Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuuu_9999

NIE UWIERZYCIE CO ZROBIL MI LEKARZ!!!

Polecane posty

Gość Zuuu_9999

Staramy sie o dziecko. Od dłuższego czasu jeździłam do jednego lekarza w którego wierzyłem jak w Boga.... Za 4 razem udało sie nie dostałam okresu tylko brazowe plamienie moj lekarz stwierdził ciaze cieszylam sie bardzo od razu oczywiscie wszystkim oglosilam swoje szczescie. Test zrobiony dzien po spodziewanym terminie @ wyszedl negatywny, ale ja stwierdziłem, ze test moze sie mylić i lepiej wierzyć specjaliście. Przepisał mi cyclonamine, która prawdopodobnie zatrzymała okres. Tydzien po tej wizycie znowu miałam plamienie, pojechałam do lekarza stwierdził, ze ciaza obumiera i mam jutro przyjechać na zabieg czyli po prostu usunąć ciaze w jego gabinecie byłam zdziwiona, ze nie w szpitalu, ale w końcu to lekarz i wie co robi. Po wyjściu z gabinetu w samochodzie dostałam ataku płaczu mąż nie wiedział jak mnie uspokoić. Ale wracając coś mnie ruszyło i mówię jeździmy jeszcze do innego lekarza zobaczymy co on powie. A on, ze żadnej ciazy nie widzi. Na drugi dzień rano poszłam na HCG i wynik 0,100. Zadzwoniłam do tego lekarza u którego byłam dzień wcześniej i powiedział, ze przy tym wyniku żadnej ciazy nie ma i nie było. W ten sam dzień dostałam tez okres. Popatlam w kolejna rozpacz, ze dałam sie oszukać i cieszyłam sie z mężem z dziecka którego nigdy nie było. TO CO ZROBIŁ TEN LEKARZ NACIAGACZ KTÓRY ZA ZABIEG CHCIAŁ 1000 zł JEST STRASZNE!!! Nie moge uwierzyć, ze są tacy bezwzględnie, podli ludzie!!!

Gość przecież zabiegi
przy ewentualnej ciązy obumarłej są przeprowadzane normalnie w szpitalu i nic się za nie nie płaci. Więc skąd ten 1000zł?

Az sie to w głowie nie mieści ja radze gdzieś to zgłosić może było więcej takich przypadków żeby juz nikogo innego nie oszukał

Gość idź do innego
lekarza zrób dokładne badania weź wypis i zgłoś podejrzenie o popełnienie przestępstwa do prokuratury zrób to koniecznie bo inne kobiety też są narażone:) a dzidziuś przyjdzie jak będzie czas;):)

Gość Zuuu_9999
Teraz czytam na internecie o nim pelno pisza o jego oszustwach... Nie uwierzyć jak on mógł zrobic mi coś takiego!

ale jak niby potwierdził Ci ciąże przed terminem spodziewnej miesiączki ??? ja bym z tym poszła na policję nie tylko na forum...ten konował oszust naciąga takie nieświadome starające się o ciążę dziewczyny... i 1000 za to kasuje nie od jednej napewno... idzz zgłoś to żeby inne uchronić przed idiotą i nie płacz tylko idz do sprawdzonego dobrego lekarza i do roboty a dzidzia będzie napewno ;))) nie zostawiaj tak tego i podaj nazwisko tego konowała i miasto nic się nie bój ;)

Gość kaskadaaa
ja miałam taka sytuacje że poroniłam ale macica oczyściła się samodzielnie a głupi lekarz chciał mi zrobić łyżeczkowanie za ponad 1 tys ale tez poszłam do innego lekarz i on stwierdził że nie ma takiej potrzeby.

no widzisz pisza na necie...tylko ... przecież nie ma czego się wstydzić idz to zgłos bo nic nie można zrobić z takim pacanem ...

Gość Zuuu_9999
Ciaze stwierdził 12 października, a okres miałam mieć 8 października.. Robił mi badanie pod płytka narkoza na droznosc jajowodow cholera wie moze mi coś wtedy podał ze tego okresu nie dostałam

Gość Zuuu_9999
Podobno ma już ze 100 spraw. Ale do póki sprawy trwają on moze wykonywać swój zawod

Gość przecież zabiegi
no to pisz jego dane. Albo choć miasto podaj.

a czemu tylko inicjały podaj jego dane pełne imie nazwisko i adres gabinetu !!! moze ktoś dzięki tobie do niego nie trafi

pisz pisz namiary na niego nic Ci nie grozi tu ... ja jestem teraz w ciązy jestem na innym forum tam mamy dziewczyny z całej polski ...trzeba zrobić mu złą reklamę...takie durne prawo...powinien być zawieszony z takimi zarzutami...wiem że pełno takich przypadków ale jak sami sie nie weźniemy to nic się nie zmieni

Gość podaj imię i nazwisko tego gin
a - trzeba ostrzec wszystkie ewentualne jego przyszłe pacjentki przecież to się do prokuratury nadaje!!!

Gość Zuuu_9999
Tylko, ze on już ma prokuraturę na głowie. Podobno wymyślal pacjentka choroby, usypial i kasowal za zabiegi tysiące złotych!

Gość podaj imię i nazwisko tego gin
no to nie rozumiem dlaczego nie chcesz podać jego imienia i i nazwiska??? kobieto, gdyby mnie coś takiego spotkało trąbiłabym o tym wszem i wobec wolałabym wiedzieć, bo też jestem z Wrocka

co z tego że ma już... czym jest więcej przypadków to dla niego gorzej... to tylko potwierdza jego winę...nie można nic z tym nie zrobić bo inna juz zgłosiła... pomyśl o następnych które do niego trafią...cholera wie co on wam robił... daj to jego nazwisko az mnie trzęsie jak czytam takie tematy...dobrze że nie mieszkam we wrocku bo bym chyba poszła pod jego gabinet

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrr
autorka pewnie ściemnia i chce brudu lekarzynie narobić dodatkowego

Gość klllkjhgfdsxcv gtbnm,gfdsa
był juz taki przypadek w Polsce-w Nowej Soli.Lekarz naciągał pacjentki na aborcje,które nigdy nie były w ciąży!Skończyło się w sądzie!!!

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrr
no i co z tego? czemu autorka wprost nie napisze jego imienia i nazwiska, tylko jakies linki wstawia?

Gość nie wierzcie w to że
ktoś kto się dopuścił takich czynów będzie od razu skazany i zawieszony w prawach zawodu:O naprawdę jesteście naiwne jeśli w to wierzycie znam przypadek, gdy jedna pani doktor pijana przyjmowała pacjentów i nawet nie została zwolniona:O pracowała dalej dopóki nie wyszedł pewien dużo poważniejszy przekręt i ja znam ten przykład z pierwszej ręki nie jest to sytuacja zasłyszana gdzieś od kogoś dopóki ktoś nie przypłaci życiem niekompetencji lekarza, to taki lekarz może sobie dalej kombinować ile wlezie, niestety:O takie mamy chore realia i czasy:O

Gość NieNieNieNie
koszmar jak to wszystko czytam, dosłownie koszmar. Komu tu wierzyć?

Gość Zuu_9999
Postanowiłam sprawę zgłosić do prokuratury