Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja kolezanka to umie robic

Moja koleżanka poznaje ciągle nowych facetów, nawet na ulicy. Jak ona to robi?

Polecane posty

Gość moja kolezanka to umie robic

Nie jest dziwką ,nie puszcza sie z nimi , po prostu flirtuje . Wyjdzie na spacer i juz z kims pogada, ktos da jej numer i zdobywa znajomych :O Nawet w autobusie ,sklepie. Normalnie wygląda, nie jest jakoś super piękna ,ładna dziewczyna ale bez przesady. Ja mam z tym problem :(

Gość pseudonima
ja tez ale głównie dlatego ze nie mam ochoty ich poznawac

Gość dziunia125.
Ma pewność siebie

Gość to coś
przyciąga ludzi swoją aurą. Coś w tym jest. Czasem super piękność nie potrafi słowa wydusić, a największy pasztet zagada chociażby o pogodzie. Trzeba patrzeć na świat z podniesioną głową.

Gość ytrytryrty
moja "była" taka była ...w sumie dlatego też "była" bo ciągle kogoś poznawała nowego. Jak to robiła ? normalnie była wesoła, otwarta na nowe znajomości , patrzyła się ,reagowała na zaczepki, nie krępowała się.. jej zdrowa uroda pozwalała jej na nietapetowanie się ,a ubierała się zwyczajnie nawet skromnie bym powiedział co dodawało jej takiego uroku jeszcze takiej niewinności, DLa faceta taka kobieta jest trudna w utrzymaniu bo ciągle kogoś poznaje nowego ,aż w końcu pozna kogoś "ciekawszego" ...taka już natura.

Gość ytrytryrty
..a co chyba najistotniejsze to ona potrafiła cieszyć się życiem , chwilą , była beztroska , szalona , odważna (lekko naiwna ).