Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamyszanns

PO Nas Wykonczy...ZGINIEMY!!!

Polecane posty

Gość osissa
sami bogaci głosowali na PO bo mają wszystko w dupie

Gość ptasiek nastroszony
to dla normalnych facetów przy kasie to zbliza sie przyslowiowe Eldorado. bedzie tanie ruchanie bo tam gdzie chleb drogi , tam dupa tania. by zylo sie i było lepiej w penisa, tak chcieli polacy i polki, a miliony maja racje - reszta przeszkadza więc nie przeszkadzac demokracji!

"W momencie gdy na obsługę długu pójdzie więcej niż 55% PKB nastąpi zamrożenie płac, a nawet wstrzymanie wypłat emerytur." Nigdy nie pójdzie... bo shatyn powiedział,ze nie pojdzie to nie pojdzie i juz:D hahaha:D:D:D:D obudz sie człowieku z bajeczki:D:D:D

dokładnie babeczki szkoda twojej energi,bo to jest idiota:D siedzi tu non stop,nie ma realnego zycia,bo zyje w bajeczce z Donkiem na zielonej wyspie:D:D i co bys mu nie powiedziala to on i tak jest najmądrzejszy:D wypiera rzeczywistosc:D

Shatyn.nr2. rozmawiasz sam ze sobą,bo normalni ludzie juz pooooszli:D do realnego zycia:Dbo masz za małe IQ zeby z tobą normalnie porozmawiac na argumenty:D smutne,ze znowu zostajesz sam:D:D:D:D w tuskolandiii:D:D:D

Nie obrażam tylko stwierdzam fakt - negujesz oczywistość i wciskasz kit więc zachowujesz się jak typowy ciołek z wypranym mózgiem. 55% to ekonomiczne bankructwo państwa, ogarniasz? A jeśli mamy 54% na obsługę długu to ile wynosi margines bezpieczeństwa?

Gość marrraaaa
boze co z tymi ludzmi sie w polsce dzieje czemu nikt nie protestuje tylko wszyscy sie godza co ci na gorze ustala inne panstwa manifestuja daj znac ze jest im zle a polacy tylko narzekaja ze drogo ze im na nic nie starcza powinienna byc ogolno polska manifestacja jak w libi tez cierpieli az ich cierpliwosc sie sklonczyla ludzie do dziela wypiepszy ten rzad na zbity pysk tuskow kaczynskich i cala reszte

Shatyn.nr2. wszyscy caly czas podają ci konkrety idioto:D:D:D ale dla ciebie konkret,ktory ci nie pasuje nie jest konkretem:D:D:D ty ZAWSZE ZAWSZE KUUURWA ZAWSZE MASZ RACJE:D:D:D rozumiesz człowieku?:D:D:D rozumiesz to co ci wszyscy piszą baranie?:D

Gość afdsf
odnośnie fanów PiSu Dlaczego jesteś biedny - bo jesteś głupi Dlaczegoś jesteś głupi - bo jesteś biedny Niestety. I naprawdę też mi z tego powodu przykro..

Dokładnie. Sam ani jednego dowodu nie podałeś na inną kondycję państwa niż ta o której ja mówię, a każdy mój argument zbijasz w dziecinny sposób jakimś okólnikiem. Czy w Grecji mówili ludziom prawdę? A tak im dobrze, że już jest wojna domowa. I u nas będzie to samo.

afdsf taki jestes cwany nie?:D a powiedzmy,ze mieszkasz w moim miescie i nie masz pracy. dodam,ze to jedno z największych miast w Polsce. i szukasz pracy a jestes po studiach. i znajdz sobie prace jako sprzataczka. zapewniam,ze bedziesz szukal 3 miesiące i nic nie znajdziesz:D taaaki dobrobyt mamy w tuskolandiii:D:D:D:D

Gość zxczewra
W tym kraju żyd, pedał i lesba (mniejszość społeczna)chce decydować o losach państwa o które walczyli nasi pradziadowie. Próbuje rozliczać kler zdjąć krzyż ze szkół i decydować za 99% społeczeństwa co mają czynić i reformować. W kościele jestem rzadkim gościem i nigdy nikt mi nie wyciągał kasy z portfela. Niszczyć można wszystko w tym kraju nawet kościół bo społeczeństwo pozbawione moralności, wiary i innych wyższych celów nie istnieje.Mam nadzieję, że POLSKA będzie kultywowała nadal swoje dziedzictwo narodowe i głos pomiotów i wykolejeńców zamilknie.

No wlasnie:D:D:D co uzasadniles?:D:D:D z duuupy te twoje uzasadnienia:D godne ciebie:D:D:D:D przed chwila w rmfie slyszalam,ze jest nie obnizymy dlugu publicznego to czeka nas bieeeda bieeeda:D:D:D wszedzie trąbią na okrąglo ale shaaatyn wie,ze bedzie dobrze,bo on tak powiedzial:D:D:D no kuuurwa jak mi ciebie zal czlowieku:D

Wracając do podatku katastralnego. Oto ciekawy cytat: "Kiedy wchodziliśmy do Unii Europejskiej to ówczesny rząd wynegocjował okres przejściowy dla Polski, na nałożenie na Polaków daniny w postaci podatku KATASTRALNEGO. Okres przejściowy kończy się w 2011 roku. Potem już będziemy musieli płacić tak jak wszyscy w Unii Europejskiej. Przyjaciółka mojej kuzynki, która pracuje w Warszawie w Ministerstwie Finansów, powiedziała jej, że specjalny zespół ludzi z ministerstwa pracuje nad tym projektem. I ,,po korytarzach,, mówi się, że podatek ten będzie początkowo w wysokości 1% od średniej rynkowej ceny nieruchomości :-( Tak, że pomyślcie: Jeżeli ktoś ma klitę np: 50 m2 w Warszawie, i upiera się, że ona warta jest 500 000 PLN, to zapłaci rocznie samego KATASTERU jakieś 5000 PLN !!! Czyli: +/- 400 PLN miesięczne !!!! A jak nie zapłaci, to Państwo mu przymusowo na nieruchomości hipotekę założy !!! :-( "

Gość laikkk00000
brakujew glowie oleju tuskowi i komorowskiemu.te s--------syny chca nas wykonczyc ,a siebie wzbogacic.Do kremacji ich...wszystko w gore. Ich zarobki i premie .....to nie jest prawda ze mamy rzad premiera i prezydenta . To bandytyzm...................

Ale, ale... Poza tym nikt nie prosił o uzasadnienie... Gdyby tak sie zdarzyło a coś bym twierdził to na pewno bym uzasadnił... slabszego tlumaczenia nigdy ni widzialam:D jak juz nie wie co powiedziec to niby,ze nie proslilismy o uzasadnienie:D ale teraz prosimy idioto:D:D: no juz szukaj szukaj:D

Gość Tomaszon
nie rozumiem trochę części tej dyskusji - z jednej strony jesteście zbulwersowani sytuacją w Grecji, a z drugiej chcielibyście dodatkowych świadczeń, niskich podatków, ogólnego dobrobytu od Państwa. Jak dla mnie to się trochę kłóci ze sobą. W Grecji właśnie pada Państwo opiekuńcze i pokazuje to, że rozbudowany socjal jest zbyt drogi i się nie sprawdza. Za dużo jest tych co chcą brać od Państwa a za mało tych co płacą - proste. I nie dajcie sobie wmawiać, że ktoś nas okradł z naszego majątku. Najbardziej okradają Polskę ludzie wyłudzający świadczenia itp.

Gość jestem ze slaska //
w Bytomiu 14 zeta za 1m3 zimniej 14 zeta za 1m3 zimnej podniosl cene wody pan KOJ z PLATFORMY razem z swoimi kolesiami by zylo sie lepiej im"Wszystko w gore czynsze ,cieplo,prad gaz i woda juz zyjemy jak krowki w gownie.Ludzie sie nie myja nie piora ,sraja i sikaja do klozerow po 7 razy nim spuscisz wode.Ostrzegam tylko,ze woda to podstawowa higiena i beda sie rozprzestrzeniac sredniowieczne choroby-cholera,dzuma ,gruzlica i inne i moga sie tez zarazic te misie,rysie i zbysie i mira i ich pokolenia a sluzba zdrowia wiadomo jaka jest w naszym kraju.Woda powinna byc bardzo tania by ludzie nie oszczedzali na niej i myli sie do woli bo to przeciez podstawowe dobro i w komunie byla za darmo!Podwyzki ida a polacy siedza jak myszy pod miotla i nic wszystko przyjmuja z spuszczona glowa pod smietnikami.A zlodzieje licza miliardy na kontach w rajach podatkowych.

jakie szkoda klawiatury?:D:D no uzasadniaj juz juz szybciutko:D:D od nas zadasz co chwile uzasadnienia a sam nie potrafisz uzasadnic ani jedej swojej bzduryyy:D:D: cos za spektakularny upadek shatyna:D:D:D

Gość i tak powiem...
Ja już wiem dlaczego Polacy tak chętnie głosują na PO. Wolą wprowadzać "demokrację" na własną rękę i bez zbyt dużego przelewu krwi :D