Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiktoria wiki

Jakie macie plany na dzisiejszy wieczór?

Polecane posty

Agnieszko -znasz się na cieście.. to może zdradzisz mi (teraz zadam najgłupsze pytanie na świecie :D ) jak uzywa się tej blaszki tortownicy http://www.agd-sklep.com/towar/forma3elpyrex4.jpg do pieczenia babki? :D mam wlać ciasto do tortownicy i przykryć tym okrągłym? :D czy włożyć tą formę do tortownicy i dopiero nalać ciasto? przepraszam za durne pytanie, ale NIE MAM POJĘCIA JAK TO ZROBIĆ :d

Gość multibabka
ja mam zaplanowany wspolny wieczor z ukochanym, pewnie jak zwykle skonczy sie w lozku :)

Gość dadadas
Ale Wam dobrze. Ja kończę pracę o 19. W domu będę na 20 lub 21(zależy na którego busa zdążę). A rano pobudka o 3.45. i do pracy na 12 godzin:( Dziś mam urodziny a spędzam je w pracy:(

Gość multibabka
dadadas, wszystkiego najlepszego, wypije dzis Twoje zdrowko.

Gość dadadas
dziękuję:) :-***

Gość wielbicielka_piotrusia
dziś wieczorem nakarmię swoje kochane koty i psiak, napalę w kominku i będę przy nim siedzieć ze swoim facetem takie właśnie mam plany :P

Gość l.kjuiliu
jestem do 20 w pracy pewni i po 10 godzinach zjem i ide spac super a jutro znowu do pracy

Gość multibabka
gdzie Wy pracujecie, ze weekendow nie macie wolnych?

Gość bueh szkoda gadac
serial, ksiazka.. faceta brak :( odmowilam znajomym wyjscia na impreze, bo mi sie nie chce :O zjesc nic dobrego nie zjem, bo jestem na diecie..

szkoda gadać, ale odpoczynek przy dobrej książce też jest fajny zrób sobie gorącą, relaksującą kąpiel, jakieś dietetyczne a smaczne przekąski, posłuchaj fajnej muzyki a facet się w końcu pojawi, zobaczysz, trzeba być dobrej myśli :)

Gość bueh szkoda gadac
wiem, uwielbiam czytac:) nie mam wanny niestety :D najgorsze jest to ze nie musze sie odchudac, bo jestem chuda... :( niestety z diety wyjsc sie nie da, zostaje na cale zycie;)

ja położe córeczke spać i będę tv oglądać i na chwile w gre sobie wejde, no i czekanie na faceta aż wróci z pracy, a w między czasie może za sprzatanie się zabiore.

Gość bueh szkoda gadac
w zeszlym tygodniu balowalam, za tydzien tez sie cos szykuje.. ale dziwnie. bo isc mi sie nie chce kompletnie, ale gdy siedze sama w domu to łapię doła..

Szkoda gadać,-to mogłas isc chociaz na godzinkę,moze potem byś doła nie miała,a jaj ja bym była chuda to w zyciu bym sie nie odchudzała:P

Gość bueh szkoda gadac
wiktoria, zle napisalam! juz sie nie odchudzam. ale nawyki z diety zostaly. odzyiam sie teraz zgodnie ze swoim zapotrzebowaniem, ale nie jem slodyczy, nizdrowych przekąsek, smażonego itd:)

Gość bueh szkoda gadac
a dziekuje:) czasem juz mnie to frustruje, ale trzymam sie dzielnie, no i alkoholu sobie nie odmawiam raz na jakis czas, no ale jakies przyjemnosci trzeba miec;) co by tu poczytac hmm

czasem coś słodkiego lub smażonego nie zaszkodzi :) CZASEM nie-często wiem co mówię, ważę 50, wyglądam na 45 a pozwalam sobie na conieco słodkiego czasem nawet na hamburgera na mieście :P