Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafałEK99

Proszę o radę w sprawie dziewczyny

Polecane posty

Cześć, proszę Was o radę jak mam odzyskać dziewczynę którą kocham ? Około miesiąca temu dziewczyna powiedziała mi że chce przez pewien czas być sama i wolna, zapewniała mnie jednocześnie że mnie nadal kocha i że nikogo nie ma, nie rozumiałem tej decyzji a ona nie potrafiła mi tego wytłumaczyć. Ja starałem się odzyskać jej uczucia, kupowałem jej kwiaty, spotykałem się z nią częściej niż zwykle, ale ona zachowywała się coraz gorzej w stosunku do mnie. Zacząłem się z nią kontaktować coraz rzadziej ponieważ pomyślałem że jeżeli zatęskni to łatwiej nam będzie się pogodzić. Gdy zadzwoniłem po tygodniu ona powiedziała mi że kogoś ma i że chce sobie ułożyć życie na nowo. Nie wiedziałem co mam ze sobą zrobić, byłem zrozpaczony, spotkałem się z nią i po początku rozmowy ona zaczęła mi mówić że jestem chory i powinienem się leczyć, wtedy wykrzyczałem jej że już mnie nie potrzebuje, że była ze mną tylko dla pieniędzy itp. Na prawdę tak nie myśle, to był impuls, nie kontrolowałem się wtedy. Co mam teraz zrobić ? Kocham ją bardzo a ona mówi że do tego momentu jak sie pokłóciliśmy tęskniła za mną ale teraz już o mnie nie myśli. Co mam zrobić ? Bardzo ją kocham i nie mogę przestać o niej myśleć, mówi że ma nowego chłopaka i że nie da mi drugiej szansy. Z drugiej strony wiem że ten chłopak to kolega jej najlepszej przyjaciółki i ona namawia ją żeby ze mną nie utrzymywała kontaktu i zajęła się tym nowym chłopakiem. Wiem że spieprzyłem sprawę ale wtedy nie panowałem nad sobą. Proszę pomóżcie mi !! :(

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
nic nie zrobisz, ona cie nie che zrozum to jak najszybciej,koles

zdaje sobie z tego sprawę że ona może mnie juz nie chcieć, ale chcę chociaż spróbować ją odzyskać, pomóżcie mi w jakiś sposób !

spotkałem się dziś z moją byłą dziewczyną, chwilkę porozmawialiśmy, ale powiedziała że chce spróbować sobie ułożyć życie z kimś innym i na razie do mnie nie wróci, ale przytulaliśmy się, pocałowała mnie w policzek a później pocałowałem ją w usta. Jak wróciłem do domu napisała do mnie sms-a że jest jej źle z tym że mnie skrzywdziła bo wie że ją kocham ale ona chce spróbować czegoś innego. jak myślicie co mogę jeszcze zrobić ???

nie mogę o niej zapomnieć bo za długo z nią byłem i za dużo nas łączy mimo wszystko, a przede wszystkim ją KOCHAM !!! :(

Gość kawał boczka
zachowujesz sie jak ciota...nic dziwnego ze nie chce z toba byc