Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamyszanns

PO Nas Wykonczy...ZGINIEMY!!!

Polecane posty

Gość Tomaszon
wawcia - rozejrzyj się wokół jak wyglądała rzeczywistość za komuny a jak dziś - jakie mieszkania były budowane wtedy a jakie dziś? jakimi samochodami ludzie jeździli? czy jeździło się na wycieczki zagraniczne? Czy wszystko można było swobodnie kupić? Jak jesteś z Warszawy to może przejedź się po miasteczku Wilanów, czy Eko Parku i innych młodych osiedlach - zobaczysz młode rodziny które normalnie układają sobie życie pracując a nie plując do telewizora. Czy tak ciężko to zobaczyć?

Gość do Shatyna
Po co sie produkujesz dla tych półgłówków czy dla takich "zerogłówków" jak wawcia? Prezes powiedział, że jest źle i że to wina Tuska, a gdyby on doszedł do władzy, to byłoby dobrze. To jest najważniejszy i jednyny dogmat obowiązujący w Polsce i nie ma co z nim dyskutowac. :D

Gość Tomaszon
Może racja, bo ja naprawdę zastanawiam się, jak można niczego wokół siebie nie widzieć.. Ja akurat mam przyjemność (może wątpliwą przez przebudowy dróg) regularnie jeździć przez Polskę i widzę masę zadbanych domków/gospodarstw, moją nawigację ciężko jest aktualizować, bo co chwilę powstają nowe odcinki dróg (nie autostrady), ale drobne odcinki ułatwiające ludziom życie. Nie jestem fanatykiem PO, ale nie da się zakłamać tej rzeczywistości

Gość do Shatyna
A tak w ogole to moze któryś z krzykaczy powiedziałby mi, co by zrobił Kaczyński, aby paliwo staniało? Poza obniżeniem akcyzy, bo to nierealne.

Gość do zdechła flądra
ile ludzi niedojada? iel emerytow nie stac na lekarstwa? ile nie ma tej pomocy medycznej, ktorej potrzebuje/potrzebowalo? ile brakuje przedszkoli drog szkol? ile ludzie nie stac na mieszkanie, oplaty? ile wyjechalo zagranice z braku perspektyw, pracy, mieszkania?? chcesz jeszcze czegos? ---------------- a napisz skąd Jarosław na to miałby wziąc?!? Bo rozumiem, że za Jarosława tak by nie było? Tak?

Gość Tomaszon
To czemu wawciu nie jeździsz Porsche? Możesz kupić przy Połczyńskiej 111

Jarek wszechmogacy na pewno by uratowal Polske i mialby rozwiazanie na kazdy problem, na pewno by nic nie podrozalo...w calej Europie wszystko drozeje ale wszechmogacy J na pewno by temu zaradzil, moze by sprzedal ten ksiezyc ktory trzyma w piwnicy?

Gość Tomaszon
To się śmiej. Zawsze lepiej niż się gorączkować, bo już się bałem, że żyłka Ci pęknie. Żyj w przekonaniu o tej biedzie i tyle. Obawiam się jednak, że problem nie jest w organizacji Państwa czy czegokolwiek tylko w frustracji takich ludzi jak wawcia. Łatwiej im wmówić, że ich się okrada i zło się czai wokół

Gość Tomaszon
ja jeżdżę swoim BMW w lecie na feldze 19 cali i rzeczywiście trzeba uważać, ale jest komfortowo, więc nie bój się tego Porsche

Gość to tylko ja taka tam jednaaa
gdyby Kaczyński wygrał to ceny paliw natychmiast by spadły rzecz jasna :classic_cool: wszystkie ceny poleciałyby w dół w jaki sposób ? nie wiem ale Kaczyński to wie na pewno :D :classic_cool:

Gość Tomaszon
Boże, bo ludzie jeżdzą po Europie człowieku.. Ty nawet po Polsce nie jeździsz a opowiadasz niestworzone historie.

Gość wg obrońców Kaczyńskiego
Donald to zdrajca, Niemiec, Żyd, Mason i co jeszcze?!?!

Gość ??????;???
Donald Tusk jet jeszcze polskim premierem, czy człowiekiem na usługach Angeli Merkel?

Gość Tomaszon
ja nikomu niczego nie zazdroszczę wawciu - nie ten typ człowieka. Mam swoje i to mnie interesuje. Mieszkam akurat w Warszawie, ale nie deprecjonuję innych miast.

"ten rzad to jest taki zaj**isty ze nigdy nie odzyskaja wraku samolotu w ktorym zginal nasz prezydent taki to jest rzad wlasnie " typowe u pisuarow..jak juz bark argumentow to mamy jeszcze w zanadrzu niesmiertelny temat samolotu no i krzyza smolenskiego jeszcze zaraz z krzyzem wyskoczy

nigdy nie odzyskaja wraku samolotu w ktorym zginal nasz prezydent nie prezydent tylko krol wolski zamiast wraku samolotu niech fotyga z antkiem pojada do putina i zazadaja pakietu wiekszosciowego w gazpromie, tak dobrze im poszlo z senatorami w usa to teraz tez dadza rade

Gość Tomaszon
przede wszystkim Niemcy, Włochy, Szwajcaria - biznesowo; Hiszpania, Portugalia, Włochy i Francja prywatnie. Wybierz się i Ty - naprawdę warto

Gość Tomaszon
Nie, mieszkam w okolicy Al. Szucha :)

Gość marmolllidka
tusk to zyd a zydzi zawsze kłamią

Gość Tomaszon
Po prostu widzę, ile kosztuje bak paliwa jak wypożyczam samochód i ile kosztuje mnie wyjazd. Moi pracownicy, którzy też jeżdżą rozliczają delegacje - to normalne.