Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiktoria wiki

Jakie macie plany na dzisiejszy wieczór?

Polecane posty

żadnych planów, będę w domu o 19.00 , szybko się ogarnąć i jutro o 04.30 pobódka i do pracy ....

Gość tiruriruru
Idę do aquaparku, a potem na kolację i imprezkę :classic_cool:

ja mialam dzisiaj isc na impreze ale chyba zrobie jakies ciasto tak chodzi za mna to od kilku dni i moze jakis film albo serial na onet vod i o 22 spac:P jestem przyzwyczajona do wstawania o 6:00, wiec czy sobota czy wtorek, to dla mnie nie ma roznicy a jak pojde spac o 4:00 i wstane o 6:00to do dupy caly dzien :o mieszkam w akademiku i w akademiku ma byc impreza, jako parapetowa na nowy pokoj :P

A ja zaraz jadę na korki, nie chce mi się trochę, później pewnie książka i ciepła herbata a na 21 jadę odebrać jakąś część z allegro dla mojego faceta, bo nie ma go w mieście ech piątek wieczór niech żyje :D a jutro i niedziela od rana do popołudnia kurs jakby się kto pytał:O

Razza - nie mam pojęcia jeszcze. Może spróbuję poczytać Mankella, od dawna mi się chce Wallandera w wersji książkowej.

impreza szkoleniowo-integracyjna makabra... mam nadzieję, że chociaż żarcie będzie dobre

oo podoba mi sie ta babska imprezka:), ale zadna nie pisze o spedzeniu wieczoru z facetem...moze ja jestem jakaś dziwna ,ale własnie tak zamierzam go spędzić:)

wiktoria wiki - żeby z nim spędzać czas, trzeba go mieć najpierw ;) Moim facetem na ten weekend zostanie zdecydowanie Kurt Wallander ;) A Ty baw się dobrze ze swoim :)

Gość iekawska taka tam
razza, co bedziesz jadla?:)

Gość grygrygry
ja bede sie dolowac przed kompem, peweni poloze sie do lozka i bede ogladac jakies glupoty na you tube... ostatnio dzialo sie u mnie tyle, ze przyda mi sie takie nicnierobienie

Gość ja86sia
A ja jadę z narzeczonym odwiedzić moich rodziców, pewnie wypijemy jakieś piwko i coś pochrupiemy do tego :)

Ja będę jeść kolację z mężem, później kąpiel gorąca zapachowa i poranna prasa(czytam ją zawsze wieczorem :) ), następnie jakiś film, pogram w mahjonga, później mizianie z mężusiem i spać :P w między czasie będę podjadać smakołyki, przeciagać się leniwie na kanapie i cieszyć na weekend :D

ja ostatnio zaczelam ogladac na wspolnej i prosto w serce na necie wlaczam sobie i ogladam wiem ze to bez sensu bo glupie seriale, ale jakos sie odprezam przy tym biore tez wloczke i druty bo probuje robic szalik na drutach narazie mam jakies 20cm, jeszcze dobry metr przede mna :P

ja pisalam o ciescie :) nie wiem chodzi za mna od kilku dni drozdzowe z jablkami bo sliwek jakos nie lubie :) ale wlasnie nie wiem czy kupic bo mam dylemat miszkam w akademiku, jest dzisiaj impreza, a jak cos gotuje dla sibeie albo pieke to nie lubie jak mi ktos wyzera wiec moze poczekam z tym ciastem do jutra :P