia zaoczne" własnie to...jest zmeczona, przemeczona, ma kupe obowiazków i debila koło siebie który zamiast ja wspierac to marudzi "bu bu bu ona mnie juz nie kocha :( "

Gość pseudonima
"Nie wiem co sie z nia dzieje.. " a z toba co sie dzieje? "Moze jej juz nie zalezy?" a tobie zalezy? :)