Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgfgdfgd

Niech ktoś się wypowie....

Polecane posty

Gość dfgfgdfgd

sytuacja wygląda tak: facet jest na rocznych płatnych praktykach w firmie, razem z nim jest 1 dziewczyna i 3 chłopaków. Ta trójka facetów mieszka w innym kierunku, dojeżdżają autami. Do autobusu trzeba iść jakieś 20 - 30 min pieszo. Mój facet jeździ autem, dziewczyna z praktyk mieszka nie daleko. I co ja sie dowiaduje? Ze jak ma po drodze, to ją podwozi ! Nie wiem czy słusznie robie mu awantury, ale dla mnie to chore.. nie ma przecież niej żadnych zobowiązań! panienka szla na praktyki i co liczyła na to że ją ktoś będzie do domku przywoził?

Gość fdgj,nhjk,,
o koorwa nastepna kretynka:o

Gość dfgfgdfgd
Tak mi to przeszkadza, bo pracuje z babami i wiem jakie są. Pewnie zacznie go na herbate zapraszać, albo dawać buziaki w podzięce...

Gość ja86sia
powiedz facetowi, że Ci to przeszkadza i wolałabyś aby jej nie podwoził :)

Gość dfgfgdfgd
mówiłam, to on nie widzi problemu skoro ma po drodze.. ale ja widze prace zostawia za bramą firmy, auto to już jego życie prywatne, w które ona wkracza

Gość pseudonima
rozumiem za jakby kolega zaproponował ci podwózke to bys wolała drałowac 2030 minut z buta zamiast skorzystac dzikusie? :) tak?

Biedny chłopak... Normalnie zła baba jaga się na niego uwzięła i zmusiła go do tego podwożenia! NORMALNIE tragedia!

Gość pseudonima
"mówiłam, to on nie widzi problemu skoro ma po drodze.. ale ja widze prace zostawia za bramą firmy, auto to już jego życie prywatne, w które ona wkracza" straszne :I

Gość pseudonima
"Biedny chłopak... Normalnie zła baba jaga się na niego uwzięła i zmusiła go do tego podwożenia! NORMALNIE tragedia!" wałsnie ...no koszmar ..dzoweczyno współczuje ci :O naprawde biedna jestes ze cie tacy ludzie otaczaja :O

Gość b.b.b.b.
Widać nie ufasz swojemu facetowi, smutne to. Boisz sie zdrady czy o co chodzi?

Gość b.b.b.b.
nogogłaszczka Podejrzewam, że już od dawna to robią. Naprawdę dziwię się, że jeszcze nie skopałaś dupy szefowi:)

Gość powiem i ja .....
skoro nie masz zaufania do swojego faceta to po co z nim jesteś ?....przecież taka zazdrość do niczego dobrego nie prowadzi a jak będzie Cię chciał zdradzić to i tak to zrobi

Autorko! Ale on spotyka tez inne kobiety w drodze do pracy, w pracy, na wakacjach! Nie boisz się tego, że na niego patrzą i on na nie patrzy? Kurcze, bileterki w kinie, kelnerki w restauracjach, pubach. Dziewczyny jego kumpli (O MAAATKOOO!!! a może tym kumplom źle się układa z ich dziewczynami??!!) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Gość dfgfgdfgd
ciekwe co byście gadały na moim miejscu :O uważam poprostu, że jak taka panienka w 12cm szpilach i wystawionym cycem się uweźmie na faceta, to może namieszać

Gość baśka mi ukradła nicka
panienka szla na praktyki i co liczyła na to że ją ktoś będzie do domku przywoził? " Taaak, zapewne o to jej chodziło. Pomyślała sobie - fajnie by było, gdyby ktoś mnie do domu przywoził. W związku z tym pójdę sobie na praktyki.

Gość pseudonima
no co sie dzieje na tym swiecie jakas masakra... kolega odwozi kolezanke zeby ta nie szła 30 minut piechota do pszystanku szef odwozi pracownika jak normalnego człowieka .... jakies wogole masakry :O

Gość pseudonima
"uważam poprostu, że jak taka panienka w 12cm szpilach i wystawionym cycem się uweźmie na faceta, to może namieszać" nooo....uwzieła sie na jego zycie prwywatne które prowadzi w samochodzie

Ale odpowiez autorko na zadane wyżej pytanie - czy gdybyś to Ty miała do wyboru zapierniczać 30 minut do przystanku albo zabrać się z kolegą, który jedzie w Twoją stronę, to powiedziałabyś mu "nie, sorry, ja mam chłopaka, więc nie będę z Tobą jeździć"?

"Podejrzewam, że już od dawna to robią. Naprawdę dziwię się, że jeszcze nie skopałaś d**y szefowi " Ale teraz, kiedy dzięki autorce, dowiedziałam się co się dzieje przy okzji takich podwózek, to już nie będę tego tolerować! Niech zasuwa zatłoczonym autobusem z przesiadką co rano!

Gość dfgfgdfgd
co innego ja bo znam siebie i wiem że pewnych rzeczy bym nie zrobiła ale co w głowie tej siksy siedzi to nie wiem dlatego jej nie ufam

Gość madagaskar64745
oglądałyście ostatnio m jak miłość? To widzicie co sie dzieje w pracy u Piotrka.

"ale co w głowie tej siksy siedzi to nie wiem dlatego jej nie ufam" - to może, dla odmiany, zaufaj facetowi. Jeśli jest tego wart a ona zacznie ten tego figo fago, to pogoni, jak burą sukę. Jeśli poleci na nią - nie był ciebie wart. W obu przypadkach skorzystasz.

Gość pseudonima
"co innego ja bo znam siebie i wiem że pewnych rzeczy bym nie zrobiła ale co w głowie tej siksy siedzi to nie wiem dlatego jej nie ufam" a w twojej co siedzi? same dziwne rzeczy :)

Gość dfgfgdfgd
czyli że co pozwoliłybyście swoim mężom na odwożenie koleżannek po pracy tak?