Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oniki

Pies siusia krwią;(

Polecane posty

Gość oniki

Witam mam pytanie,moj piesio od wczoraj nie chce chodzić jest przybity a rano zaczął sikać brudną krwią,oczywiście nadal nie chodzi(bierzemy pod uwagę to że ktoś mógł ją kopnąć lub samochod przetracić)Miał ktop podobny przypadek? Po południu jesteśmy umówieni na wizyte do weterynarza.

Gość oniki
Oczywiście że nie ale ciekawość mnie poniosła.Dziękuję.

Gość a co odpisała?
jedz z pieskiem jak najszybciej do weterynarza bo to brzmi groźnie

Gość oniki
Dodam że jakieś dwa lata temu potrącił ją samochód,ogólnie nie było szans ale się "wylizała" ma połamaną miednice,ale to chyba raczej nie są nastepstwa wypadku tym bardziej ze tyle czasu minęło.

Gość oniki
U nas jest jeden weterynarz:(i ta durna istota rozmawiała z weterynarzem dzisiaj i mam przyjsc na 17.00 szkoda tylko ze weterynarz nie jest tak mądry i nie chciałby mnie przyjąć szybciej:(

moje dziecko wlasnie zwymiotowalo dziwna tresc, zabarwiona krwia, dodam, ze dwie godziny wczesniej upadl na beton z pierwszego pietra i stracil przytomnosc czy ktos tak mial? wieczorem jestesmy z dzieckim umowieni do internisty, trzymajcie kciuki, buzka!

J.W. Odkleszczowa Babeszjoza daje takie objawy. Poza tym gorączka, osowiałosć. W takim przypadku konieczne jest natychmiastowe leczenie.

Gość oniki
Podtrucie całkiem możliwe,sasiadka nie lubi naszego psiaka bo za gośno "szczeka":(

Gość oniki
Gorączki nie ma nosek ma zimny.

Gość mój pies po kleszczu
siusiał krwią i był bardzo osłabiony

Gość mój pies sikał
krwią, jak miał wirusowe zapalenie jelit potem zaczął się tak męczyć, że trzeba było skrócić jego cierpienia JEDZ DO WETERYNARZA!!! jak u was nie ma to do innego miasta!

Gość oniki
Lecę odezwę sie po wizycie,dla zainteresowanych oczywiście.

Gość oniki
Jeszcze jedno nie szukam porady bo jej moze mi tylko udzielic weterynarz pytałam o podobną sytuację,JaK WIDAĆ BYŁY PODOBNE !!!

Gość oniki
zawsze szczery ale za to jaki głupi!

Gość mój pies sikał
a jest osowiały? nie ma apetytu? ma do tego biegunkę? albo je i zwraca?

taaa, zyczliwosc to az sie przelewa na kafe, i od tej zyczliwosci to wszyscy sa od razu szczesliwsi, zwlaszcza ci, ktorzy zamiast rozmawiac z fachowacami szukaja "czy ktos tak mial? " :-)

Gość mój pies sikał
a co jej szkodzi zapytać, a nam odpowiedzieć. może faktycznie szybciej pójdą z psem do lekarza. zw nie przesadzaj bo po to to forum jest

Gość 851284
to moze byc cos z pecherzem cewka moczowa lub parowiroza badz z jelitem moja suczka to miala

Gość nadia and
ja nie miałam podobnego przypadku, ale wolę nie mówić ile nerwów straciłam przez psy i i jednego lub dwa koty a ci ktorzy tak krytykują to, ze tu napisalaś chyba nie wiedzą co znaczy prawdziwy niepokoj o ulubiensca. co komu pzreszkadza, ze ktos chwyta sie najrozniejszych sposobow?