Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiktoria wiki

Jakie macie plany na dzisiejszy wieczór?

Polecane posty

ehh.. a ja planowałam dzisiejszy wieczór od tygodnia . a jak sie planuje to wiadomo jak się na tym wychodzi .... a niech to licho :P

Oglądnę coś śmiesznego w telewizji:), wygrzeję się pod kocem, poczytam gazety, sporo ich leży na półce, muszę oddać niektóre, Zwierciadło jest ciekawe, tyle historii życiowych, są poruszane poważne tematy

Gość laika23
rozpieszczam się od samego ranka z wieści na weekend, kąpiele , maseczki, olejkowanie mhm, a wieczorem będę jadła z moim kochanym pewnie coś dobrego, na pewno coś wymyślimy, w planach mam na dziś wieczór: seks mazianie się olejkami dobry film (już mamy) dobre jedzonko, spanko kolejność nieobowiazkowa, może coś spontanicznego wyniknie jeszcze :P

Gość kosiarz umysłów
laika seks rozumiem,coś niezobowiazujacego rozumiem,film też kurwa rozumiem,ale jak ty do cięzkiej cholery chcesz jeść razem z wibratorem !?

poszłam do sklepu po składniki i nie zgadniecie :D kupiłam gotową babkę :D leżała taka samotna na półce.. więc ją przygarnęłam zaleta jest taka, że już wcinam, pyszna :) nie muszę czekać aż się upiecze :P :D

Gość masakraaaa
Szybki sex i słodkości... :D

Gość masakraaaa
Aha: i podrzućcie jakiś tytuł filmu.. Chętnie obejrzę Przed.. ;)

Gość kosiarz umysłów
masakra przed,to instrukcje poczytaj

Gość kosiarz umysłów
jak kazda stara panna

Gość kosiarz umysłów
jak u kazdej starej panny

ja mieszkam w kamienicy, na 5 piętrze i im bardzo dobrze na spacer chodzą na klatkę schodową (pobawić się z kotami sąsiadki), mają wtedy frajdę przygarnęłam koty, które nie wychodziły, więc nie odbieram im niczego zresztą jakbym je wypuściła to by od razu je tramwaj przejechał, albo by wlazły do tunelu metra i co wtedy? a gdybym ich nie wzięła to właścicielki by oddały do schroniska myślę, że jak kociakowi dasz miłość, głaski, pełne miski - będzie szczęśliwy :)

Gość nie zasnę przez Kadafiego
ile tego można słuchać?