Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teżcilos.../

Czy osoba po wypadku powinna podziękowac osobie,która udzieliła jej 1szej pomocy

Polecane posty

Gość teżcilos.../

wezwała pogotowie. Jak uważacie? Np. taka sytuacja potrącił was samochód, sprawca uciekł. Na ulicy nie ma nikogo, w końcu zjawia sie człowiek, podbiega do was, udziela pierwszej pomocy, wzywa pogotowie, jest z wami do przyjazdu karetki, podtrzymuje na duchu. Po przyjezdzie karetki odchodzi. Wypada tej osobie podziękowac za to czy nie?

Gość jestemgłupiajakbut
Jeśli masz do tej osoby kontakt, to na pewno byłoby jej miło:)

Gość teżcilos.../
nie mam kontaktu. wiem jak ta osoba ma na imie, kilka razy widzialam ją na mieście ale nie znam jej. Nie wiem gdzie mieszka ani gdzie pracuje. Nie wiem czy wypada ją jakoś odszukac i podziękowac czy nie

ja jak sie rozwalilem w wawie na moto to pierwszej pomocy udzielalo mi kilku chlopakow. teraz jak ich spotykam na miescie to zawsze czesc i pare chwil sie pogada....

Gość jestemgłupiajakbut
Nie rozumiem czemu się wahasz?

Gość Laurrrra
jesli ją widujesz to wypada ;) co innego jesli bys meiszkala w bardzo duzmy miescie i juz ngidy wiecej nie widziala tej osoby na oczy, ani nie wiedziala nic o niej

Gość powiem i ja .....
oczywiście że wypadałoby podziękować tej osobie za udzieloną pomoc....ja nie mówię że masz biegać po mieście i szukać tej osoby czy wynajmować detektywa :D ale jak tylko będzie okazja i zobaczysz na ulicy tą osobę to podejdź i zwyczajnie po ludzku podziękuj na pewno będzie to miły gest