Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet mnie oszukal ........

Facet z internetu mnie oszukał. Przyszedł ktoś zupełnie inny. Jest mi smutno

Polecane posty

Bo się w nim zakochalam a raczej zauroczyłam. rozmawialismy niezbyt długo niecałe 2 tygodnie. Przyjechał do mnie do Warszawy. Wczoraj sie spotkalismy, czekałam na niego w centrum pod Pałacem , dostałam kilka jego zdjęc. Miał byc ubrany w ciemne wizytowe spodnie, ciemne buty, blekitna koszula i skorzana kurtka. Rozglądałam sie przez pol godziny ,juz miałam isc, zadzwonil ze zabłądził i troche sie spozni...ok nie mogłam sie doczekac. Ludzie wracali z pracy ,rozgladalam sie i ktoś zaszedł mnie od tylu ,odwrocilam sie i jakis facet obcy mi reke podaje :/ To był on... Wyglądal zupelnie inaczej niz na zdjeciach :( Nic nie mowilam ,udawalam zadowoloną . Usiadl obok mnie pogadalismy kilka minut, potem na kawe ,to bylo spontaniczne spotkanie wiec zaproponowalam kręgle .Bylo raczej miło. On jest tutaj na delegacji , chciał sie dzisiaj spotkac po pracy. Ja nie mam dzis zajęc na uczelni. Nie wiem co robic. W ogole mi sie nie podoba , jest duzo nizszy niz pisal , budowa ciala zupelnie inna ,twarz tez... albo mam halucynacje. Co robic?

Gość dfffdfgfgggg
offerma podziękować haha dobre - tak podziękuj Bogu ;) bo mógł przyjść gorszy np offerma :P

tak mysle moze dac mu szanse? bo sie fajnie z nim dogaduje, no ale nie podoba mi sie :( co to duzo mówic ,e h sama nie wiem co robic nie potrafie komus powiedziec, spadaj nie podobasz mi sie

Gość pseudonima
skad ja to zanm... z tym ze tu przylazł mój były ktorego szczerze darze pogarda i obrzydzeniem i na którego nawet nie chce mi sie patrzyc :}

Gość marylciak
daj mu szanse ,wiele osob zyskuje po blizszym poznaniu .Wyglad to nie wszystko .Jak czesto spotyka sie ladna dziewczyne z przecietnym chlopakiem ,lub odwrotnie .Wazniejsze jest to, jakim jest czlowiekiem .

Gość virescens
To On oszukał - Typowe myślenie kobiet. Wszyscy winni tylko nie ja. W każdej praktycznie sytuacji też się nigdy nie przyznajecie do błędów. Jak znam waszą rasę to mogę się założyć że SAMA się oszukałaś stwarzając sobie wyimaginowany obraz nieistniejącego faceta.

Gość pseudonima
"daj mu szanse ,wiele osob zyskuje po blizszym poznaniu .Wyglad to nie wszystko .Jak czesto spotyka sie ladna dziewczyne z przecietnym chlopakiem ,lub odwrotnie .Wazniejsze jest to, jakim jest czlowiekiem ." no ja bylemu raz dałam szanse ... bylismy rok ...wyczesł mi takie swinstwo ze w zwiazku z tym jest i nadal bedzie tylko i wyłacznie byłym :) a dlaczego bo "wyglad to nie wszystko a liczy sie charakter" wygladu nie ma a charkter juz zdarzyłam poznac

Gość kamelija
hehe virescjentolog kolejny mizogin z krótkim fiutkiem :-) oczywiście ona oszukała tego faceta, bo kiedy przysłał jej fotę i opisał sie jako gośc 185 cm wzrostu to ona bezczelnie stworzyła sobie wyobrażenie, ze on wygląda tak jak na focie i ma 185 cm wzrostu. Dobra kobieta od razu by te informacje potraktowała jako fałszywe i wiedziałaby, że jest to gość o gorszej fizjonomii i niższym wzroście. logika virescenta jest zabójczo alogiczna :-)

Najlepiej uderz w ton "okłamałeś mnie". I w ten sposób łatwo to zakończyć. No, ale z drugiej strony jesteś kobietą, masz skłonności do wybaczania...

Gość virescens
kamelija - ja nie wiem kto tu kłamie ani okłamuje, nie widzę liczb. Zwyczajnie znam ten schemat, facet pewnie ma 178 cm rano, wieczorem 2 cm mniej (tak tak ludzie wieczorem są niżsi), napisał że ma 180 cm albo 182 a dziewczyna wyobraziła sobie 190 cm bruneta w czarnych lakierkach. Zatem mam prawo napisać że kobieta się sama oszukała a Ty masz prawo napisać że facet oszukał. kamelija - Skoro tak dużo jest feministek takich jak Ty które uwazaja że kobiety są ważniejsze i lepsze od facetów które wpływają na pozostałe kobiety buntując je przeciwko ustalonym od wieków porządkiem w którym mężczyzna jest panem domu to trzeba bronić swego. Poza tym z wielu odpowiedzi i postów tutaj mam niezłą polewkę :D

Gość Kajetan Chrumps
Mnie oszukała facetka z internetu. Strona randkowa "mydwoje". Na zdjęciu - sympatyczna dziewczęca długowłosa ciemna blondynka z kręconymi włosami, piszemy ze sobą kulturalnie, esemesujemy i dzwonimy, punkty zgodności ponad 80 %, te same zainteresowania i w ogóle cud miód malina i poziomki. Gdy przychodzi do spotkania, ja stoję i szczęka w dół. Przychodzi jakiś osobnik płci żeńskiej, z rysów twarzy zupełnie nie podobna do tej ze zdjęcia, włosy krótkie czarne proste, kolor oczu nie ten... Grzecznie się spytałem, czy aby na pewno ona to ona - imię się niby zgadzało, ale nie patrzyłem w dowód. Dla przyzwoitości przespacerowaliśmy się jeden przystanek w te i we w te, a na pożegnanie powiedziałem, że jednak uczciwiej by było zamieszczać swoje aktualne zdjęcia, bo nie wierzę, że jest taka bezczelna by wstawiać cudze i pożegnałem się zimno.

Gość kamelija
Zwyczajnie znam ten schemat, facet pewnie ma 178 cm rano, wieczorem 2 cm mniej (tak tak ludzie wieczorem są niżsi), napisał że ma 180 cm albo 182 a dziewczyna wyobraziła sobie 190 cm bruneta w czarnych lakierkach. Zatem mam prawo napisać że kobieta się sama oszukała" nie masz prawa, bo to tylko twoje przypuszczenia, szczególnie w tym, co ona sobie wyobraziła, całkowicie z doopy wziąłeś i dane faceta i jej myśli, ale dobrze wiedzieć, że 178 w realu = 182 w internecie ;-) a Ty masz prawo napisać że facet oszukał." pisze to na podstawie słów autorki, ze on podał inny opis niż stan faktyczny. kamelija - Skoro tak dużo jest feministek takich jak Ty które uwazaja że kobiety są ważniejsze i lepsze od facetów" A teraz sobie zaprojektowałeś moje poglądy, widzę że brniesz misiu na całego w swoją paranoję, przyjemności :-)

Gość mi mala z pracy
'Miał byc ubrany w ciemne wizytowe spodnie, ciemne buty, blekitna koszula i skorzana kurtka.' I Ty chcialas sie z nim spotkac?! :P o mamo

Gość hahha to jak facet pisze
ze ma penisa 17 to znaczy 13 cm

Gość ja86sia
możesz się z nim spotkać, przecież może być po prostu fajnym znajomym... ja bym nie rezygnowała z tej znajomości skoro dobrze się z nim dogadujesz :) albo go spytaj, czemu wysyłał Ci fałszywe fotki...

ja86ia Nie wiem, czy opłaca się zaznajamiać z kłamcą, który w dodatku na pewno liczy na coś więcej. To chyba oczywiste. Po co ta gra? Ma mu robić nadzieje, albo ulec? I jedno i drugie jest złe. To, że z kimś się dobrze dogadujesz to jedno. Może potrafi świetnie kłamać ;)

Gość ja86sia
Brovar - no może masz rację, ale może z nim też porozmawiać tak jak do tej pory - wirtualnie, i spytać czemu ją w tej kwestii okłamał :) wydaje mi się, że akurat co do znajomości internetowych ciężko liczyć na 100% uczciwość, każdy chce się prezentować z jak najlepszej strony, często nieco ją podkolorowując ;) tego autorka powinna się spodziewać od początku, zaczynając internetową znajomość :)

dla mnie jeżeli ktoś oszukuje na samym początku to dalsza zbnajomosc jest bez sensu. Facet ma kompleksy i wciska "oszukane zdjęcia"

Gość dsdfhjsdfghjsdfghj
zupelnie popierdolone to i to na maxa ja juz nie wiem no kurwa mac do c faceci to skurwysyny co pluja sperma z czlonkow- i pierdza dupa w ustach te slowa o tzm milosci jak im sie chce wsadzic czlonka w mokra dziure a potem zapirdalaja w inna dzoure skurwysyny http://www.youtube.com/watch?v=6g2I8yzktZE

Gość żaba rozjechana
a po ile są kręgle w stolycy?

Gość virescens
kamelija - nie masz chyba 18 lat. Kazdy koloryzuje jak moze ja nie spotkalem jeszcze kobiety ktora by nie klamala na temat swojego wygladu Chyba polubie te slowne utarczki z Toba :D

nie podoba ci sie i tyle. jezeli jestes atrakcyjna dziewczyna to bedziesz musiala sie nauczyc odmawiac i teraz zalezy na jaka forme odmowy sobie facet zazyczyl bo jezeli oszukal cie z premedytacja to odmow po swinsku, jezeli jakis zakompleksiony i ci sprzedal zakladamane zdjecia na ktorych po prostu lepiej wyglada to zalatw to grzecznie i tyle. nie ma co sie zmuszac tylko z grzecznosci bo zle sie na tym wychodzi.

Gość gość
Facet cię okłamał. Obnażył tym swój podły charakter. Choćby był najpiękniejszy na świecie, nie weszłabym w taki związek. Który się zaczął od jego kłamstwa. A tu jeszcze facet cię nie pociąga fizycznie, a ty mimo to to ciągniesz. Jesteś osobą bez kręgosłupa moralnego i on to wyczuł.

Gość gość
Wp*****l mu. Nauczy się na przyszłość.

Gość gość
Nie ma to jak dawać rady po pięciu latach. Brawo!!