Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sophia1990

Studia-najgorszy okres w zyciu!

Polecane posty

Gość Sophia1990

Ciagle nauka, zero wolnych weekendow, caly czas stres. Niestety tak wygladaja studia w Polsce. U mnie na pierwszym roku odpadlo 8 osob z 36, na drugim 15. Zostalo nas tylko 13. Dlaczego tak jest? Wszyscy mowia, ze pierwszy rok jest najgorszy, a na drugim bylo jeszcze gorzej. Kazdy z mojej grupy ma z czegos warunek, a na rokju sa tylko 3 osoby, ktore zdaly wszystkie poprawki.

Gość a co studiujesz?
kretynko?

Gość dsdfhjsdfghjsdfghj
do tegoy szkola to gowno i nic ci w zyciu w ogole nie pomoze tylko utrudni bo te oklepane bzdury co ucza to zenada naprawde wiecej sie nauczysz myslac wlasna glowa i lepiej zaczac od zaraz http://www.youtube.com/watch?v=6g2I8yzktZE

Gość jooz
normalka, nie podoba sie, idz na humanistyczne studia, albo geografie lub archeologie, baluj, chlej, narzekaj, ze nie masz pozniej pracy

Ciężkie studia i tyle. Ja w życiu nie miałam poprawki, od 2 lat nie mam żadnej 3 w indeksie, a są ludzie, którzy co roku poprawki, warunek i tak dalej. Kwestia podejście, kierunku i wielu innych rzeczy. Ja tam na brak imprez nie narzekam. Raz w miesiącu pójdę na piwo, potańczę i mi starczy.

Nie bieduj:PJA dopiero mialam ciężko Zakuwanie non stop Narzekałam,narzekałam i skonczyłam studia:)Ty tez kiedys skonczysz:P

Gość treleulele
pierdolisz, ja bylam na studiach dziennych, mialam 2 dni w tygodniu wolne,mialam wolne weekendy, moglam sobie dorabiac i znajdowalam czas na zabawe ;) i bez przesady, nie trzeba sie uczyc niewiadomo ile zeby zaliczyc, wystarczy troszke sie postarac ;)

Gość Sophia1990
Studiuje budownictwo, nie wiem jak wygladaja inne kierunki. Tylko ludzie z architektury maja mnostwo wolnego czasu

Gość wg mnie natrudniejszy
jest jednak 2 rok - ale jakie ma to znaczenie. Dużo osób odchodzi z różnych powodów lub odpada. Przecież to oczywiste, że na studiach trzeba się uczyć. Tylko osoby zdolniejsze - uczą się szybciej i łatwiej, no a reszta ma pod górkę - ale jak są wytrwali - to dają radę.

Gość a co studiujesz?
jetses po prostu glupia skoro tylko siedzisz nad ksiazkami i nie masz czasu dla siebie, moj chloapk studiowal duzo ciezszy kierunek na wydziale budowy maszyn i lotnictwa wszystko zdawal w terminie, w wekendy pracowal, mial czas dla mnie i dla kumpli hahah

Gość a co studiujesz?
jak ci ciezko to znaczy ze to nie jest kierunek dla ciebie bo jestes zbyt glupia zeby to studiowac, zmien na zarzadzanie albo politologie hahah

Gość Sophia1990
A ty co studiowalas, skoro jestes taka mONdra?

Gość a co studiujesz?
to twoj blad mlodosci, radze ci zmienic puki nie jest za pozno, nawet jak dotrwasz do konca to i tak nie bedziesz nic warta z tym inzynierem skoro dla ciebie sa to trudne rzeczy :O

Gość a co studiujesz?
nie co studiowalam, tylko co studiuje :D bo jeszcze nie skonczylam jestem na 3 roku :)

Gość a co studiujesz?
a za 1,5 bede inzynierem

Gość a co studiujesz?
Studiuje politologie i tez jest ciezko, ale jestem madra i bede tym inzynierem. STudia normalnie trwaja 3,5 roku, ale troche mi sie przedluzylo

Gość a co studiujesz?
co podszywaczu dowartoscioweales sie? :D po takim gownianym kierunku inzynierem nie bedziesz tumanico pierdolona cwelicu zjebany ryju. zal ci dupe sciska. hahah

nie pieprzcie głupot. inżynier jest dużo bardziej wart, niż wszechobecny magister. żałuję, że ja będę miała magisterkę ;d

Gość a co studiujesz?
Wpierdalam gówno pyszne

Gość a co studiujesz?
dobrze ze ci smakuje podszywaczu, bo gowno bedziesz wpierdalac cale zycie niewyksztalcony nierobie hahah pamietaj tylko nie smaruj za grubo hahah

Gość a co studiujesz??
ktos sie zaczernil moim nickiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pewnie przyglupawa autorka tematu hahah, ja juz nic nie pisze.

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
SPOKO ;ozen sie a potem powiesz studia to pikus,heee

Gość podszywaczu
laska ci pocisnela :D

Gość a co studiujesz??
wydupcaj podszywaczu, pisz sobie co chcesz :D

Gość a co studiujesz??
hahah dzieki za uznanie :D