Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość botkowa panienka

Jakie botki przy krótkich nogach?

Polecane posty

Gość botkowa panienka

Jestem niska i mam bardzo krótkie nogi. Planuję kupić sobie botki, które będą pasować do spodni i do spódnicy, ale nie wiem jakie wybrać,żeby mnie jeszcze bardziej nie skracały. Ktoś pomoże?

Gość botkowa panienka
to jakie mam kupić na jesień??wysokie obcasy odpadają, bo nie umiem w nich chodzic.A w trampkach popylać non stop nie będę przeciez

Mi się najbardziej u mnie spodobały jedne takie wiązane, ale one ogólnie całe są zgrabne więc jakoś tak się świetnie prezentują. Ile masz wzrostu? Inne mam bardziej klasyczne, żeby mi skracały nogi to nie zauważyłam, też ładnie wyglądają. Nie mam niższych jak 10cm

Gość mięso z biedronki
kozaczki będą lepsze

Tu nie chodzi o to ile kto ma wzrostu, tylko czy ma nogi proporcjonalnie długie do reszty sylwetki. Według mnie powinnaś lepiej kupić inne jesienne buty np wyższe kozaki a nie upierać sie koniecznie na botki, w których prawdopodobnie będziesz wyglądać fatalnie :o

Gość botkowa panienka
mam 150 cm.

Gość botkowa panienka
tylko, że mam problem z doborem kozaków, bo mam grube łydki a małą stopę i nigdy nie udaje mi się kupić jakichś fajnych i dopasowanych

Też mam ten problem. W tym sezonie jest sporo kozaków z szerszą cholewką. Nie miałam problemu z kupnem, a naprawdę moje 35 i moja łyda to problem.

Gość dsgfdfghghg
kupuj to w czym czujesz sie dobrze, ja jestem niska i moje nogi krotsze rpzez to nie wygladaja

Gość karlkakarlka
"Przy krótki nogach najlepiej sprawdzą się oczywiście botki na obcasie w kolorze nude. Obcas doda Ci kilku dodatkowych centymetrów, a kolor nude optycznie wydłuży nogi. " Źródło: http://botkibuty.pl/