Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyututyt

Razza-ile masz lat?

Polecane posty

Gość Ja ogladalem
ja ja ja google translate ist gut :D:D:D:o

Gość WilkSyty
E cos incerto se o non l'ha scritto con un traduttore:)

E il polacco lo parlo bene perch mia madre polacca. Anche se tu sai l'italiano dovresti sapere che un traduttore non lo sa.

Dobra, starczy już, bo nie nadążamy z tłumaczeniem. A teraz udowodnij, że potrafisz być niemiła i zmieszaj nas z błotem. :classic_cool:

Gość WilkSyty
Penso a te, come nel caso di tromba italiani culo di capra

Wilk "Myślę o tobie, jak w przypadku koziego rogu Włoska robota" Domyślam sie co chciałeś przez to powiedzeć ;)

Gość WilkSyty
Co zrobić, skoro Google translator tłumaczy jak chce :)

Dla niedowiarków to co napisałam w poprzednim stronie oznacza mniej więcej ,ze szkoda, ze tu tylu zawistnych i niedobrych ludzi.Ktos mi tam zarzucał , ze dobrze pisze po polsku,moja matka jest polką u mnie w domu zawsze sie po polsku mowilo,chodzilam na nauke polskiego,bardzo czesto bywalam w polsce.

Razza, jeśli nie Jesteś projektem, to się nie przejmuj. Tutaj banda debilek grasuje z Carrie na czele. :) 🖐️

A co ja mam wiedziec co to jest PO... nie wazne...ja tu widzę ,że poprostu się nie dogadamy musztarda dziekuję ze chociaż Ty mnie rozumiesz🌼

I nie wiem co Wy z tymi projektami,to mi sie kojarzy bardziej z ubieraniem domu zeby bylo ladnie.nie wazne w kazdym badz razie.Szkoda , ze jak ktos jest mily to zaraz kazdy sie zlosci.

Nie dziękuj. Wiedz, że na kafe bywają też normalni ludzie (czytaj: ja :) ), a nie tylko takie bradszczochy i podobne.. :D

musztarda widzisz ja tu w tej chwili nie wiem o co chodzi,nazwali mnie projektem,to ja nie wiem co to znaczy nawet,szkoda ze tylu nie dobrych ludzi jest,ja naprawde sie bardzo staram a tu zarzuty...dobrze , ze jest chociaz kilku normalnych ludzi🌼

Nie jest mi obce,jesli PO to to samo co FI to rozumiem ,ale pozatym FI to tak krzyczą kibice czasami:)