Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W chwili obecnej bez znaczenia

Boję się być sama w domu nocą

Polecane posty

Ciągle przedstawiają mi się zmarli, wydaje mi się, że ktoś za mną stoi, każdy szelest wywołuje we mnie strach... Dziś muszę być sama całą noc i chyba zwariuję :(

Nie mam chłopca. Koleżanki zajęte, nie mogą przyjechać. Mama w szpitalu, tata wyjeżdza na wieś. Chyba zwariuję:( Tak bardzo się boję interwencji sił z tamtego świata...

Fiku, to naprawdę nie jest śmieszne. Mam zbyt bujną fantazję, ciągle mi się wydaje, że ktoś mnie obserwuje. Mam paranoiczny lęk przed zmarłymi, co przejawia się m.in. tym, że nie mogę chodzić na cmentarz, na pogrzeby. Mieszkam w bloku, pełno ludzi wokół, a ja drżę tak jakbym mieszkala na jakimś odludziu... Czy wy też macie taki strach?

siedz przez całą noc na kaffe tu jest cream,looser,i inne prawiczki gdyby jakby co ...oni cię uratują a i swoim "marudzeniem" umila czas w taki sposób że nawet nie bedziesz wiedziała kiedy nocka ci przeleciała

Nie trzeba się bać duchy,raczej ludzi...Ci to dopiero potrafią być źli;)

Wypowiedzcie się, no!

Posiedzieć to mogę, ale też mam dużo nauki i obawiam się, że będę musiala wyłączyć komputer...

Gość fiutk45
Postaw siekiere przy lozku! A teraz bez zartow. W tym miejscu kiedys ktos umarl albo zostal zamordowany. Miejsce wymaga oczyszczenia, ale nie przez ksiedza. Ten Duch oczekuje cos od Ciebie. Jak sie polozysz zamknij oczy i powiedz, nieznany duchu czego chcesz? Podlozy Ci do glowy mysl jako odpowiedz, lub uslysisz cichy szept. Nie boj sie duchow, oni Cie nie ugryza. Jezeli potrzebujesz egzorcysty swieckiego, to podaj swoj e-mail. Pomoge Ci.

Gość virescens
E tam, to żywych należy się obawiać a nie zmarłych. Co Oni mogą Tobie zrobić po śmierci ? A umarł Ci ktoś w tym domu ? Duchy to zjawisko występujące wtedy gdy człowiek nie wie że umarł i dotyczy gwałtownych zdarzeń albo że ktoś tak silnie sie przywiązał do czegoś że nie chce odchodzić. Dobre duchi przychodzą w śnie np żeby sie pożegnać i takie tam, poczytaj w necie sobie. I kup jakiś talizman dla psychicznego komfortu np Pentagram

Właśnie w tym miejscu nie stało się nic tragicznego. Jest tu w miarę spokojnie, choć też strasznie cicho i za dużo drzew. Było też niedawno samobójstwo.

Generalnie to mam takie lęki od dawna. Szczególnym bodźcem ku temu są jakieś tragiczne wydarzenia. Kiedy z sąsiedniego bloku rzuciła się dziewczyna, długo nie mogłam dojść do siebie. Nieraz mi się wydawało, że jej potrzaskane ciało wciąż tam leży..

Tak, ale piszę odnośnie samego mieszkania.

Najgorsze są godziny od 20 do 2 w nocy, potem już jest ciut lepiej.

Ja z duchami chetnie bym flaszkę wypiła :classic_cool: Nie bój się-nie zrobia Ci niczego złego.gdybyś wiedziała ile ja już widziała trupów,roztrzaskanych ciał,topielców itp to jakbym miała się bać każdego "ducha" w domu to...

Też tak miewam, ale nie tak drastycznie ;) Co nie zmienia faktu, że w mieszkaniu taty zawsze czułam się źle, anwe kiedy tam mieszkałam na codzień, teraz jak tam się zjawiam tylko czsami, to już w ogóle jest dramat - któregoś popołudnia jak byłam tam sama, to w końcu ucieklam niemal z krzykiem ;) Ogólnie niektóre miejsca mają w sobie coś, co sprawia, że czuję się tam źle i właśnie "jakby ktoś za mną stał". Natomiast spotkałam się też z taką wersją, że są to domy nie nawiedzone przez duchy, a przez złe emocje. Że w ściany wwchodzą wszystkie złości, gniewy, awantury i już tam zostają. W mieszkaniu, które teraz wynajmujemy, czuję się super, nawet sama w środku nocy i to mimo, że parę miesięcy temu z piętra nad nami dziewczyna wyskoczyła. Niestety skutecznie. Tak czy śmiak - autorce nie zazdroszczę, bo w sumie nic sięchyba na to proadzić nie da. Chyba, że jakieś terapie, ale to raczej do wieczora nie podziała ;) A na przyszłość - nie oglądaj żadnych horrorów! Ja zawsze lubiłam ten gatunek, ale niestety okazało się, że nie mogę ich oglądać. Bez nich jest mi lepiej ;)

Gość kjsadhfoew fwjchfoi
To ja mam jeszcze gorzej - naogladalam sie filmow o uprowadzeniach ufo i boje sie, ze po mnie tez przyjda :O Boje sie isc do ubikacji w nocy jak musze :O Pisze na serio - niestety :(

Gość kjsadhfoew fwjchfoi
"Myślę, że akurat w kiblu obcy nie siedzą " :D:D:D Myslisz? No ale musze jeszcze isc przez dlugi przedpokoj, moze ktorys sie czai w kacie :O

/Jak to po co? Jak każdy kosmita - żeby przeprowadzać dziwne eksperymenty albo wyssać z człowieka całą energię, żeby użyć jej do zasilania statku kosmicznego.

Gość kjsadhfoew fwjchfoi
"a po co miałby to robić?" No zeby ze mnie jakies probki pobrac czy cus :O Cholera wie po co.

Gość kjsadhfoew fwjchfoi
nogoglaszczka dobrze prawi - polac jej! Bo to wiadomo co takiemu obcemu we lbie siedzi? :O

Gość kjsadhfoew fwjchfoi
eee, raczej nie, oni chyba sie rozmnazaja przez paczkowanie