Gość iwona-Q Napisano Październik 21, 2011 Cześć :) Jesteś z Dąbrowy Górniczej? Mam propozycję, według mnie dość korzystną - sama się w to bawię od dłuższego czasu ;) Chodzi o firmę Avon, którą podejrzewam znasz bardzo dobrze ;) Jak wspomniałam, należę do "team'u" firmy już spory kawałek czasu, dlatego teraz pomagam innym dziewczynom nawiązać współpracę z Avon'em :) Zdarzyło Ci się choć jeden raz zamówić kosmetyki bądź produkty z katalogu, który otrzymałaś od koleżanki lub znajomej? Jeśli tak... Zadam kolejne pytanie: czy te produkty przypadły Ci do gustu? Jeśli znów twoja odpowiedź brzmi "tak", moja propozycja może Cię zainteresować :) Dlaczego? Już wyjaśniam... Kiedy zaczynałam współpracę z Avon, nastawiona byłam dość sceptycznie. Moją jedyną motywacją podczas podpisywania umowy, było stwierdzenie: "i tak sobie nie żałuję na dbanie o siebie, więc przynajmniej będę miała tańsze kosmetyki niż w sklepie". I od tego się zaczęło... z pierwszego katalogu zamówiłam podstawowe produkty do domu, takie jak żel pod prysznic, balsam do ciała i mydełko w płynie - akurat była fajna promocja ;) Promocje... tak naprawde są zawsze - w każdym kolejnym katalogu na coś innego. Zamówiłam też kilka drobiazgów dla dwóch koleżanek. Kiedy mnie odwiedziły, spostrzegły katalog rzucony na półkę... i z niemałym zainteresowaniem zaczęły go przeglądać ;) Tak więc wyszło, że moje pierwsze zamówienie przekroczyło kwotę 150,00 zł. Paczka z kosmetykami i nowym katalogiem po 6 dniach była już u mnie w domu, przywieziona przez pana kuriera. Prosto i wygodnie, ale zaskoczenie było dopiero za chwilkę... Jako konsultantka, na wszystkie zamówione produkty miałam sporo zniżek, z czego na pewno ucieszył się mój portfel ;) Z kolejnego katalogu nie zamawiałam nic... nie miałam akurat wtedy za bardzo czasu usiąść na spokojnie i poprzeglądać katalog. Następny przyszedł mi w kopercie do skrzynki pocztowej. Zabrałam go na kolejne spotkanie z dziewczynami, bo już o niego pytały... ;) Jak widzisz, produkty zamawiasz kiedy chcesz i potrzebujesz. Nie ma żadnych przymusów czy obowiązków, a oprócz miłej i przyjaznej atmosfery zauważysz też, że można przyoszczędzić na zakupach ;) Jeśli chciałabyś dowiedzieć się więcej na temat korzyści jakie można uzyskać, będąc konsultantką nawet dla samej siebie i swojego najbliższego otoczenia, daj mi znać. Umówimy się i pogadamy :) k-iwona@o2.pl Pozdrawiam, Iwona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach