Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamyszanns

PO Nas Wykonczy...ZGINIEMY!!!

Polecane posty

Gość Litania Narodu Polskiego
ku rwą jest twoja matka PO padalcu jeden

Gość hahahah wieśniak warszawski
a teraz Litania pora na modlitwę tudzież samobiczowanie za wszelkie przekleństwa, :-d

szczery ku rwę masz matkę, poza tym pójdziesz do piekła ty szkarado nieczysta

Gość Tomaszon
wpisz sobie w google zęby Jarosław Kaczyński i wyświetl obrazy.

o sorry "zawsze szczery", nie zauważyłem, że po tej samej stronie jesteś. Twoja matka nie jest ku rwą. Przebacz bliźniemu z prawej strony :-)

Gość -oleaf-
Platforma Obywatelska przygotowuje ustawę ograniczającą dostęp do bezpłatnych świadczeń medycznych. W ramach oszczędności chce pozbawić dzieci darmowej opieki logopedycznej oraz ortopedycznej

do "zawsze szczerego", dobrego ducha forum, modlitwa przebaczenia PANIE JEZU CHRYSTE, proszę Cię dzisiaj, abym przebaczył wszystkim ludziom, których spotkałem w moim życiu. Wiem, że udzielisz mi siły, abym mógł tego dokonać i dziękuję Ci, że kochasz mnie bardziej niż ja sam siebie i bardziej pragniesz mego szczęścia, niż ja go pragnę. OJCZE, przebaczam Ci te wszystkie momenty, kiedy śmierć weszła w moją rodzinę; chwile kryzysu, trudności finansowe i te wydarzenia, które uznałem za karę zesłaną przez Ciebie - gdy inni mówili: "Widać Bóg tak chciał", a ja stałem się zgorzkniały i obraziłem się na Ciebie. Proszę dzisiaj, oczyść moje serce i mój umysł. PANIE MÓJ, przebaczam SOBIE moje grzechy, winy i słabości oraz wszystko to, co złego jest we mnie lub, co ja uważam za złe. Wyrzekam się wszelkich przesądów i wiary w nie, posługiwania się tablicami do seansów spirytystycznych, uczestniczenia w seansach, czytania horoskopów, odczytywania przyszłości, używania talizmanów i wymawiania zaklęć na szczęście. Wybieram Ciebie jako mojego jedynego PANA I ZBAWICIELA. Napełnij mnie swoim DUCHEM ŚWIĘTYM. Następnie przebaczam sobie branie Twojego imienia nadaremno, nie oddawanie Ci czci przez chodzenie do kościoła, ranienie moich rodziców, upijanie się, cudzołóstwo, homoseksualizm. Ty już mi to przebaczyłeś w sakramencie pokuty, dziś ja przebaczam sobie samemu, także aborcję, kradzieże, kłamstwa, oszustwa, zniesławianie innych. Z całego serca przebaczam mojej MATCE. Przebaczam te wszystkie momenty, w których mnie zraniła, gniewała się na mnie, złościła się i karała mnie, gdy faworyzowała moje rodzeństwo Przebaczam jej to, że mówiła, iż jestem tępy. brzydki, głupi, najgorszy z jej dzieci i że dużo kosztuję naszą rodzinę. Kiedy wyjawiła mi, że byłem niechcianym dzieckiem, przypadkiem, błędem lub nie urodziłem się tym, kim ona by chciała. Przebaczam jej to. Przebaczam mojemu OJCU. Przebaczam mu te dni i lata, w których zabrakło mi jego wsparcia, miłości, czułości lub choćby uwagi. Przebaczam mu brak czasu i to, że mi nie towarzyszył w ważnych momentach mojego życia; jego pijaństwo, kłótnie i walki z mamą lub moim rodzeństwem. Jego okrutne kary, opuszczenie nas, odejście z domu, rozwód z moją mamą lub jego zdrady - przebaczam mu to. PANIE, tym przebaczeniem pragnę ogarnąć również moich BRACI I SIOSTRY. Przebaczam tym, którzy mnie odrzucali, kłamali o mnie, nienawidzili mnie, obrażali się na mnie, walczyli ze mną o miłość naszych rodziców, ranili mnie lub krzywdzili fizycznie. Przebaczam tym, którzy byli dla mnie okrutni, karali mnie lub w jakikolwiek inny sposób uprzykrzali mi życie. PANIE, przebaczam mojemu MĘŻOWI/ŻONIE brak miłości, czułości, rozwagi, wsparcia, uwagi, zrozumienia i komunikacji, wszelką winę, wady, słabości i te czyny i słowa, które mnie raniły i niepokoiły. JEZU, przebaczam moim DZIECIOM ich brak szacunku do mnie, nieposłuszeństwo, brak miłości, uwagi, wsparcia, ciepła, zrozumienia. Przebaczam im ich złe nawyki, odejście od Kościoła, wszelkie złe uczynki, które wzbudziły mój niepokój. MÓJ BOŻE, przebaczam rodzinie mojego współmałżonka i dzieci: teściowej/teściowi, synowej/zięciowi i pozostałym, którzy przez małżeństwo weszli do mojej rodziny, a którzy traktowali ją z brakiem miłości. Przebaczam im słowa, myśli, uczynki i zaniedbania, które zraniły mnie i zadały mi ból. PANIE, proszę Cię, pomóż mi przebaczyć moim KREWNYM: babci i dziadkowi, ciotkom, kuzynom, którzy może ingerowali w sprawy naszej rodziny, a zaborczo traktując moich rodziców - spowodowali w niej zamieszanie, nastawiali jedno z rodziców przeciwko drugiemu. JEZU, pomóż mi przebaczyć moim WSPÓŁPRACOWNIKOM, którzy są nieprzyjemni lub utrudniają mi życie. Tym, którzy zrzucają na mnie swoje zadania, którzy nie chcą współpracować, usiłują zagarnąć moje stanowisko - przebaczam im. SĄSIADOM, którzy potrzebują mojego przebaczenia - ich hałasy, śmiecenie, uprzedzenia, obmawianie mnie i oczernianie innych sąsiadów - to wszystko przebaczam im, PANIE. Teraz przebaczam wszystkim KSIĘŻOM, pastorom, zakonnicom, mojej parafii, organizacjom parafialnym i grupom modlitewnym, mojemu duszpasterzowi, biskupowi, Papieżowi, całemu Kościołowi: brak wsparcia, potwierdzenia mojej wartości; złe kazania, małostkowość, brak zainteresowania, brak zachęty, której nasza rodzina bardzo potrzebowała; także wszelkie zranienia, jakie zadano mnie lub mojej rodzinie, nawet w odległej przeszłości - przebaczam im dzisiaj. PANIE, przebaczam osobom ODMIENNYCH PRZEKONAŃ: tym, którzy należą do innych opcji politycznych, którzy atakowali mnie, ośmieszali, dyskryminowali, przez których poniosłem szkodę materialną. Przebaczam przedstawicielom INNYCH WYZNAŃ, którzy próbowali mnie nawrócić na siłę, napastowali mnie, atakowali, kłócili się ze mną, narzucali mi swój punkt widzenia. Przebaczam tym, którzy zranili mnie ETNICZNIE: dyskryminowali mnie, wyszydzali, mówili dowcipy o mojej narodowości lub rasie, wyrządzili mojej rodzinie krzywdę fizyczną, emocjonalną lub materialną. Przebaczam im dzisiaj. PANIE przebaczam też wszystkim SPECJALISTOM, którzy w jakikolwiek sposób mnie skrzywdzili: lekarzom, pielęgniarkom, prawnikom, sędziom, politykom i pracownikom administracyjnym. Wybaczam wszystkim pracującym w służbach społecznych: policjantom, strażakom, kierowcom autobusów, sanitariuszom, a szczególnie fachowcom, którzy zażądali zbyt wiele za swoją pracę. JEZU, przebaczam mojemu PRACODAWCY to, że nie płacił mi wystarczająco, nie doceniał mojej pracy, nie chwalił za osiągnięcia. PANIE JEZU, przebaczam moim NAUCZYCIELOM I WYKŁADOWCOM, zarówno dawnym jak i obecnym, tym, którzy mnie karali, upokarzali, obrażali mnie, traktowali niesprawiedliwie, wyśmiewali, nazywali "tępym" lub "głupim", zmuszali, żebym zostawał po szkole. Przebaczam im PANIE, z serca. JEZU, przebaczam moim PRZYJACIOŁOM, którzy mnie zawiedli, zerwali ze mną kontakt, nie wspierali mnie i byli nieosiągalni, gdy ich potrzebowałem, pożyczyli pieniądze i nigdy nie oddali, plotkowali o mnie. PANIE JEZU, w szczególny sposób modlę się o łaskę przebaczenia TEJ JEDNEJ OSOBIE, która w całym moim życiu zraniła mnie najbardziej. Proszę, pomóż mi przebaczyć temu, kogo uważam za swojego największego wroga; komu najtrudniej jest mi przebaczyć; o kim powiedziałem, że nigdy nie przebaczę. PANIE, sam również proszę o przebaczenie tych wszystkich ludzi - za ból, jaki im zadałem - szczególnie moją matkę i ojca, oraz mojego współmałżonka. Przepraszam z całego serca zwłaszcza za te największe krzywdy, jakie im wyrządziłem. Dziękuję Ci, PANIE JEZU, że jestem teraz uwalniany od zła, jakim jest brak przebaczenia. Niech Twój ŚWIĘTY DUCH napełni mnie światłem i rozjaśni każdy mroczny obszar mojego umysłu. Amen.

Gość hahahah wieśniak warszawski
obowiązkiem rodziców jest zapewnić dobry byt dzieciom, UMIESZ LICZYĆ??? LICZ NA SIEBIE!!!

Gość -oleaf-
podobno też w ramach oszczędności posłowie PO na urlopie będą badać nasze żony, matki, babcie i prababcie.

Gość oziompmka
Według rządowych założeń polityka energetyczna Polski do 2030 r. przewiduje m.in. radykalne ograniczenie wydobycia węgla brunatnego. Może to doprowadzić do zamknięcia trzech spośród czterech istniejących kopalń wydobywających ten surowiec. Dla rządu Donalda Tuska najważniejsze są jednak wymagania Unii Europejskiej, chociaż inne kraje, np. Niemcy, zdają się nie traktować ich z równym pietyzmem.

Gość oziompmka
Według rządowych założeń w roku 2012 przestanie też istnieć portal "Kafeteria", co przyczyni się do wzrostu liczby samobójstwo. Ach te niedobre PełO

Gość -oleaf-
podobno też Donald wykreśli z kalendarza wiosnę i lato, a w piecach będziem palić gumnem wielbłądzim. To będzie od 2014 roku.

Gość djuyktui
To co sie teraz dzieje w naszym kraju i to kto nim rzadzi wola o pomste do nieba!! Cyrk i komedia!! Ludzie traca prace,pensje maleja badz stoja od kilku lat w miejscu a wszystko w okolo drozeje kolosalnie..Co z tym sie wiaze ??-rosnie przestepczosc i bedzie rosla bo kto wyzyje za te nedzne grosze ktore placa pracodoawcy?Dlaczego mlodzi ludzie sa zmuszeni jezdzic i myc gary,zbierac jakies gowna czy myc hotele za granica?? Dlaczego zmuszacie nas polakow do przestepczosci dlaczego dajecie przyklad zlodziejstwa i kretactwa pytam sie??? Kazdy powinien sie zbuntowac i zrobic pospolite ruszenie jak w historycznych czasach nikt nie powinien chodzic do rpacy zrobic bunt!!

Gość -oleaf-
a na targach baby zamiast kurzych jaj handlować będą wielbłądzimi, co będzie gorszyć nasze dzieci wychowane w duchu uwielbienia do wiecznej dziewicy - Jarka II

Kazdy powinien sie zbuntowac i zrobic pospolite ruszenie jak w historycznych czasach nikt nie powinien chodzic do rpacy zrobic bunt!! typowe podejscie prawdziwego wolaka! veto! do broni! bij moskala i tuska! nie bedzie nas tu jakis Rynek wolny ubezwlasnowolnial! nie damy sie!

Gość to się cwoki bez ambicji
buntujcie. Powiedzcie, żeby mama przed obiadem a nie po, dała wam deser.

Gość buhahhaahhaa
buhahhahahhahaa

Gość jmnsf
Tusk to zło9dziej,zostaniemi goli i weseli hehe

Gość buhahhaahhaa
"nikt nie powinien chodzic do rpacy zrobic bunt!!" - ja bym dodał jeszcze, że do szkoły też nie i żeby jeszcze za niechodzenie do szkoły i pracy płacili odszkodowanie. :-)

Gość buhahhaahhaa
to od kiedy zaczynamy ten bunt? Ja bym wolał od wczoraj, bo dostałem dwie pały

Gość buhahhaahhaa
i żeby za darmo dawali prezerwatywy, bo jak tak się będę buntował i nie chodził do szkoły i pracy, to warto by było jakiś towar obrócić z parę razy z nudów. A i coś na zagrychę by się przydało i jeszcze jak się skończy ten bunt to jakiś ibuprofen czy cuś na ból głowy, bo jak rano wstaję, to zawsze nie łepetyna boli od tych porannych przeciążeń.

Gość Jaro miał to wszystko
spisane czarne na białym, co druga strona jego programu to wakacje od pracy, bunty i darmowe gumki. Żałujcie tera

Gość buhahhaahhaa
na bunt każda pora jest dobra, nawet święto pracy

Gość nie narzekaac!!!!!!!!cymbaly
Zrównanie płacy kobiet i mężczyzn, elastyczny czas pracy, ułatwienia w godzeniu życia zawodowego z opieką nad dziećmi - obiecuje Platforma Obywatelska kobietom. PO deklaruje też otwartość na postulat wprowadzenia 35-proc. kwoty w radach nadzorczych spółek z udziałem skarbu państwa.

Gość tylko duzo gadaaaaja
natychmiast po wygraniu poprzednich wyborów PO zlikwidowało niemal wszystkie planowane inwestycje na Podkarpaciu. W tym np. S19 (niektóre odcinki będą robione po 2045 r) czy system zbiorników rerencyjnych które miały zbierac wodę powodziwą. nadal aktualne są plany "rozwoju" Polski do r. 2032 zakładające ładowanie kasy unijnej w kilka dużych miast Polski zachodniej. Co do nas, Polski B ekipa Tuska zakłada że po 2032 r bogata Polska weźnie nas na garnuszek. Powodzenia lemingi przy oddawaniu glosu na PO.

Gość OlejniczekJanik
Platforma Obywatelska,od poczatku była zguba dla Polski,dlaczego?dlatego,że od początku grała nie ferr.Ta ich władza opierała i opiera się na oszustwie i tak jest do tej pory.Jak ma funkcjonować państwo które jest rzadzone przez nieodpowiedzialnych ludzi .Wiem bywało w Polsce żle ,ale tak jak teraz jest to nigdy nie było