Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angorska lily

najlepszy kosmetyk z jakim się spotkałyście w życiu !

Polecane posty

Gość Angorska lily
a znacie coś na krostki. czasem coś gdzieś wylezie jak skóra się ratuje produkując za dużo sebum ;/ jakąś maść na wypryski?

Gość Angorska lily
słyszałam o jakiejś maści na T muszę poszukać w googlach :classic_cool:

Gość Angorska lily
WŁAŚNIE WŁAŚNIE LINKI BARDZO MILE WIDZIANE =)

Gość Angorska lily
ALE MASZ BERNARDYNA !!!! KOCHAM GO ! NIE NO NIE MOGŁAM SIĘ OPRZEĆ ŻEBY TO NAPISAĆ ! PRZEPRASZAM !

Gość do Angorskiej Lily
Szampon familijny bywa jeszcze w komunistycznych sklepach spozywczych gdzie jest stosiko z chemia badz w mniejszych miejscowosciach :-) Jest najlepszy, nie zawiera silikonu jak te wszystkie drogie szampony zreszta juz dziewczyny o tym pisalu na ktoryms topiku o wlosach.

Gość Angorska lily
Z Dove mój chłopak używa żeli pod prysznic :) ten nowy taki co teraz reklamują jest super :P kiedyś się w nim umyłam bo nie zabrała do łazienki swojego fajnie chłodzi ! [cool

Angorska na wypryski polecam albo dobrze nawilżać skórę, by nie musiała produkować sebum, albo krem niebieski Garnier czysta skóra, który mi pomógł - wyskakiwało mi od czasu do czasu coś, jak zaczęłam stosować - wyskakiwało mniej albo w ogóle ale jednak polecam po prostu dobrze nawilżać skórę, bo po tym Garnieru skóra nie była promienna i tak ładna jak po kremie Dove jak już wyskoczy coś mega i nie wiesz co zrobić - sudocrem miejscowo, wysuszy i zniknie

ja ogólnie uwielbiam kosmetyki Dove szampony są wspaniałe, włosy są po nich puszyste, lekkie, ładnie wyglądają

Gość Angorska lily
no właśnie a teraz mało takich małych sklepików wszędzie rossman i schlecker :P o i co mi się jeszcze podoba żel pod prysznic z adidasa taki różowo biały kosztuje chyba 9.99 u mnie w rossmanie :P o proszę same dobre opinie http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=26578

Quis leget haec? ma rację straszny chaos tam panuje. Wszyscy wymieniają jak roboty tak automatycznie ani słowa przy niektórych produktach ;/ a komu się chcę potem nazwę kopiować wklejać i grzebać ;/

Gość Lilian 150
sperma. białko super na cere.

1. Szampon do włosów przetłuszczających się Garnier Fructis Fresh (i jeszcze jakaś jego odmiana ale mam ją po raz pierwszy i jeszcze nazwy nie zapamiętałam - chyba nawet lepszy od poprzednika) 2. Odżywka do włosów Garnier z olejkiem arganowym 3. Biosilk jedwab do włosów 4. Neutrogena - pomadka na spierzchnięte wargi 5. Estee Lauder Double Wear podkład 6. Tusz do rzęs L'oreal Double Extension (choć trochę niewygodne to nakładanie dwóch warstw najpierw białej potem czarnej, choć to już chyba 10 tusz to nadal mi przeszkadza) 7. Mydła Ziaja - dobre a przede wszystkim tanie 8. Mydło w płynie Biały Jeleń - rewelacja, bardzo lubię ten zapach 9. Oliwa z oliwek i sól - nie ma lepszego peelingu do ciała 10. miód jaki peeling do ust i odżywka też nie ma nic lepszego

Estee Lauder Double hmm wiem wiem co to jest. miałam kiedyś ale jak się ma suche skórki np w okolicach nosa czy brwi to nie polecam bo strasznie je potem widać :( dla osób z bardzo ładną cerą z małymi problemami Estee Lauder Double polecam ! on chyba coś koło 130zł też kosztuje :)

Estee Lauder Double Wear wysusza trochę lub podkreśla to wysuszenie to prawda ale jak skóra nie jest przesuszona to nic nie może się równać z jego trwałością i efektem takiej buzi z reklamy wg mnie oczywiście:P

Luka Brasi fakt :) tylko tak jak mówię dla osób które mają małe problemy ze skórą i że tak powiem używają bo chcą wyglądać perfekcyjnie :)

Gość olgaola85
-odzywka i szamoin stapiz sleek line- boskie;) niestety u mnie w miescie nie ma wiec tyklo allegro:) rewelacja dla blond wlosow sleek i ta druga linia blonde maska i szampon z niebieska plukanka na zolte relfleksy:) -podklad astor 16h mineral match- fajnie nawilza -revlon colorstay oily skin- super podklad na imprezy , wyjscia- po 12 w stanie nienaruszonym -plyn do mycia babydrem taka pol litrowa butla niebieska z rosmana z pompka- do twarzy do higieny intymnej, ogolnie do mycia- super zmywa makijaz -tisane i carmex - roz do policzkow z esence , paletka o nazwie crazy about color noi do zniszczonych wlosow oczywiscie olej kokosowy do przesuszonej skory tez idealny:)

Gość olgaola85
noi mydlo bialy jelen w kostce plus szczoteczka do twarzy z rosmana i zero pryszczy;)

Kurcze aż mi się nie chce uwierzyć ,że to mydło jeleń jest takie dobre na pryszcze. Myłam kiedyś tym mydłem i co ? Powiem też ze dobrze spłukiwałam. Miałam strasznie suchą i ściągniętą skórę po myciu a nie mogę nakładać dużo kremów bo nie lubie potem taka tłusta na buzi iść spać. Najlepsze kremy podobno są ziaji ale na ziaję jestem uczulona na odżywki i szampony szczegółnie ! Nie wiem jak o się dzieje ale to mydło na mnie nie działa :(